0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ömer kardeşim tebrik ederim.başarılarının devamını dilerim oskar hakettiğini aldı.sizler en iyilerine layıksıniz.oskarla 18 aylık olana kadar avlandım fiziksel olarak ğörünümü cok ğüzel bu yıl bir kac av vidiosuda bekliyorum oskarın ben avına doyamadım bali vidiolarınıda senden izlemek nasip olur oskar fiziksel olarak av olarak her avcının istediği bir köpek.oskar bir çok verdiğim köpek gibi oda kendini şanpiyonlar listesine adını yazdırdı..tebrikler ömer kardeşim...
Bir avcı olarak gurur duydum başarılarınızın devamını dilerim.
başarılarının devamını dilerim Ankara da da pointerciler çoğalsın artık. selamlar.
Tebrikler..Başarılarının devamını dilerim..
tebrikler ,başarılarınızın devamını dilerim.
maşallah kardeşim çok güzel bir köpeğin var ..çok yakışıklı gerçekten.. fiziği de çokk güzel gerçekten..hakettiğini almışşş..
Maşşallah kardeşim bende ordaydım biliyosun köpeğin harika değerini bil başarıların devamını dilerim.
Allah yolunuzu açık etsin nica kupalara abi ...Not : Dişi getirirsem sende köpeği çekmezsen hadım olsun inşallahhhhh
tebrikler başarılarınızın devamını dilerim ne varsa silmiş süpürmüşsünüz maşşallah
Tebrikler Ömer Oscar gerçekten ırkının bütün özelliklerini taşıyor ...
Kardeşim maşallah çok güzel bir köpeğe sahipsin Allah utandırmasın herşey gönlünce olsun babasısndan güzel olmuş bu oğlan başarılarının devamını dilerim Yakın bir zamanda görüşürüz inşallah Kastamonudan sevgiler...
tebrik ederim başarılarının devamını dilerim emeklerinin mutlulugunu almak güzel..selamlarımla