Gönderen Konu: sacma uretme makinasi  (Okunma sayısı 3660 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
sacma uretme makinasi
« : 14 Mart 2013, 01:02:38 »
Ufuk Rask
Isvec / Antalya

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ynt: sacma uretme makinasi
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2013, 15:05:12 »
Ufuk Bey, kısa bir süre içerside Sitemizde yaptığınız paylaşımlar ve getirdiğiniz renklilik için teşekkürler. Devamınıbekliyoruz...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2013, 17:11:40 »
Ufuk Bey, kısa bir süre içerside Sitemizde yaptığınız paylaşımlar ve getirdiğiniz renklilik için teşekkürler. Devamınıbekliyoruz...

ne demek asil ben tesekkur ederim. Bildiklerimi ve ögerendiklerimi azda olsa sizlerle paylasarak bilmeyen uye arkadaslara az da olsa bilgiler verebilirsem ne mutlu bana. Benimde sizler sayesinde ögrenebilecegim ve ögrendigim cok seyler bunun icinde bana bu firsati verdiginiz icin ben size tesekkur ederim. ;)
Ufuk Rask
Isvec / Antalya

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2013, 22:26:41 »
Ben de Alkan Bey gibi düşünüyorum. Elinize sağlık.

Şimdi şu makineyi tecrübe ettiyseniz öğrenmek isterim. Şu soğutma tesisatı aynı kalp gibi bir şey. Borular damar gibi :) Lakin hangisi nereye ne maksatla girip çıkıyor pek fazla anlamadım. Üstteki kap basit. Yaparsam satışa da çıkarım ;D
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2013, 00:26:46 »
Ben de Alkan Bey gibi düşünüyorum. Elinize sağlık.

Şimdi şu makineyi tecrübe ettiyseniz öğrenmek isterim. Şu soğutma tesisatı aynı kalp gibi bir şey. Borular damar gibi :) Lakin hangisi nereye ne maksatla girip çıkıyor pek fazla anlamadım. Üstteki kap basit. Yaparsam satışa da çıkarım ;D

Yok malesef etmedim. Lakin dediginiz hangisi?
Ufuk Rask
Isvec / Antalya

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2013, 22:17:26 »
Yani şu soğutma tanklarına girip çıkan borular nereden nereye neden bağlanmış anlamadım. Kanımca soğutma tanklarının da bir metodu olmalı ve onu bilen birileri yapmış olmalı diyorum. Şunu yapan adam burada olsa da ıncığını cıncığını sorsaydık.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2013, 01:22:18 »
Yani şu soğutma tanklarına girip çıkan borular nereden nereye neden bağlanmış anlamadım. Kanımca soğutma tanklarının da bir metodu olmalı ve onu bilen birileri yapmış olmalı diyorum. Şunu yapan adam burada olsa da ıncığını cıncığını sorsaydık.

:D :D :D :D
Söyledigi duyulmuyorki size anlatayim ne dedigini
Ufuk Rask
Isvec / Antalya

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2013, 23:21:50 »
Adam biz konuştuklarını anlamayalım diye uğraşmış :)

Birkaç sefer izledikten sonra sanki anladım gibi. Saçmaların döküldüğü üst kazandan alttakine devamlı akış var sanıyorum. Alttaki kazandan da motor sayesinde yukarı çekip tekrar üst kazana veriyor zannediyorum. Öyle gibi görünüyor. Güzel yapmış kim yapmışsa.
1968

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2013, 00:09:30 »
Adam biz konuştuklarını anlamayalım diye uğraşmış :)

Birkaç sefer izledikten sonra sanki anladım gibi. Saçmaların döküldüğü üst kazandan alttakine devamlı akış var sanıyorum. Alttaki kazandan da motor sayesinde yukarı çekip tekrar üst kazana veriyor zannediyorum. Öyle gibi görünüyor. Güzel yapmış kim yapmışsa.

Kucuk makinasida satiliyormus bilmiyordum

Ufuk Rask
Isvec / Antalya

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2013, 13:18:35 »
Küçük ama sadece bir bölümü. Tıpkı önceki gibi soğutucu düzenekler gerek. Biraz araştırdım, çok zahmetli iş. öyle alet edevatı tamam olması yetmiyor. Deneme yanılmayla ayar yapmak gerekiyor. Tehlikeleri de mevcut. Yine de becerebilene muhteşem netice veriyor. Yerim müsait olsa denerim bunu.
1968