0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler murat eminim merada da kalıtesını gosterecektir
abi şampiyonluk böyle bir dişinin üzerine yakışırdı ancak. RİTA nın üzerinde de çok güzel durdu. şampiyonu tebrik ediyorum. hayırlı uğurlu olsun...
Murat seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim,şüpesiz Rita meralarında tozunu attıracakdır.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN MURAT BEY BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
murat arkadaşım tebrik ederim, çok güzel köpekler elde edip üretiyorsun, başarılarının devamını dilerim, yolum düşerse yalvaça uğramak isterim, ayrıca arkadaşlar yalvaçta hiç kötü köpek yokmu hep bakıyorum iyi köpekler çıkıyor, zannedersem yalvaç av köpeği konusunda türkiyede 1 numara olmuş, tüm site üelerine bursadan sevgi ve selamlar...........
Hemşehrim tebrikler ; başarılarının devamını dilerim...
Tebrik ederim Murat Rita yı daha öncede konuşmuştuk hatırlarsan ben olacağım diyen harika bir pointerdi başarılarının devamını dilerim Isparta ya Selamlar kardeşim.
maaşallah çok güzel pointer başarılarının devamını dilerim
murat hayırlı olsun başarıların daim olur inşallah.
Tebrikler Murat verdiğin emeklerin karşılığını alıyorsun Rita'da çok güzel bir dişi,maşallah...
Tebrik ederim Murat seni ve pointerini,tüyü kadar hayrını emeğinin karşılığını görürsün inşallah.eğer pointer tutkunu biri olsaydım orda burda aramaz direk sana gelirdim maşallah.
Hayırlı olsun abi maşallah
hayırlısı olsun murat bey başarılarınızın devamını dilerim Ankara dan selamlar
Kardeşim seni caanı önülden tebrik ederim.... Kısa zamanda büyük emekler sarfederek çok büyük başarılara imza attın... Daha nice başarılar elde etmen dileklerimizle kardeşim.. Bizler herzaman dostun olarak destekçiniz... Selamlarımla