0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın Kan,Bu Benelliye has bir problem değil kullandığım ve hali hazırda sahip olduğum Berettalarda da durum aynı...Overbore larda da durum aynı..Kalın saçma ağır gramajda Daha iyi polisaj ve daha uzun konstruksiyon meafesi gerekiyor..Şok ta hızla daralmaya giren iri saçma tanesi düzensiz patterne sebep oluyor..A400 ede Victory full şok tüpü ve Comp N Choke ported tüpler getirttim buyüzden..Urika II'im de 3 nolu şokla bir pattern var görseniz gülersiniz evlere şenlik Briley ve Carlson taktım farklar korkunç..Evet Crio Namlu kadar iyi yapılmış bir namluya takılabilecek en kötü şok tüpü Crio Plus şok tüpleri..Benelli İçine ışığa doğru tutup baktığınızda tezekli tarla gibi pürüzlü görünen ve bazılarında boğum olan bu tüpleri nasıl böyle kaliteli bir namlu ya takar anlamıyor insan..Aynı Berettalara Benellilere özel şok tüpü takınca sonuç farklı oluyor..Sayın Kan,Benelliler Kalın saçmayla pattern vermiyor olsa Amerikada onca Amerikan tüfeğe rağmen SBE 1 ve SBE2 diğer tüm markaların toplamı kadar neredeyse satış yapabilirmi?
Sayın Ali Özkirişçi,Mesaj kutunuzu dolu olduğu için mesaj gönderemiyorum..Tüfek 24 gramlarla hiç sorunsuz çalışıyor..Ahşap modeli ördekte kullanılamayacak kadar hafif Sn.Doğu Güçlü Çok Tepen ahşap Affinity sine Bunun için Dipçik takımı yaptırdığını söylüyor..3120-3140 Gramlık 3.5 inchlik İntensity modelide mevcut oda değerlendirilebilir..
Sayın Alp,Pull of length orjinal katalog ta 36.15 dense de ben 36.5 cm olarak ölçtüm..
Ben sentetik tüfekleri herzaman daha çok seviyorum..Çizildi kırıldı çamur oldu ıslandı kaygınız olmuyor..Ayrıca 3016 gram lık sentetik bile çok hafif daha hafifi daha çok teper ve namlu ucu şahlanır atış konforu ve swing başarısı düşer..Ayrıca 700 lira fiyat farkı var arada bence çok fazla..Sentetiğini satın alıp bir dipçik takımı yaptırsanız anca ahşap fiyatına gelir..
Sayın Tepe,Hayırlı olsun tüfeğiniz..Allah kaza ve beladan muhafaza etsin..İnşallah sorunsuz ve iyi pattern-penetrasyonlu örneğidir de uzun yıllar severek kullanırsınız..Sabahta avdaydım her atışımda daha çok sevmeye başladım..