Gönderen Konu: Çalınan Dişi Kangal köpeği hak.  (Okunma sayısı 2741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Seyit ÖCAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Çalınan Dişi Kangal köpeği hak.
« : 02 Kasım 2012, 06:10:41 »

upload photo

gurcey adlı dişi köpek 26.09.2012 tarihinde deliktaş köyünden çalınmıştır ???.Gören bilen veya duyan olursa lütfen aşagidaki numaralarıyı aramanızı rica ederiz. tel---0 544 928 42 85--- >:(

Merhaba değerli ustalar, sevgili forum üyeleri;

fotoğrafta bulunan öndeki dişi Kangal köpeğimiz yukarda belirtilen tarihte çalınmıştır. Hayvanın karnında yavrularıda var hamileydi. Yavrulamadı ise yavrulamak üzere.

Sivas'ın Kangal ilçesine Bağlı Deliktaş köyünden çalınan bu köpeği gören varsa lütfen bana telefondan ulaşsın bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

Eski köpeklerimizden dişi ırkı olan tek dişiydi.
Köpeği bulmamızı sağlayan kişi  eğer isterse bir çift Kangal yavrusu hediye edilecektir. Bizim için daha önemlisi sürekli yaşanan hırsızlık olaylarına bir son vermek.

Çalan hırsızlar Köpek tanınmasın diye kulaklarını kesmiş olabilirler....! Ama Köpek fotoda görüldüğü gibi dikkat çeker zaten kimseye hamile bir Kangal köpeğini kimse vermez...!
 Köpekten çok hırsızın kim olduğu önemli. İlgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2012, 06:28:44 Gönderen: Seyit ÖCAL »
Seyit-ÖCAL
1983-SİVAS
Arh+

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Ynt: Çalınan Dişi Kangal köpeği hak.
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2012, 08:52:32 »
Geçmiş olsun. Bence bu köpeğin kalitesini, nerde  ve hamile olduğunu bilenler tarafındandan çalınmış olabilir. Ne şekilde olursa olsun hırsızlık, hırsızlıktır. Umarım en kısa zamanda yavruları ile birlikte bulunur.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Mustafa SUNAR

• *
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2012, 09:48:40 »
Bende bu konuda Nafize ablama katılıyorum bilen biridir diye düşünüyorum ama inşallah en kısa zaman da bulunur 
Mustafa SUNAR-1981
0543 716 7018 Gölhisar/BURDUR

Çevrimdışı Serkan OLGAÇ

• *
« Yanıtla #3 : 05 Ocak 2013, 02:36:50 »
Çok geçmiş olsun bende  hamile bir kangalımı kayıp ettim yaban tv kayıp ilanlarında görebilirsiniz.acınızı anlıyorum inanın bulsam çalanı emin olun vuracağım.bu kaçıncı arkadas tasması olan bir köpek çalınırmı artık ne günlere geldik bunu önlemenin tek yolu caydırıcı cezalar ama istatistik verilere göre yüzde seksen en yakın cevreden cıkmakta  3 yıl önce 6 aylık irlanda setter cinsi köpeğimi çaldılar calan en yakın arkadaslarımdan biri cıktı.sonra bana şaka yapacakmısmıs.en yakınını bir araştır derim ben.bu çalınan benden 4. köpek
Serkan OLGAÇ
1980-Çavdarhisar

Çevrimdışı Serkan OLGAÇ

• *
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2013, 02:38:04 »
bu arada tayinci polis asker vardıysa onlarada bir bak derim giderken almışlardır.
Serkan OLGAÇ
1980-Çavdarhisar