Sayın Tepe,
Hayırlı olsun tüfeğiniz..Allah kaza ve beladan muhafaza buyursun..İnşallah aradığınızı bulursunuz..
Selamlarımla
Sayın Kahraman;
Çok teşekkür ederim, Sizin ve tüm yorum yapan arkadaşların tavsiye ve deneyimlerini göz önünde bulundurarak affinity ile güzel avlar yapacağıma inanıyorum.
Resimleri çektim merak eden arkadaşların merağını bir nebze olsun giderir sanırım.
Tüfeğin dipçik arka kısmı esnek plastik kullanılmış ve ayrı bir estetik ve kullanım kolaylığı sağlanmış.
Gövdeden dipçiğe ve kundağa geçişlerde gövde üzerindeki desen dipçik ve gövde üzerinde devam ettirilerek estetik bir görünüm sağlanmış.
Sentetik modelde pütürlü mat boya (kumlama boya) kullanılmış ve hem parlama önlenmiş hem de plastik ve metal uyumu sağlanmış.
Askı kayış aparatları demonte olarak düşünülmüş, takılması ve sökülmesi oldukça basit fakat kullanılan emniyet sistemi sayesinde bir o kadar da düşmeye karşı güvenli.
Fosforlu arpacık kullanılmış bu da tüfeğe ayrı bir güzellik vermiş.
Sonuç olarak ben de gazlı sistemden sentetik sisteme geçtim artı ve eksileri gözümüzün gördüğü, dilimizin döndüğü ölçülerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğim inşaallah.