Gönderen Konu: 2013-2014 YILI BÜTÜN AVLAR YASAKLANDI:(( GEÇMİŞ OLSUN:((  (Okunma sayısı 14032 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Ynt: 2013-2014 YILI BÜTÜN AVLAR YASAKLANDI:(( GEÇMİŞ OLSUN:((
« Yanıtla #25 : 01 Nisan 2013, 11:43:48 »
EYLEM PLANI HAZIR ZATEN AHMET...DİREK EYLEME GİDECEKTİM :) ÇOK KÖTÜ DÜŞÜNDÜN BİZİ AMMAAAA SEN DUR...

HİNCİ BU BİR SAVAŞ DİMEKDİR :)

Savaştada barıştada yanımda senin gibisi olduktan sonra herşeye varım ben >:( >:( >:(
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 01 Nisan 2013, 11:47:21 »
bu savaşı bıldırcın sezonuna erteleyelim.... sakın karavana atıyımeme :D o karavanalar bu savaşın en büyük cephanesi olacak.... :d

Çevrimdışı Kaan ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 01 Nisan 2013, 11:57:44 »
Kalbim duruyodu ya :D Güzel şaka ...  ;D
file:///C:/Users/Cas/Desktop/24022013142.jpg

Çevrimdışı Hüseyin ZORLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 01 Nisan 2013, 11:59:05 »
SEN NEEDDİN USTA....
HÜSEYİN ZORLU 
1980 BUCAK

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 01 Nisan 2013, 12:02:45 »
AVCININ 1 NİSANI DA BÖYLE OLSA GEREK...YÜREĞİME İNECEKTİ BE BİLADER  :D :D KEŞKE BAŞLIĞA KALP RAHATSIZLIĞI OLANLAR OKUMASIN DİYE İLAVE NOT DÜŞSEYDİNİZ  :D :D
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #30 : 01 Nisan 2013, 12:29:19 »
Az kalsın ben bile yiyodum bu şakayı :D :D
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 01 Nisan 2013, 13:02:54 »
bu şakanın dozajı biraz abartılı olmuş :D :D :D bel altı vurma Ahmet gardeşim :D :D

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 01 Nisan 2013, 13:18:03 »
 O0 O0 şakası bile insanı ürpertiyor ...
AVCININ 1 NİSANI DA BÖYLE OLSA GEREK...YÜREĞİME İNECEKTİ BE BİLADER  :D :D KEŞKE BAŞLIĞA KALP RAHATSIZLIĞI OLANLAR OKUMASIN DİYE İLAVE NOT DÜŞSEYDİNİZ  :D :D
aynen katılıyorum , düşünsenize , BÖYLE BİR HABERİN GERÇEK OLDUĞUNU  :( :( :-\ :-\  O0 O0 O0 O0[/color]
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Sezer İNAN

• *
« Yanıtla #33 : 01 Nisan 2013, 13:27:05 »
Ahmet Kardeş gözümün önünden, aklımın köşesinden neler geçti bi bilsen ......
Sezer İNAN
1975-Kayseri

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #34 : 01 Nisan 2013, 13:28:41 »
Ahmet Kardeş gözümün önünden, aklımın köşesinden neler geçti bi bilsen ......

Abi Taşkın Abiye Necmettin abiye bizzat telefonla bildirdim gerisini sen düşün :D :D
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 01 Nisan 2013, 13:41:44 »
Ahmet kardeşim av camiasını bu şaka ile 12'den vurmuşsun güzel şaka :)
Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimdışı Güven SARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 01 Nisan 2013, 15:58:29 »
Allah sizlere uzun ömürler versin ben önce yemi yuttum önümüzdeki sezona hazırlık arabayı değiştirdim arabaya uygun kutu aldım vs diğer hazırlıkları planladım.Az daha yüreğime indiriyordunuz.  :)
Güven SARI
1967 Ordu Fatsa 0 532 455 28 03

Çevrimdışı Taşkın GESİLİ

• Taşkın GESİLİ
  • Müdavim Üyemiz
  • Taşkın GESİLİ
« Yanıtla #37 : 01 Nisan 2013, 17:35:47 »
Abi Taşkın Abiye Necmettin abiye bizzat telefonla bildirdim gerisini sen düşün :D :D

Ahmet gerçektende sabah iş yoğunluğunda 1-2 dakikalığına da olsa beni de kafaladın ama neyseki şaka olsun razıyım... Sezer' e bir tüfek için pazarlık edecektim aynı numrayı telefonda bende ona çektim acayip bozuldu sonra tüfek için pazarlık edeyimmi dedim bir yutkundu yok ne yapayım tüfeği artık diyor... :)

Şakası bile avcıyı şok etmeye yetiyor... Allah hepimize sağlık versin de uzun seneler kazasız belasız avlanalım...

