0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halil Kardeşim keyfimiz yerine gelsin diye bir paylaşımda bulunmuşun teşekkürler paylaşım için..Ama sözüm bu proğramı yapanlaradırki,bu gavurun ekmeğine yağ sürenleredirki:Şanla şerefle nam salmış bir milletin gençlerini ne hale getiriyolar bizim örfümüzde adetimizde dinimizde yaşayışımızda aile kültürümüzde yoktur böyle sapmalar.Ben bu videoya hiç gülmedim aksine üzüldüm..Milleti güldürecez diye yakında bi taraflarınıda açar ekran karşısına geçerler...Medeniyet adı altında;Oryantal star diye genç kızlarımızı kandırıp soyup oynattılar.Şu star bu star diye insanları şöhret peşinde koşturarak reyting yaptılar.Biri bizi değil ailemizi içimizi gözetler oldu...Yetenek Türkiye adı altındada soytarılık sihir büyü yaptırıp gavurlara kafalarına göre para kazandırdılar...Ses yarışmaları adı altında Türkçemizi,türkülerimizi unutturdular...Ne yapacaklarını şaşırdılar en sonundada insanları adaya götürüp aç bıraktık diye proğram yaptılar...Kılık kıyafet diye milleti elin rusu soyup soğana çevirdi.Bebeleri mama yedirmez ettiler,dede korkutlar bitti keloğlanlar bitti,yerine gavur bebelere özenti başladı.Yakında yeni doğan çocuğunun adını kayu koymaya başlarlar.Bizim gibi örfünü adetini atasını dinini milletini bilen insanları ne hale getirdiler vede getiriyorlar.Bizi dinimizden,kültürümüzden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.İnanın yaban tv izlerim ama bunlara gene reyting vermem.Zaten yakında sütcü imam gibi başı çekip 9.kattan aşağı tv yi atacam...İlyas Isı abinin dediği gibi zopayla dalacan bunlara