Gönderen Konu: BUNDAN SONRA, ZENGİN İLE FAKİR AVCILAR BİR ARAYA GELEMİYECEK!  (Okunma sayısı 3159 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
 :(   Maalesef avcılıkta ki yeni düzenlemeler kanunlaşmak üzere. Kanunlaştığın da avcı atalarımızın söyledikleri avcılık fakir ile zengini,çoban ile mal sahibini bir araya getirir sözleri artık tarihe karışacak. Çıkacak kanunlar ilecebinde parası olan, türkiye geneli paralı avlaklarda limitsiz, haftanın 7 günü istedikleri kadar av yapabilecekler. Sizce bu yasalar neden bu hale getiriliyor? Avcılar bölünüyor? Bence yıllardır avcılar üzerine yapılan oyunlar tezgahlar BÖL PARÇALA YÖNET anlayışı içindir. Yasalarımızda bölücülük yapmak suç değilmi? Pekii  parası olan avlanır.  Parası olmayan avlanmaz anlayışını türkiyeye kanunlaştırarak getirenler, bunun için düzenleme yapanlar gayet açık  belli. Kanunlaşacak bu tasarılar neticesinde konfedarasyona ve federasyonlara artık hiç bir iş düşmeyecektir. Dernekler ise (avcı kulüpleri) tek tek kapanacaktır.  Avcılığı bu hale getirenlerde bol bol kına yakarlar artık.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Y.Emre TOK

• *
Av camiamıza hayırlı olsun ?. Zaten istenilen hedeflenen plan bu şekildeydi,sözüm ona avcı dostu Ülkemizde avcılığı kurtaracak kişiler diye lanse edilen kişiler belli.
Av turizmi kapsamında ülke genelinde pastanın büyük kısmını alanlar belli. Parası olan gül gibi avlanacak olmayan hayıflanacak yada onların deyimi ile ki (bohçacı) nasıl bir benzetme ise,maddi durumu olmayanları  kaçak avcılığa teşvik edecek ne diyelim hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun ?

Çevrimdışı Erkan ÖZTÜRK

• *
  • CENNET PET SHOP... HER ÇEŞİT MAMA BULUNUR.
Yaban yaparsa iyisini yapar ya... Amaçlarına ulaşmak üzereler :(
Erkan ÖZTÜRK
1967 MANİSA

image hosting sites

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
        ben şahsen avcı olarak  akarsuya benzetiyorum akarım yatağımı bulurum yok bana uymazsa  akmayıveririm o yatakta. onlarca avcı var bucanımızı veren mevlam elbet bu derdimizinde çaresini vermiştir avcı akıllıdır bulur bir çaresini , bize sorulmadan hakkımızda alınan haksız kararlarla onca imkanı olmayan avcıların iptal ettirdikleri belgelerden kaybolan vergileri kurum büyükleri ve sektörel olarak üreticiler konuyla alakadar olan boşa çıkan konfederasyon ve dernekler döşünsün bindikleri dalı kesmenin ne demek olduğunu  bir avuç zenginle idare etsinler artık yaban tv mi olur yalan tv mi olur boy göstersinler kasetle topladıkları kuş avlarını velhasıl rezalet diz boyu. sağlıcakla kalınız gerçek avcı dostlar 
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Kadir TOPÇU

• *
bızde bu av derneklerı oldugu sürece biz avcılara herşeyı yaparlar .
Kadir TOPÇU
1984-ADANAlıyık

Çevrimdışı Serdar BAKAL

• Müdavim Üyemiz
  • VARLIĞIM, YÜCE TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN...
Avcılığı bu hale getirenlerde bol bol kına yakarlar artık. Bu söz yeterli zaten...
Serdar BAKAL1982 Bandırma/BALIKESİR,ŞARKÖY0 542 562 36 73

CADIGİLLERDEN LADY

www.youtube.com/Serdarbakal

Çevrimdışı Samet USLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Hint kınası satılan yer biliyorum.
Samet USLU
1987 BURSA

Çevrimdışı Mehmet SERİN

• *
 O0
Bence alakası yok en iyi avı köylüler yapar (çobanlar çiftçiler) mesela bir çobanı düşünelim o insan her gün dağda avın nerde olduğunu nereden uçarsa hangi çalıya gireceği o adam bilir, köpek bile kullanmaz. Gözlemleri ,Hisleri ve tecrübesi yeter. Doğa da yapılan av Özel avlaklar da yapılan avın yerini tutacağını sanmıyorum ama köpek eğitmek için ideal bir yer olur bence.
http://postimage.org/image/pyfu33bw3/
Mehmet SERİN
1986 MERSİN

Çevrimdışı Fatih ÖZCAN

• *
Niye sıkıntı yapıyorsunuz ki bunların uygulamak istedikleri sistem Türkiye'de işlemez.Biz yeri geldiğinde yasal, yeri geldiğinde bohcacı olmasını da iyi biliriz.
  • BROWNING B25 B2G SUPERPOSED
  • BERETTA 486 PARALLELO SXS
Fatih ÖZCAN
BURDUR/1983

Çevrimdışı T.Levent SÜKAN

• *
İstenilen zaten buydu. Bu hale getirmekti. Umarım bu yasalar neticesi sonucu muhtar  ve  köylüler ile avcılar arasında sürtüşmeler çıkmaz. Yine umarım Kaçak avcılar çoğalmazlar. Önemli olan, YABAN HAYATA bu yasaların ne derecede katkı sağlıyacağıdır. 
Ankaralı avcı  Levent Sükan

photo storage
Yıl 1996 köpeklerim prens ve prenses

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bu nasıl iş ben anlamadım. bende kurs açılsında avlanma ruhsatı alalım pulumuzu yatıralım diye dört gözle bekliyorduk şimdi ne olacak???
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Mehmet SERİN

• *
 O0
çevremdeki çoğu avcı keklik olmadığından ve av azaldığından dolayı pul almayacağını söylüyor
http://postimage.org/image/pyfu33bw3/
Mehmet SERİN
1986 MERSİN