0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rasgele
maaşallah soğukta güzel av olmuş, eagle da soğukta iş yapıyor demekki rastgelsin avınız daim olsun.
öncelikle teşekkür ederim mustafa bey hava bugün -3-4 deceydi eagele yarı yolda bırakmadı bizi ama ben bu şartlarda biraz daha ağır silah tercih ederdim rasgele
sarsılmaz gittiyse yerine yaparsınız belki ağır bir şey...
Cesayı satmasaydın tahtalıları yıldızdan alırdın.Hafif tüfeği sevmem 33-34 gram fişekle zıplardurur elinde.Bugün ben de franchi(3150 gram) ile 34 gram Rc attım tepmedi bile.Akşama kadar gezdik 1 çulluk vurduk akşam üstü tahtalılara 1 kere atabildim olmadı. Tahtalılar iriymiş Özgür maşallah. Rasgele
Özgür bey avınız daim olsun İnş. avda kullandığınız fişekleri yazar mısınız?
çiftsan var yedekte 76 namlu çif tetik 3580 gr
Özgür bey teşekkür ederim titano'yu bugün av bayisi de önerdi hızlı bir fişek sanırım.[/quoteAlıntı yapılan: Mustafa GÜRHAN - 07 Ocak 2015, 22:55:05ooo ozaman hiçbişeye gerek yok, bende 71 var 27 yaşında hala biçiyor. Titanoyu bende çok beğeniyorum. Yalnız soğukta 3-4 numara saçma ile takılın bence. s4/f2/long range/miragejk6 şiddetle tavsiye ederim, eagle iyi grupman verecektir diye düşünüyorum... mustafa bey çiftsan kaval namlu çıkış ölçüleri alt namlu 18.35 üst 18.25 sanırım uygun olur önerdiğiniz fişekler ama titano çiftsanda çok iyi 8 no birde 6 nosunu aldıkmı hem eagalede hemde çiftsandada çok iyi sonuç verir manisadan selamlar
ooo ozaman hiçbişeye gerek yok, bende 71 var 27 yaşında hala biçiyor. Titanoyu bende çok beğeniyorum. Yalnız soğukta 3-4 numara saçma ile takılın bence. s4/f2/long range/miragejk6 şiddetle tavsiye ederim, eagle iyi grupman verecektir diye düşünüyorum...
Özgür avın daim olsun cesa Tekirdağda destan yazıyor sen hiç merak etme emin ellerde
Özgür bey teşekkür ederim titano'yu bugün av bayisi de önerdi hızlı bir fişek sanırım.
rastgelsin avınız daim olsun abi
rastgele.
maşallah daim olsun rastgele