Uzun zamandır isteyipte bir türlü gerçekleştiremediğim yunanıstan gezisi bu hafta nasıp oldu sevgili dostum Kadir Memiş ve eşine Rasim Cin ve eşine Ali Kaptana ve birçok arkadaşa göstermiş oldukları yakın ilgiden ve misafir perverlikten dolayı tek tek teşekkür ederim.
Gezimiz sevgili dostum Kadir ile Kos adasında başlıyarak akşam gemiyle uzun bir yolculuktan sonra sabah Atinaya varmamızla devam etti atinada bizi Di grego ATTIKIS karşıladı arabasıyla atinadan 150 km kuzeydeki yeni kurmakta olduğu çiftliğine götürüp gezdirdi büyük bir hayal kırıklığından sonra tekrar atinaya dönüp şehir gezisi ve akşam yemeğinden sonra otele geçtik sabah başka çiftlikleri gezmek için Kadirin yunanlı avcı arkadaşı Yorgo sabah bizi arabasıyla aldı hem avcı hemde küçük çapta yetiştiricilik yapan bir çiftliğe gittik selanıkteki köpek yarışmalarının olması nedeni ile birçok tanınmış yetiştirici ile malesef görüşme imkanımız olmadı genede yardımları için ve elindeki erkek seterini bana verdiği için Yorgoya teşekkür ederim
Bu gezi sırasında çekmiş olduğum fotoları fırsat buldukça paylaşacağım hepinize keyifli paylaşımlar dilerim.
Adadan TÜRKİYE

Germede türk tavernaları ve restorantlar

Kadir Memiş Arap restorant taverna

Kadrinin gözdesi klara balgis kızı

Koca oğlan cici

Cin plazada öğlen yemeği

Rasimin şeker kızı allah bağışlasın

Rasım Cine ait iki setter ön bacakların arasındaki mesafeye dikkat çekerim

başka bir dişi setter

Uzun yolculuğun sonunda nihayet ATİNA