Gönderen Konu: urika mı affinty mi  (Okunma sayısı 2133 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Recep ERTUNÇ

• *
urika mı affinty mi
« : 20 Ekim 2014, 21:23:40 »
herkese merhaba iki tüfek arasında kaldım siz değerli üstatlardan yardımlarınızı bekliyorum ben her avı zamanında yapan biriyim yani bıldırcın üveyk ile başlar keklik ile devam eder ördek ve kaz avı ilede bitiririm arasırada domuza giderim urikanın güzel yanı yani tüm berettaların olduğu gibi en azından benim karşılaştıklarım attığı yeri vurması ne kadar beretta ile attıysam tüfek sabit şekilde baktığınız yeri vuruyor nokta sapma yok nişangahları çok iyi ayarlanmış  beni urikaya çeken bu özellik fakat affinty ninde yorumlarını okuduğumda vede hafif olması sebeiyle aklım birazda oraya kayıyor biliyorum ikiside çok farklı tüfekler ama uzun yıllar kullanabileceğim marka değerini kaybetmeyen bir tüfek almak istiyorum birde affinty berettalar gibi baktığı yeri vuruyormu kullananlardan yorumlarını bekliyorum sizce hangisini almalıyım tuncay kahraman bey bildiğim kadarıyla iki tüfeğide kullanıyorsunuz düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.
  • Franchi affinty
  • Üzümlü saka
  • Pointer
Recep ERTUNÇ
1984 KONYA

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: urika mı affinty mi
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2014, 21:43:05 »
franchi affinity ben bu tüfeği inceledim ve çok güzel kibar ve zarif bir tüfek şiddetle tavsiye ederim fiyatı da  bir ara uygundu saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Recep ERTUNÇ

• *
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2014, 22:50:02 »
kenan bey yorumunuz için çok teşekkür ederim. hala yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • Franchi affinty
  • Üzümlü saka
  • Pointer
Recep ERTUNÇ
1984 KONYA

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2014, 23:11:36 »
Sn.Ertunç
Test ettiğim bazı Urikalarda birçok Beretta da Nişan aldığım noktayı Vurmuyordu!
Hangi marka veya model olursa olsun hertüfekte görülebilecek bor sorun Poa-Poi kesişmemesi sorunu..
Urikamda Xplor Lightımda Affinity mde nişan aldığım noktayı vuruyor çünkü deneyerek aldım..-Urika bana ağır geldiği için elden çıkardım cidden heryönüyle iyi bir silahtı...
Hafif geçit ve parlama avlarında Affinity i Yoğun atışlı yada ağır dolu gerektiren avlarda Urikayı tercih ederim..
Geri tepme ve namlu ucu şahlanma miktarlarından dolayı..
Eniyisi dokunmak tutmak kavramak omuzlayıp nişan almak hangisi iyi geliyorsa onu satın almak..
Selam ve saygılarımla
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Gökhan NİZAMOĞLU

Çevrimdışı Recep ERTUNÇ

• *
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2014, 18:04:03 »
tuncay bey değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim sizin sayenizde bir çok tüfek hakkında bilgi birikimimiz oluyor tüfekler hakkında yorumlarınızı takip ediyorum tekrar teşekkürler.kazasız belasız iyi avlar.
  • Franchi affinty
  • Üzümlü saka
  • Pointer
Recep ERTUNÇ
1984 KONYA

Çevrimdışı Ömer ÇİRKİNYILAN

• *
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2014, 18:51:08 »
Recep bey kesinlikle urika.
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2014, 20:00:32 »
Sn.Ertunç
Test ettiğim bazı Urikalarda birçok Beretta da Nişan aldığım noktayı Vurmuyordu!
Hangi marka veya model olursa olsun hertüfekte görülebilecek bor sorun Poa-Poi kesişmemesi sorunu..
Urikamda Xplor Lightımda Affinity mde nişan aldığım noktayı vuruyor çünkü deneyerek aldım..-Urika bana ağır geldiği için elden çıkardım cidden heryönüyle iyi bir silahtı...
Hafif geçit ve parlama avlarında Affinity i Yoğun atışlı yada ağır dolu gerektiren avlarda Urikayı tercih ederim..
Geri tepme ve namlu ucu şahlanma miktarlarından dolayı..
Eniyisi dokunmak tutmak kavramak omuzlayıp nişan almak hangisi iyi geliyorsa onu satın almak..
Selam ve saygılarımla

tuncay bey ben birşeyi merak ediyorum,bir tüfeğin nişan aldığı yeri vurmamasından daha büyük bir sorun göremiyorum ben...
nasıl olurda böyle kaliteli firmaların silahlarında böyle kusurlar olur anlamıyorum,yoksa tolere edilebilen bir sapmamı var dünyada kabul gören,saygılarımla.
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin