Merhaba.
Aranıza yeni katıldım. Sitedeki ilk mesajım bu.
Ümraniyede oturuyorum. Yazılımcıyım. Yaş 35.
Son 6 aydır doğaya ve doğa sporlarına merak sardım. Birkaç ay önce doğa yürüyüşü ve kamp malzemeleri topladım ve yürüyüş gruplarına katılmaya başladım.
İlgi alanlarım; doğal yaşam, hayatta kalma, yakın dövüş sporları, güvenlik
Yine son birkaç aydır önce havalı tüfeklere, akabinde de av tüfeklerine merak sardım. 1 aydır da av tüfeklerini inceliyorum. Ruhsat için belgelerimi hazırlayıp dün itibariyle emniyete teslim ettim. 10 güne kadar ruhsatım ve satın alma belgem çıkacak inşallah.
Av tüfekleri ile ilgili konularda bu siteden epey istifade ediyorum, her boş vaktimde ilgili konuları inceliyorum. Tüfek alma amacım şimdilik atıcılık ve ev savunması. Avlanma düşüncem şu an için yok, köyde büyüdüğüm halde bir tavuk kesmişliğim ya da sapanla bir kuş vurmuşluğum bile yok
ama 2-3 ay öncesine kadar bir av tüfeği alma düşüncem de yoktu o yüzden önümüzdeki günlerde birden bire ava merak sararsam da hiç şaşırmam
Ümraniye civarında bulunan avcı/silahsever arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Özellikle tüfek satın alma aşamasında yardımcı olabilecek, sonrasında da poligona veya uygun yerlere atış için beraber gidecek birileri olursa iyi olurdu. Ne çevremde ne de ailemde malesef bu konularda ilgili/bilgili kişiler yok. Artık bana nereden bulaştıysa bu merak
Saygılar