Gönderen Konu: HIRSIZIN VİCDANI OLMAZ!  (Okunma sayısı 1667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
HIRSIZIN VİCDANI OLMAZ!
« : 13 Mayıs 2012, 13:26:11 »
Değerli avcı arkadaşlar bu konuyu açmamda ki neden avcılarımızın yarayan kanası olan köpek hırsızlığıdır. Gün geçmiyor bu köpek hırsızları bir arkadaşımızın daha köpeğini çaldıklarını duyuyoruz.  Bunu önlemenin yolu kanunlarda olmalı ancak mevcut kanunlarımız sanki hırsızdan yana. Yakalansalar dahi ilk ifadelerinden sonra mahkeme devam etse bile dışarı çıkıyorlar  ve yine köpek hırsızlığına devam ediyorlar. Yani bunun sonu yok gibi bir durum ile karşı karşıyayız. Fakirlikten açlıktan ekmek çalanlar ile de köpek çalanları aynı kefeye koymamalıyız. Çünkü köpeği çalan kişi açlık için değil bundan bir menfaat sağlamak için çalıyor veya avcılara karşı hainlik yapmak için çalıyorlar. Sonuçta olan avcı ya oluyor. A  be şerefsizler  avcıların köpekleri çocukları gibidir. Bence bu hırsızlıkları yapan veya yapanlar ALÇAKTIR, VİCDANSIZDIR, HAİNDİR VE SÜTÜBOZUKDUR. Aslında bunlara daha ağır küfür etmek geliyor içimden ama hadi neyse bayan avcı olmam bunu engelliyor. Çünkü edeceğim küfür analarına kadar gider bu gün anneler günü.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı T.Levent SÜKAN

• *
Ynt: HIRSIZIN VİCDANI OLMAZ!
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2012, 17:08:59 »
Hırsızı yakaladığında adamı dövsen suç yaralasan suç. Maalesef herşey avcının aleyhine bir durum. Bir an evvel bulunur inşallah.  En iyisi Allaha havale edelim. Allah en kısa zamanda bu tip insanların cezasını versin.
Ankaralı avcı  Levent Sükan

photo storage
Yıl 1996 köpeklerim prens ve prenses

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2012, 18:26:17 »
Ellerine sağlık ablacım suç olsun güç olsun o adamı yakaladınmı köpek diye bodruma bağlayacaksın ulan biz bi köpek bakıcaz diye nelerden feda ediyoruzki bunun en basit örneği benim haftanın 6 günü deniz üstündeyim bir gün evde o günde köpeğimleyim yani evden alıp köpeğime veriyorum zamanımı e şimdi gelsinde benim köpeğimi çalsın (ALLAH GÖSTERMİYE) saygılar ablacım.
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Osman ASLAN

• *
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2012, 08:54:47 »
Sana katılıyorum abla artık diyecek söz yok büyüp besle emek ver bir bakıyorsun sütü bozuğun biri çalıyor..
Osman ASLAN
1977 Çorum