Tüfeğin bilinmeyen özelliği; üzerindeki dijital entegre sayesinde namlunun asla ısınmaması ve tüm fişeklere güdüm özelliği vermesi ayrıca tüfek dürbün kanallarına sahip, hangi marka dürbün takılırsa takılsın GPS ile uydu bağlantısı yaparak kolay nişan imkanı ve termal görüntü sunuyor...

Tabi ki tüfeğin özelliği yivliye alternatif olması, yivliyi andırması, ülkemizde fiyatı ve vergisi orta halli bi araba parasını bulan yivlileri alamayan avcı/atıcıların hevesini kırması...
Yivsiz bi tüfekten 500-600 metre etkili menzil beklemek eşyanın tabiatına aykırı, hal böyleyken 2.900 gram tüfek 2.700 gram tüfeğe göre, 2.700 gram tüfek 2.600 gram tüfeğe göre -marka model gözetmeksizin- lüzumsuz diye değerlendirmek doğru değil diye düşünüyorum...
Uzun ömürlü olup olmadığını daha bilmiyoruz çünkü daha ömrü başlamadı tüfeğin, doğmadı daha...şıklık ya da estetiklik konusunda da herkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarım, bana göre bundan önce piyasaya sunulan bolt-action yivsiz av tüfeklerinden daha şık...
Rastgele...