Değerli dostlar dedik artık çulluk zamanı haydi çulluğa çıktık yola vardık meraya şanlıurfanın belkide tek çulluk merası hava güzel mi güzel güneş var keyifler yerindeydi çulluk için niyet almışsakta canım aşırı derecede tavşan istiyordu daha avın başları meraya 100 metre kadar girmiştik ki bir tavşan

kalkmaz mı önümden bir an göz göze geldik ama kendime hemen gelip çulluk fişeği ile tavşan torbadaydı arabaya kadar geri gidip tavşanı bırakmıştım ki bir silah sesi daha ama mahmut ağabeyim malesef tavşanı kaçırmıştı av bereketli geçecek düşüncesiyle tekrar meraya daldık arkadaşlarla yürürken bir tavşan daha alınmıştı

herşey güzel giderken bir anda suratlar asılmaya başlamıştı çünkü mera tamamen tıraşlanmış çam altları temizlenmişti

canım biraz sıkılmış yürürken bady tak fermayı vermiş tarık ağabeyim köpeğe doğru yanaşmış bende pozisyonumu almıştım bir anlık boş düşüncesi dolu çıkmış kuş ayaklı olduğundan aşağı taraftan kalmıştı ancak benim tüfek emniyetteydi

neticede atamamıştım tarık ağabeyimde isabet ettirememiş çulluk elini kolunu sallaya sallaya gitmişti bu sezonun çulluk avında ilk ve son fermasıydı belkide bady nin. daha artık mera diye birşey kalmamıştı
neticede neye niyet neye kısmet hesabı iki tavşanla avımızı erkenden sonlandırmış hafızamızda meranın bu traşlanmış hali kalmıştı

herkese rastgele