Gönderen Konu: bunda yarı otamatik  (Okunma sayısı 2052 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim BAYRAKLI

• *
bunda yarı otamatik
« : 21 Aralık 2011, 22:25:41 »
arkadaşlar bende bunda yarı otamatik var sürekli soruyorum kullanan varsa veya bilgisi olan cevap yaza biilir mi acaba şimdiiden teşekkürler ....
İbrahim BAYRAKLI
1993 LÜLEBURGAZ

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: bunda yarı otamatik
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2011, 00:55:36 »
Ne öğrenmek istediğinizi açıklar mısınız.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• *
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2011, 15:06:51 »
nasıl fişekler atar fişek seçer mi?bendeki silah 5+1 71 namlu nerenin üretim... bunlar cevap yazdığınız için teşekkkürler:)
İbrahim BAYRAKLI
1993 LÜLEBURGAZ

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2011, 16:48:42 »
İzmir-Kemalpaşa üretimi. Sahibi Beyşehir'li. Fabrika kapandı. Lu-mar, Bunda, Diana aynı tüfek. Bunda Amerika'ya EAA Corp. firmasına fason üretiliyordu. Hala İspanyol sitelerinde rastlıyorum. Diana galiba Fransa'ya gidiyormuş. Lu-mar ülkemzide bilinen adı. Hatsan'ın uzun zaman çıkardığı tüfeklerle hemen aynı kalitede idiler. Bende Lu-mar y.oto var. Eski modellerden. Çalışmasında problem yaşamadım. Fişek de çeşitli kullanıyorum. Çok sert fişeklerde fazla dağıtıyor gibi geldi bana. Mesela Saga 28 gram fişekler bu tüfeğe yaramadı bende. Doldur-boşalt anlamında fişek seçtiği yok. Koy at. Yalnız magnum fişekleri bu tüfeklerde önermem. Kullanılsa da az kullanılmalı.

Yerli tüfek ülkemizde hala şans işi. Çok yüksek standartta olmadıkları için biri birinin aynısı olmuyor. Sizinki de kullandıkça belli olur. 32,34,36 gramdan ağır atmazsanız, bakımını, temizliğini ihmal etmezseniz, arada sırada gözle elle muayene ederseniz uzun süre işinizi görür.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• *
« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2011, 16:53:53 »
çok teşekkür ediyorum volkan abi konu ile ilgilendğin içim:)...
İbrahim BAYRAKLI
1993 LÜLEBURGAZ