Volkan abi iki çeşit marka fişek attım 34gr atış gercekleşiyor boş kovanı dışarı atıyor ve yaklaşık 3 yada 3bucuk metre kadar ileriye atabiliyo fakat dolu fişeği ağzına alırken boş fişeğin dışarıya fırladığı yere sıkışıp kalıyo.bide bi başka meselede fişek kaşığının orayada sıkıştı 1kez.acaba sorun benim kullanımımdanmı kaynaklanıyo bilmiyorum.
kaşık çarpık kaşık..çok basit bir müdaheleyle tetik tertibatını filan sökmeden halledilir..Tüfeğinde bir sıkıntı yok sıkma canını..forumda stoeger kaşık arızası ve giderilmesi diye konu var orda resimli anlattım aynısını yaparsan düzelir..dahda fişek kıstırtamazsın istesende..aynı sorunu bende yaşamıştım..boş fişek atma penceresine çok yanaşık kaşık..dolu fişeği sürerken hep fişeğin sağ kenarını oraya skıştırır sol kenarıda tırnak yuvasına çarpar fişeğin ve namlu ağzına alamaz mekanizma fişeği..tüfeği kaşık üste bakacak şekilde çevirin,kaşığın ortasındaki yarığın ön kısmına bir tornavida sokun ve kaşığı sol tarafa yani kurma kolundan tarafa azcık bükün..bu kadar..artık dolu fişek kaşığa düştüğünde boş fişek fırlatma penceresine yakın değilde ortada duracağından kıstırma yapmadan namlu ağzına oturacaktır..ve tüfekten keyf almaya başlarsınız..hayırlı olsun tüfeğiniz tekrar..
stoeger sayesinde kinetik tüfeklerin seceresini çıkardım nerdeyse..

bi kerede boş kovanı atmıyordu dışarı onuda fabrika halletti döner başlık arızalıymış..dahada sorun çıkartamıyor silah..canavar kaç gr atarsan at..dikiş makinası gibi tıkır tıkır..döer başlıklı yani kinetik sistem silahlarda fişek kıstırmasının sebebi % 99 kaşıktandır..oda basitce halledilir..gazlı bir tüfek kıstırmaya başlarsa ondan korkucan bir sürü sebep çıkabilir arkasında..