Taşkın
Taşkın GESİLİ
1976 KAYSERI
BLUE PICARDY SPANIEL

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #38 : 01 Nisan 2013, 18:44:11 »
Ahmet gerçektende sabah iş yoğunluğunda 1-2 dakikalığına da olsa beni de kafaladın ama neyseki şaka olsun razıyım... Sezer' e bir tüfek için pazarlık edecektim aynı numrayı telefonda bende ona çektim acayip bozuldu sonra tüfek için pazarlık edeyimmi dedim bir yutkundu yok ne yapayım tüfeği artık diyor... :)

Şakası bile avcıyı şok etmeye yetiyor... Allah hepimize sağlık versin de uzun seneler kazasız belasız avlanalım...

Taşkın
taşkın beni de kafaladı sabah sabah hararetli hararetli mesleki konulardan konuşurken bir telefon sesi baktım ahmet verdi ayarı bana bende zaten hararet tavan yapmıştı ultra tavan oldu aklıma ilk gelende köpeğim oldu kendi içimden dedim ahanda şimdi b...ku yedin
neyseki şakaymış ama olmaz olsun böylesi yaaaaaaa kalp ritmi diye birşey bırakmadı adamda ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #39 : 01 Nisan 2013, 19:03:08 »
15. yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu Endülüs Müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.

En sonunda 31 Mart gecesi Kalenin önüne giderek bir elinde Kur'an bir elinde İncil 'Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım' der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler. Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir. Bunun üzerine Müslümanlar 'Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz' dediklerinde Haçlı ordusu komutanı 'Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur' diye cevap verir ve BÜTÜN MÜSLÜMANLAR ORADA ŞEHİT EDİLİR.

İşte o gün bugündür 1 Nisan hristiyanlar arasında 'Hile Günü' olarak kutlanmaktadır. Maalesef halkımız arasında da yaygınlaşmış, yüzlerce, binlerce müslümanın katliam günü olan 1 Nisan'lar, bir şakagünü olarak kutlanmaktadır. (İnternetten alıntı)

Bunu öğrenmeden önce ben de 1 Nisan şakaları yapardım.
Ama öğrendiğim günden beri kesinlikle yapmıyorum.
Şakalaşacağız elbette ama bir gün önce bir gün sonra veya değişik zamanlarda olmalı.
Yaptığımız şaka gerçek olmalı içinde yalan hile hurda olmamalı.
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #40 : 01 Nisan 2013, 19:08:37 »
Herkes gibi Peygamberimiz de şakalar yapıyor, latifeli konuşuyordu. Ancak O'nun yaptığı şakalar yerli yerinde ve mesaj doluydu.

Bunun yanında, Allah Resulü insanlarla alay edip dalga geçmez, "işletme" gibi olumsuz tavırları hoş karşılamazdı...

Peygamber Efendimiz, herkese samimi ve içten davranırdı. Zaman olur, şakalaşır, tatlı ve güzel bir hava oluştururdu. Çünkü başka türlü olsaydı, insanlar Peygamberimiz'e yanaşamazlar, ona soru bile soramazlardı. Zaten insan her zaman ciddi ve ağır meseleleri konuşamaz, bazen ortamın yumuşatılması, insanların rahatlatılması gerekir.

Herkes gibi Peygamberimiz (sas) de şaka yapar, lâtifeli konuşur, ama hiçbir zaman yalan söylemezdi. Çünkü şaka yollu da olsa, yalan yalandır. Bunun yanında, Peygamberimiz (sas) insanlarla alay etmez, hafife almaz, dalga geçmez, küçük düşürmez, mahcup etmez, zor durumda bırakmaz, "işletme" gibi olumsuz tavırları hoş karşılamazdı.

Peygamberimiz (sas)'in yaptığı şakalar yerli yerinde ve mesaj doluydu. Lüzumsuz ve yersiz değildi. Daha çok gönül alıcı ve sevindirici şakalar yapardı. Çocuklarla, hanımlarıyla, yaşlı ve kimsesiz kişilerle şakalaşması bu türdendi.

