Sayın Türkaslan,
Büyük bir bayiye gidin..Hepsini elinize alın..Omuzlayın swing yapın hızlı yüzleme yapın..Hangisini severseniz onu alın..Marka model sistem yoktur elinizdeki tüfeğin iyi çıkıp çıkmaması tek realitedir..
Affinity 1-2 ay içinde İnşallah stoklarda olacak kesinlikle küçümsenmeyecek bir tüfek üstelik TAMAMIYLA Benelli üretimi..
Tercih sizin..
Türkiye'ye ilk gelen partiden bir adet Franchi Affinity aldım.Yaklaşık 15 yıldır bilfiil tüfek atarım.Otomatiğe hep karşı oldum.
Bu tüfeği de sırf bir tane de oto tüfeğim olsun diye 3-4 aylık bir araştırma sonucu aldım.
Ben tüfekler konusunda inanılmaz kılımdır.Neredeyse tüfekle ilgili youtubetaki tüm videoları izledim.Yabancı silah forumlarının hepsini okudum.
Amerikada şu anda benelliye parası yetmeyen herkes Franchi Affinity alıyor.
Benelli M2 nin aynısı,kopyası demiyorum bakın.Sadece markası Franchi ve kundağı farklı,diğer metal aksamın hepsi benelli,zaten bize de o lazım.
Yalnız tüfek fazla hafif 2,800 gr,bu sebeple çırpıyor.
Buna da çözüm buldum tüfeği Abdullah Kara ustaya götürdüm,boyuma uygun dipçik yaptırdım,tüfeğin ağırlığını da 3 kg ya çıkartp bir de arkasına KİCK-EZZ marka dipçik pedi taktım.Şimdi tüfek geri tepiyor mu,tepmiyor mu anlamıyorum.
Şimdi de çok sevdiğim pozeyi elime alasım gelmiyor.