ortalık epey hararetlenmiş. halil bey elinizden geldiği kadarıyla bilgi paylaşımlarınız var. teşekkür ederiz.sorun şurada sitemizin bu konuda oldukça ilgili ve deneyim sahibi değerli avcı büyüklerimiz yapılan bu testlerde resmi bir ibare yazı fotoğraf yada tasdik edilmiş bir noter belgesi istediler.firma pazarlama elemanı olarak belki bazı olaylar sizi aşıyor olabilir.ancak firma sahibi yönetim bu testleri kayıt altını alıp görsel olarakta ispatlarsa daha gerçekçi olur.şimdi söyledikleriniz sadece sözde.yabancı kaynaklı paylaşım sitelerindeki övgüler malesef tatmin edici değil.tatmin edici test firmanın yapacağı olacaktır.görüntü olarak zarif şık ve estetik ürünleriniz var.çifte tüfekleriniz fiyat kalite bazında oldukça hesaplı da .diğer rakipleriyle kıyaslanınca.ancak bize bir tüfek güven vermeli.namlusuyla kilidiyle ahşabıyla ve sorunsuz mekanik aksamıyla.bunu ispatlamanın en kolay yolu atış testleri esnasında hangi parçanın ne kadar yıprandığını görmek.bunu bir avcı olarak bizim deneyip görme şansımız yok.ayrıca forumda sık sık tartışılıyor.hangi tüfeğe hangi fişek diye mesala.aslında bu sorunun cevabı dır grupman testi.önemlidir yabana atılmayacak kadar.bir müşteri olarak bu sorulara cevap istemekte en doğal hakkımız.size firmanızın temsilcisi olarak bize göstermiş olduğunuz alakadan dolayı teşekkür ederim.sizde bu arzularımızı yönetim kısmına iletip değerlendirmeye almalarını sağlarsanız firmanızın adına da daha iyi olacağı kanaatindeyim.selamlar.
Suat bey değerli yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim.
Tabi ki kullanıcılar bazı şeyleri görmek istiyor, fakat ben herşeyi kendi kafama göre buraya yazıp çizemem, arzularınızı isteklerinizi iletiyorum, fabrika da bunları değerlendiriyor. İnanın elimden geldiğince sizlere bilgi vermeye çalışıyorum.
Dün akşam Browning ile ilgili paylaşılan linki yazıcıdan çıktısını aldım, akşam eve götürdüm ve bütün gece okudum.
http://www.browning.com/library/infonews/detail.asp?id=187Yazının büyük bölümünde Browning geçmişi hakkında bilgi vermiş, ürünlerin yıllar içerisinde nerde nasıl problemler çıkardığını ve bu problemleri nasıl fark ettiklerini, geliştirdiklerini yazmışlar. Fakat detay yok, ki zaten bu üretici firmanın gizli bilgileridir paylaşımda bulunulmaz. Sonra 8 kişilik Maxus ekibi hakkında bilgi verilmiş ve Browning ürünlerini denediklerini söylemişler. Yine detay hiçbir bilgi yok. Herhangi bir açıklama görsel medya desteği de yok ki, bugüne kadar ben görmedim.
Sadece internette kısa videolarla, bazı kullanıcıların yaptıkları testler var. Örneğin yarı otomatik ile 5-6 şarjör atımı var, bu da mekanizmanın çalışmasını gösteriyor. Bu şekilde bizim de birçok videomuz var ki inanın problem değil, ben size video da çekerim sadece biraz zaman. Kar kış her taraf kıyamet gibi...
Yine yurtdışı kaynaklı sizlere linkler verdim, fakat beğenilmedi. Bizim ürünlerimiz şu anda %99 ihraç oluyor, bu ürünler inanın Usa pazarında, Avrupa pazarında avcı kitlesi tarafından tanındığı kadar, Türkiye' de tanınmıyor. Tabi bende birşeyler paylaşmak için oralardan alıntı yapıyorum, çünkü bu ürünler orda daha fazla kullanılıyor. Örneğin yurtdışındaki forumların Yıldız bölümünü inceleyin, 40-50 sayfa yazılan çizilen konular görebilirsiniz...
Yine yurtdışında dünya çapında bilinen birçok ülkede çevirisi yapılıp satılan Av dergileri (sporting gun, shooting times gibi) ürünlerimizi incelemiş, test etmiş, performans atışları yapmış, grupmana bakmış ve genel değerlendirme yapmış. Bunları paylaştım ki daha detaylı incelenebilsin. Türkiye' de hangi av dergisi bunu yapıyor?
Paylaşımlarda bulunacağımı birkez daha söylüyorum ama biraz zaman lütfen, herşeyi hemen yapamıyorum, bir taraftan işlerimle uğraşıyorum, bir taraftan kar kış soğuklar etkili oluyor. Zamanla bu bölümde Yıldız hakkında birçok şeyi görsel olarak da göreceksiniz.
Anlayışı için tüm forum sakinlerine teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalınız...