Arkadaşlar hatsan malzeme olarak kaliteli ve şu an elimdeki ikinci hatsan tüfeğim mevcut. Sıkıntı herzamanki gibi iç piyasaya verilen tüfekler..
Aldığım iki tüfeğimdede bu sıkıntıyı yaşadım,şu an elimdeki supreme iki kere servise gitti birincisinde namlu değişti sıfır olarak,satılığa çıkardım,ikincisinde kilit değişti,artık satılık lıktan çıktı. Bende operasyona başladım,ilk önce dipçiği kestim kendime göre ayarladım,sonra tetik çok kabaydı ve saçma sapan bir şekilde diktörtgendi(ayrıntıya girmicem) onu çıkardım törpüledim beretta tetik yaptım:) (gerçekten benzedi).
Neden böyle yaptın derseniz tüfeğe ve firmaya bana verdiği değeri veriyorum. Oyuncak gibi bişey oldu.
Hakkını vermem gereken birşey varsa mermisi güzel,saçma grupmanıda çok ilginç bir şekilde güzel gibi,sizlerlede paylaşmayı düşünüyorum.
Ayrıntıya girersek,sanki herparçası böyle defolu parçalardan birlerştirilmiş gibi,mesela pistonun bir kısmı siyah,işlenmemiş haliyle duruyor,namlu(ki değişmişti) dıştan ışığatutup baktığınız zaman dengesiz nasıl anlatılır bilmiyorum bi taraf daha kalın gibi,buna balans diyorlar galiba.
Bunlarböyle arkadaşlar,yapacak birşey yok,paranız varsa avrupa alacaksınız,yoksa idare edicez,bana görede avcılığı kaliteli yapacam diyen adam paraya kıyacak güzel bir tüfek alacak.