Gönderen Konu: KEKLİK BILDIRCIN KUŞ AVI İÇİN BENELLİ Mİ ? BERETTAMI ? BROWNİNGMİ ?  (Okunma sayısı 8316 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Y.Mehmet BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
merhaba arkadaslar lütfen yardımcı olun arada kaldım.browning maxus namlı çapından dolayı keklik ve bıldırcın avlarında cok iyi performans vermediğini duydum.beratta a400 ler kınetik sistem oldugu için pek fazla tutulmadığını duydum.benelli iyi hoş güzel ama biliyosunuz fiyatlar malum bütçemizi aşıyor. ne öneriyorsunuz
30.05.1989
Seferihisar/İzmir

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
merhaba arkadaslar lütfen yardımcı olun arada kaldım.browning maxus namlı çapından dolayı keklik ve bıldırcın avlarında cok iyi performans vermediğini duydum.beratta a400 ler kınetik sistem oldugu için pek fazla tutulmadığını duydum.benelli iyi hoş güzel ama biliyosunuz fiyatlar malum bütçemizi aşıyor. ne öneriyorsunuz

D: Hepsi

:D beretta ve browningin fiyatlarının benelliden aşağı kalır yanı yok ki..bi kere olsun sağlam olsun bence Benelli..o olmazsa muadili Franchi affinity 3.250 lira civarı kinetik sistem orjinal italyan .. benelliylede her şartta kafa kafaya çarpışır tahminim..biraz daha hesaplı.şık bi tüfek.

Not: bıldırcından dolayı bu tüfekler alınmaz.keklik avındada kıyılıpta dağa çıkarılmaz bu kadar pahalı silah.çalı çizer,kayaya çarpar düşer..içi yanar insanın..hangi tüfek olursa olsun keklik bıldırcın yapılır..ama su kuşu avları için bitirim..biçilmiş kaftan diyelim.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2013, 16:48:33 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Y.Mehmet BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ABİ SAĞOLASIN AMA DÖNER KAFADA YANİ KINETIK SİSTEMDE BENELLİDEN BASKASINA GÜWENMEM
30.05.1989
Seferihisar/İzmir

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Sayın Bilir,
Affinity tamamen Benelli Üretimi..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimdışı Fatih TÜRKASLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Slm, arkadaşlar ve abilerim bende Browning evolve 2 , Benelli desert dune, benelli raffaello lord, ve Beretta a400 xplorer yada a400 xtreme arasında kaldım.Marka olarak İtalyanların Türklerle ortak yanları olması beni korkutuyor.Kalite yönünden Belçika Browning güven veriyor ama ama buİtalyanlar ayakkabıda olduğu gibi ise bu tüfek işinde...Neden olmasın ? Diyorum. Lütfen yardımcı olun Benelli ve browning in ikisinde kullananlar özellikle. Ben özellikle keklik avına gidiyorum. Şuanki tüfeğim Yıldız spz me special L 20 kalibre.
Saygılar
Fatih TÜRKASLAN
1979 kayseri

Çevrimdışı Volkan YAMAN

• Müdavim Üyemiz
  • İYİ KÖPEK AV , KÖTÜ KÖPEK YOL YAPTIRIR ...
Maxus ...
Ç A K I R
Volkan YAMAN
0 Rh +    1978    BURSA     @ 541 213 1978

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Sayın Türkaslan,
Büyük bir bayiye gidin..Hepsini elinize alın..Omuzlayın swing yapın hızlı yüzleme yapın..Hangisini severseniz onu alın..Marka model sistem yoktur elinizdeki tüfeğin iyi çıkıp çıkmaması tek realitedir..
Affinity 1-2 ay içinde İnşallah stoklarda olacak kesinlikle küçümsenmeyecek bir tüfek üstelik TAMAMIYLA Benelli üretimi..
Tercih sizin..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimdışı Doğu GÜÇLÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sayın Türkaslan,
Büyük bir bayiye gidin..Hepsini elinize alın..Omuzlayın swing yapın hızlı yüzleme yapın..Hangisini severseniz onu alın..Marka model sistem yoktur elinizdeki tüfeğin iyi çıkıp çıkmaması tek realitedir..
Affinity 1-2 ay içinde İnşallah stoklarda olacak kesinlikle küçümsenmeyecek bir tüfek üstelik TAMAMIYLA Benelli üretimi..
Tercih sizin..

Türkiye'ye ilk gelen partiden bir adet Franchi Affinity aldım.Yaklaşık 15 yıldır bilfiil tüfek atarım.Otomatiğe hep karşı oldum.
Bu tüfeği de sırf bir tane de oto tüfeğim olsun diye 3-4 aylık bir araştırma sonucu aldım.
Ben tüfekler konusunda inanılmaz kılımdır.Neredeyse tüfekle ilgili youtubetaki tüm videoları izledim.Yabancı silah forumlarının hepsini okudum.
Amerikada şu anda benelliye parası yetmeyen herkes Franchi Affinity alıyor.
Benelli M2 nin aynısı,kopyası demiyorum bakın.Sadece markası Franchi ve kundağı farklı,diğer metal aksamın hepsi benelli,zaten bize de o lazım.
Yalnız tüfek fazla hafif 2,800 gr,bu sebeple çırpıyor.
Buna da çözüm buldum tüfeği Abdullah Kara ustaya götürdüm,boyuma uygun dipçik yaptırdım,tüfeğin ağırlığını da 3 kg ya çıkartp bir de arkasına KİCK-EZZ marka dipçik pedi taktım.Şimdi tüfek geri tepiyor mu,tepmiyor mu anlamıyorum.
Şimdi de çok sevdiğim pozeyi elime alasım gelmiyor.
1982-Mersin

Çevrimdışı Fatih TÜRKASLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Türkiye'ye ilk gelen partiden bir adet Franchi Affinity aldım.Yaklaşık 15 yıldır bilfiil tüfek atarım.Otomatiğe hep karşı oldum.
Bu tüfeği de sırf bir tane de oto tüfeğim olsun diye 3-4 aylık bir araştırma sonucu aldım.
Ben tüfekler konusunda inanılmaz kılımdır.Neredeyse tüfekle ilgili youtubetaki tüm videoları izledim.Yabancı silah forumlarının hepsini okudum.
Amerikada şu anda benelliye parası yetmeyen herkes Franchi Affinity alıyor.
Benelli M2 nin aynısı,kopyası demiyorum bakın.Sadece markası Franchi ve kundağı farklı,diğer metal aksamın hepsi benelli,zaten bize de o lazım.
Yalnız tüfek fazla hafif 2,800 gr,bu sebeple çırpıyor.
Buna da çözüm buldum tüfeği Abdullah Kara ustaya götürdüm,boyuma uygun dipçik yaptırdım,tüfeğin ağırlığını da 3 kg ya çıkartp bir de arkasına KİCK-EZZ marka dipçik pedi taktım.Şimdi tüfek geri tepiyor mu,tepmiyor mu anlamıyorum.
Şimdi de çok sevdiğim pozeyi elime alasım gelmiyor.

Abi senin bu affinity 66 mı 71 mi?
Birde sen ne avında kullanıyorsun tüfeği?
Kekliğe giden biri olarak 2800gramı tercih ederimde.
Syglr
Fatih TÜRKASLAN
1979 kayseri

Çevrimdışı Doğu GÜÇLÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Abi senin bu affinity 66 mı 71 mi?
Birde sen ne avında kullanıyorsun tüfeği?
Kekliğe giden biri olarak 2800gramı tercih ederimde.
Syglr

Affinity 71 namlu.Zaten Türkiyede 66 namlusu yoktu ben aldığımda,çok az geldi bu tüfekten.Şu anda ithal eden var mı bilmiyorum belki bayilerde kalan vardır.

Ben tüfeğe alışmak için tüm avlara bu tüfekle çıktım,hem ördeğe hem kekliğe bunu götürdüm yani.

Bir de ilave şok olarak Briley marka 2 ve 4 şokları da aldım,artık her ava götürüyorum.
1982-Mersin

Çevrimdışı Süleyman ARSLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Al bir huğlu poze her avda dilediğince kullan :)  ;D bundan idealimi var başka.Elin gavurunun tüfeği bizde de var işte.
Süleyman ARSLAN
1981 zonguldak/alaplı