Valla benim basima gelen kimsenin basina gelmez ama aytac tok hocamd aldi diger tufegi oda eve gitmis ejektor arizasi verdigini farketmis bitek benim basima gelmiyor demekki bu iste bizden uzman olan kisilerden ricam artik bu konuda hic olmazsa baslik acsinlarda bizde yazalim hangi bayi yapiyo neden hep ayni bayiden alinan tufeklerde sorun var
Ya tesaduf affinity var gordum acalim bakalim bu saglammi diye espri yaptim bide elimle kurdum bi nisan aldimki namlu seridi namlunun ortasindan darbe almis kopru yapmis yuh artik
Açıkçası susmayı tercih etmiştim ama sanırım konuşacam . Ben yerli Tüfeklerimizin kullanılmasını savunurken Fatih Küçet kardeşimle can sıkıntısı gezerken ( ki avcı canı sıkıldımı kahveye gitmez avbayi gezer
) ) bayinin birinde bu tüfekten söz edildi resmini gördüm dayanamadım 7. tüfeğimin siparişini verdim . 3 gün sonra tüfeğiniz geldi dediler .Bayiye gittiğimde tüfeği incelemiş( Uğur kardeşimle orada tanıştık ) . Hocam bunu ben alayım müsade edersen çok beğendim dedi. Bende tabiki dedim . tüfeği Uğur kardeşime verdik .İki gün sonrada benim tüfeğim geldi . Tüfeği inceledim ezik çizik yok . Beretta yerli malımı da hata versin ya da arıza olsun önyargısıyla tüfeği aldım eve geldim . Tam dolaba koyacam şeytan dürttü dene dedi . Bir denedim ejectör ( enjectör yanlış kullanım doğrusu ejectör
) bazen atmıyor. Aldım geri götürdüm . Bayi olmaz öle şey patlamayan fişeği atmayabilir dedi . Tamam dedik fişek patlasın o zaman . Aldık şehir dışına gittik ordada aynı arızayı gösterince tüfeği bayi aldı ve iadesini gerçekleştirdi. ( sıkıntılı bir süreçti) . Uğurun dediği gibi tesadüfmü değilmi bilemem . Ama şimdi benim kafama takılan şu bu tüfeklerin iadesini yaptık tüfekler distrübütör firmaya gönderilecek firma tüfeklerin arızasını stoegerde giderecek ( Italyaya geri gitmez diye düşünüyorum ) . Tekrardan sıfır tüfek diye satılacak .Alan kişi Türk ustaların tamir ettiği tüfeği alacak . Valla dostlar size birşey söyleyim mi ? Servis olanağı olmayan Avrupa tüfekmi? yoksa parçala gönder yenisi gelsin yerli tüfek mi ? Bir daha benim dolabıma Beretta markası giremez . Polemiğe açık bir konu . Avrupacıların canı sıkılacak ama Üstte yorum yazan diğer Uğur kardeşime katılıyorum . Herkese selamlar saygılar...