0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet güzel bir av olmuş ve nasibinizi almışınız.RASGELE.
Hay maşallah, çok güzel av olmuş Kemal Bey. Böyle devam eder inşallah. Ben de bir kez bıldırcının balon gibi yükselmesine şahit olmuştum. Arazi komple anız olduğu halde önümden belki 5-6 m falan yukarı dikilmişti nedense. Hava biraz kararmıştı, ondan mıydı bilmem. Lakin vurması zevkli olmuştu. Rastgelsin
avlarınız daim olsun guzel kareler saygilar
Maşallah MaşallahEllerinizi severim ellerinizi Kuş kafadan sacma yerse dikilir durur yukarıya doğru Kayseriden Selamlar...
... kuş tepe doğru dikilince çömelmiş kuşu seyrederken kuşun cinsiyetine bile dikkat kesilmiş arkadaşa erkek vurdun bile demiştim...
alem adamsın
SELAM GÖRÜNTÜDE ADIYAMAN VE URFA OLUNCA ARTAYA BÖYLE GÖRÜNTÜ ÇIKAR VALLA KİRVELERİM BENDE SİFTAH YOK BAZI NEDENLEREDEN DOLAYI AÇILIŞ YAPAMADIM İNŞALLAH KEKLİK VE TAVŞANA KISMET,SE URFAYA ADIYAMANA SELAM ELLERİNİZE SAĞLIK RASTGELSİN
Nasipler alınmış, fotolardan görüldüğü üzere herşey güzel..Daim olsun..
Av sahası ve köpekler güzel dostluklar 10 numara böylesi gruptan ancak böyle güzel resim çıkar.Avınız dostluğunuz daim olsun.RASTGELE
Rasgele dostum av bu sene urfada maşallah, biz ceyhanda yabancı kaldık ava pek gidemedik önümüzdeki sezona inşallah.
Aynen Kemal abi her ne kadar çok istesekte bir türlü nasip olmadı..Ama gönüller bir abi.. Sen orda ben burda iyi kötü buluyoruz kuşu
kemal ustam maşallahın var on numara av olmuş, videolarda güzel tabiki köpeklerinizin maşallahı var,bakalım bu sezon diyarbakıra kısa tüylü drahthaar getiriyorum, inşallah verim alabiliriz,belkide hata ediyorumdur, zaman gösterecek, selamlar...
Daha güzel avlar geçirmeniz dilegiyle