Bu köleyi satıyorum, var mı alan!

Peygamberimiz (sas)'in bir latifesini Enes bin Mâlik'ten dinleyelim: "Çöl halkından Zahir adında bir adam vardı. Peygamberimiz, Zahir'i çok severdi. Zahir, yaratılış itibarıyla fiziksel yönü çok hoş değildi. Bir gün pazarda çölden getirdiği malları satmaya çalıştığı bir sırada Peygamber Efendimiz gitti, sessizce yaklaştı, Zahir'i arkasından kucakladı ve elleriyle gözlerini kapadı.

Zahir, tutanın kim olduğunu göremiyordu. "Tutan kimse bıraksın" diye çabalamaya başladı. Bu arada göz ucuyla arkasındaki kişinin Efendimiz olduğunu anlayınca sırtını Peygamberimiz'in göğsüne iyice dayamaya başladı. Zahir'in bu neşeli hareketinden hoşlanan Peygamber Efendimiz yüksek sesle: - Bu köleyi satıyorum, var mı alan, diye seslenmeye başladı.

Zahir boynu bükük, mahzun bir halde: - Yâ Resulallah, benim gibi değersiz bir köleye vallahi kuruş veren olmaz, deyince Peygamber Efendimiz: "Hayır, yâ Zahir, sen Allah katında hiç de değersiz değilsin" buyurdu.

Yaşlı kadınlar cennete giremez!

Başka bir misal. Bir gün yaşlı bir kadın Peygamberimiz'e gelerek: "Yâ Resulallah! cennete girmem için bana dua eder misiniz?" dedi.

Peygamber Efendimiz: "Yaşlı kadınlar Cennete giremez" diye ona takıldı. Bunun üzerine kadın ağlayarak oradan ayrıldı. Peygamber Efendimiz, Sahabîlere: "Gidin ona söyleyin, insanlar cennete yaşlı olarak girmeyecekler. Cenab-ı Hak, Biz onları yepyeni bir yaratılışla yarattık da, eşlerine sevgi ile düşkün hep aynı yaşta genç kızlar yaptık' buyurmuyor mu?" (Vakıa Sûresi, 36.) Evet, insanlar cennette genç olacaklar, yaşlı değil. Efendimiz de "Yaşlı kadınlar cennete giremez" derken böyle bir latife yapıyordu.

Dişi Deve Yavrusu

Peygamberimiz kimsesiz, fakir, yoksul, herkesin yüz vermediği, ilgilenmediği insanlarla küçük şakalar yapar, onların kalplerini kazanırdı. Enes bin Mâlik anlatıyor: Bir gün adamın biri Peygamber Efendimiz'in huzuruna geldi ve kendisinden bir binek hayvanı istedi. Peygamberimiz ona, "Peki, sana bir dişi deve yavrusu vereyim mi?" diye takıldı. Adamcağız, "Yâ Resulallah, ben sizden bir binek istiyorum, dişi deve yavrusunu ne yapayım?" dedi.

Peygamber Efendimiz gülerek: "Bütün develer dişi deve yavrusu değil midir?" buyurdu. Evet Peygamber Efendimiz, Allah'ın elçisi olması dolayısıyla ciddi, vakarlı, ağırbaşlı, heybetli bir insandı. Bu hali zaten normaldi. Çünkü taşıdığı görev, üstlendiği vazife bunun gereğiydi. Ancak her haliyle o da bir insandı. Yeri geldiğinde şakalar da yapıyor, etrafındaki insanları rahatlatıyordu.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2013, 19:09:56 Gönderen: Ziya ÇOBANOĞULLARI »
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 01 Nisan 2013, 19:40:31 »
 ;D ;D ;D
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #42 : 01 Nisan 2013, 21:03:40 »
:)))))))))))))))
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #43 : 01 Nisan 2013, 21:53:34 »
Ahmet Şakiroğlu kardeşim seni ben avlak formda  hep şakacı ve neşeli kimliğin ile tanıdım :) Gündem de zaten paralı avlaklar, özel avlaklar meselesi vardı. Bir de sen bu böyle bir konu açınca da acaba mı? Dedim  :D  yani konu  tuzu biberi oldu sonra da ilk sayfan da ki yorumlardan aşağı doğru inerken senin 1 nisan şakası yorum yazını okuyunca deriiin   bir ooooh çektim :) Güzel ve etkileyici bir şakaydı.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)