Gönderen Konu: tavşan avı  (Okunma sayısı 3107 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bayram ÖZER 15

• *
tavşan avı
« : 07 Eylül 2011, 12:44:44 »
tavşan avında 66 namlu pozeyle hangi şoklar kaçgr fişek kaç no saçma kulanılmalıdır vereceğiniz bilgiler için teşekkürler
Bayram ÖZER
1971-Burdur

Çevrimdışı İsmail ÇINAR 10

• *
Ynt: tavşan avı
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2011, 22:07:03 »
2-4  şok  b&p pellagri fişek 30gr. 4 numara
İsmail ÇINAR
1976 BALIKESİR
EY ÖLÜMSÜZ TÜRK ULUSU! KENDİNE DÖN! SU GİBİ AKITTIĞIN KANINA, DAĞLAR GİBİ YIĞDIĞIN KEMİKLERİNE LAYIK OL!

Çevrimdışı Adem ERKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 20 Kasım 2013, 19:56:19 »
1/3 şok rc veya b&p pellagri 32 gr 5-6 numara
  • Huğlu 103 D
  • Huğlu 200 AC
1978 BURDUR

Çevrimdışı Osman Ş.İNCE

• *
  • AFFETMEK ; İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2013, 23:20:08 »
benim tercihim namlu boyundan dolayı 1-3 olurdu.şayet 71 namlu deseniz 2-4 de olabilirdi.şok olarak 1-3.fişek numarası olarak üst göze 4 alt göze 5 numarayı koyardım.ilk olarak tabi alt gözü sıkardım.fişek gramı olarak 5 derece civarı bir havada 32 gram 10 derece civarı bir havada ise 30 gram rc ve bp yi bir denerdim...
Osman Şahin İNCE
1985 MERSİN
Çıraklığını yapmadığın işin , Ustalığını yapmayacakmışsın...

Çevrimdışı Nurettin AYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2013, 21:36:24 »
her zaman derim her  zamanda  yazdim sógledim,  bir avci  kullanacigi túfeyi kendi  tanir  bilir  túfeyine  góre fiseyi, soku, túfeyin etkili menzilini, túfeyin av yapma ózelligine avci kendi  bulur, elindeki  túfeyi taniman icin bir yil gibi zaman ihtiyaci vardir avcinin,

yazin avlanacaksin, ona góre  fisek sacma  ayarliyacaksin túfeyine, KISIN karli sovuk  havada avlanip ona góre fisek  sececeksin túfeyine,
avlandigin hayvanlari góre  sacma numarasi sececeksin  túfeyine,   avlana avlana deneyi deneyi  túfeyi  bir yil gibi  avlanarak túfeyi  taniyip  ona góre túfekle avlanmayi devam eder gidersin,  olmassa  túfeyi  satip yeni túfek alip tekrar denemeler, ne zaman kendine góre túfek  ve avlandigin avlarin ózekliklerine góre  dogru túfeyi bulana kadar sana túfek memnun edene kadar súrer gíder ne zaman dogru túfeyi buldun, is biter,

bunun aciklamasi  yukarda  duruyor, her avci farkli bilgi vermis,  neden  avcilar kendi deneyimlerine bilgilerine yazmis,   

ayni  marka  ayni ózeklikleri sayip  olan túfeklerin avi farkli olur, farkli av yapar, farkli  fisek sacma  kullanilarak túfekte av yapar,

neden olur,  cok nedeni  var,
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2013, 21:43:51 Gönderen: Nurettin AYDIN »
Nurettin AYDIN
1966-Hollanda