Gönderen Konu: Taş taşıyan Kurzhaar  (Okunma sayısı 7715 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: Taş taşıyan Kurzhaar
« Yanıtla #25 : 16 Aralık 2013, 11:58:53 »
Eğitilmeyecek köpek yok fatih ağabeyim ne kaybedersin ki kaybetmezsin bul bir eğitmen konuş onlarla olur inşallah
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Fatih TAHIL

• *
« Yanıtla #26 : 17 Aralık 2013, 00:53:56 »
İnş.arkadaşlar hepsini deneyecem dahada olmazsa taş ocağı açıp başına dikecem...
Fatih TAHIL  1970-KONYA

Çevrimdışı Zafer ATASOY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
    • C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\329CANON\IMG_2885.JPG
« Yanıtla #27 : 17 Aralık 2013, 10:37:13 »
Bu Köpek  ava  oturmuş  mu  acaba? Oturmamışsa   bu  hareketleri  sergileyebilir  çünkü  kafası  henüz  dolmamış    sizle  merada dolaşırken    halen  ne  yaptığının  farkına  varmamış  anladığım kadarıyla oyun  peşinde     yapılacak  2  şey  var   1.si av  ruhunu  ortaya  çıkarmak  için  imkan  varsa  bol  bol  av  yaptırmak.
2.si taşla  uğraşırken    dozunda  sertçe Hayır diyerek şoklamak  aşırıya  kaçmazsanız   sıkıntı  olmaz  hele  köpek  haylaz ve  hırslı  hemde  yapılı  ise  zaten  problem  olacağını  sanmıyorum  .
Bakalım o zaman    yapacakmı  daha İnşallah  tez  zamanda  probleminizi  çözersiniz  köpek  yetiştirmek  kolay  bir  uğraş  değil  emeğinizin  karşılığını  alırsınız  inşallah
Zafer ATASOY
TRABZON 1983

Çevrimdışı Fatih TAHIL

• *
« Yanıtla #28 : 18 Aralık 2013, 00:04:57 »
Zafer kardeşim ava oturduğu avla ilğilendiği felan yok ağzında taş hoydur hoydur gezer avada her hafta gider zeki hırslı yapılı kuvvetli ama takıntılı taşlardan ava sıra gelmiyor şok tasması hiç takmadım ama taş aldığı için defalarca çok sert kızdım olmadı kızacak diye ağzında taşla kaçıyor yanımada gelmiyor şu geçtiğimiz pazar heryer kar buz don taşlar çıkmıyor diye hayvan hasta oldu sinir oldu dişleri kırılacak diye korktum arkadaşımda harika bi dişi kurzhaar var avı tipi mükemmel bari eşleştirip yavru alalım bi işe yarasın diyorum onada korkuyoruz yavrularda taş taşırsa diye hiç başıma gelmeyenler geliyor Allahtan hayırlısı.       
Fatih TAHIL  1970-KONYA