Gönderen Konu: kaç bin fişek atış garantilidir  (Okunma sayısı 2048 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali DAL

• Müdavim Üyemiz
kaç bin fişek atış garantilidir
« : 01 Mart 2013, 23:38:36 »
ülkemizde üretilen tüfeklerin  ortalama kaç yıl ömrü vardır
ayrıca  kaç bin fişek atış garantilidir yorumlarınızı bekliyorum
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2013, 18:47:30 Gönderen: Ali DAL »
Ali DAL    1976
Serinhisar / DENİZLİ
05373669437

Çevrimdışı Mustafa KAYA 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ülkemizde üretilen tüfeklerin garantileri
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2013, 00:28:34 »
Diğer tüfekleri bilemem ama bizde yaklaşık 35-40 senelik bir üzümlü kooparatifinin üretmiş oldugu çakmaklı(horozlu) bir tüfek var su ana kadar yapmıs oldugu arızalar sağ horoz kuruldugunda hemen düşüyor ve sağ iğne yamulmus..Diğer bozulan kısım ise tüfegin kırıldıgında fişekleri yukarıya doğru çıkan mekanizma oynama yapıyor.Fişek koyup atılacagı zaman esneme yaptıgından dolayı fişek iğneden uzak kalıyor ve iğne fişegi patmıyor..(Sadece sağ tarafı)..Baska hiç bir kusuru yok.gövdede olan paslar,lekeler haricinde..O ise yanlış bakımdan dolayı kaynaklandıgını düşünüyorum.)..Ve bu hataları son zamanlarda verdi..Yani 35-40 yıl sona..Belki de babam pek kullanmadıgından dolayı olmusta olabilir..

Mustafa KAYA / İzmir
Edeple gelen lutüfla gider..
Gülü seven dikenine katlanır derler,
Kaktüsü sevenin vay haline..

Çevrimdışı Turgut AVCI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ülkemizde üretilen tüfeklerin garantileri
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2013, 12:50:32 »
Öncelikle tüm avcı ve atıcı arkadaşlara selamlar.

Süperpoze av tüfeğim var ve kendisinden gayet memnunum. Ancak, özellikle ördek ve domuz avlarında kesinlikle otomatik kullanmam gerektiği kanısına vardım. Bunun için ayırdığım bütçe 1300 tl civarı, sanırım yerli bir tüfek olacak seçimim çünkü; yerli tüfeklerin de artık kendini kanıtladığını düşünüyorum, Avcı arkadaşlardan ve forumlardan okuduğum kadarı ile Armsan, Ata, Stoeger, Hatsan gibi markaların öne çıktığını düşünüyorum.

Ağır, kaba, estetikten yoksun olmayan, kullanışlı, ergonomik ve gerçekten sağlam bir tüfek almak istiyorum.

Kafamda şimdilik Armsan Phenoma Lava veya Aura var. Siz ne tavsiye edersiniz ?
Turgut AVCI
1983 KİLİS