Gönderen Konu: Dostlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı ??  (Okunma sayısı 3368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yasin YAPCACIK

• *
  • Bilinçli Avcılık ve Sürdürülebilir Yaban Hayatı
Dostlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı ??
« : 01 Haziran 2014, 22:21:58 »
Yeni bir setter alacagım. Anne sarı baba siyah. Yavruların içinde siyahda var sarı da. Şunu merak ediyorum. Köpeğin rengini anneden alması huy ve karakteristik olarak da anneye benzeyeceği  anlamına mı geliyor ? Ya da yine rengi anneden alıp huy olarak babaya benzeyebilir mi ?? Yani renk faktörü neyi belirliyor ??
Doğa'nın kutsallığını idrak edenler, kendine ve çevresine daha faydalı insanlardır... 

1994-DÜZCE

Çevrimdışı Alper BEKRET

• *
Ynt: Dostlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı ??
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2014, 23:39:47 »
Bu benim de merak ettiğim bir konu kardeşim eminim ustalar deneyimlerini paylaşacaklardır
  • Dörtler tüfek sanayi çifte huğsan otomatik
  • Fortuna Suhl çifte
  • sarsilmaz kilinc 2000mega
  • Kopay__ŞANS___
Alper BEKRET
1989 Çorum.
EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER.

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2014, 23:48:51 »
o konu bambaşka bir durum. ikisininde iyi yönlerini alabilir yada aksine ikisininde kötü taraflarını alabilir. bu biraz şans işi. tabi yavruyken yapılan iyi bir gözlemle ileride nasıl bir karekterde olacağı anlaşılabilir.
1985-Ceyhan

• *
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2014, 00:13:04 »
Bu konuyu tam olarak bilmek istiyorum merek ediyorum fakat tam olarak bi açıklama bulmuş değilim. Siz değerli dostlardan bu konu hakkında bilgileri olanlar bizimle paylaşırsa sevinirim ..Teşekkürler ...
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2014, 12:05:48 Gönderen: Yasin YAPCACIK »
Doğa'nın kutsallığını idrak edenler, kendine ve çevresine daha faydalı insanlardır... 

1994-DÜZCE

• *
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2014, 12:07:19 »
İnşallah iyi karakterde bir yavru düşer elime.

1994-DÜZCE

Çevrimdışı Berşan UÇAR

• *
« Yanıtla #5 : 02 Haziran 2014, 15:06:42 »
Ben sizin söylediğinizi yaşadım.İki köpeğimi eşledim  renk olarak annesine benzeyen erkek eniği aldım huyuda aynı annesi oldu.bence renk  kime benziyosa ona karakterde benzer oluyor.Ama zaten enik seçmede bunlardan ziyade  yavrunun hal ve hareketlerine bakmanız öyle karar vermeniz gerekir.Koku ,eğitilebilirlik kanla alakalı olsada eğitimi size kalmış bir durum.En süper köpeklerin yavrusu olsa güzel bir eğitim almamış köpek hiç bir işe yaramaz.
Mehmet Berşan UÇAR
1977-Osmaniye
İlahi Azrail, Sen adamı öldürürsün!!![img=http://s5.postimg.org/ot7rd4lab/Foto_raf_0045.jpg]

Çevrimdışı Soner KEÇECİ

• *
« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2014, 15:50:47 »
demek ki sıkıntı yokmuş yasin anladın sen onu :D
Soner KEÇECİ
1970 DÜZCE - 0 532 204 10 77

Çevrimdışı Coşkun ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2014, 11:51:29 »
Tip baba karakter anneyede,tip anne karakter babayada çekebilir. İşin birde dede nine kısmıda var tabiki. Bence en iyisi ne istediğini bilip yavruları iyi gözlemlemek ve isteğine cevap verecegini düşündüğün yavruyu seçmek
1988 BALIKESİR

Çevrimdışı Yakup DİLEKÇİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2014, 09:13:10 »
av kopeklerinde genelde baskın olanlar baba ve aneye gorunus olarak benzesede her iki tarafada kotu   huyları   egitimle askari duzeyde duzelebilir  ornek verilecek olursa temsilde hata olmasın anne psilik (yani bok yeme alıskanlıgı varsa bunu egitimle cozebilirsin) anlamında yeterki avlayan anne babadan alınan av cudan alınan yavrular olsun .
Yakup DİLEKÇİ
1952 ÇORUM