Gönderen Konu: köpek seçimi ve avcılık  (Okunma sayısı 1589 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet MUMCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
köpek seçimi ve avcılık
« : 13 Ocak 2015, 23:17:39 »
Arkadaşlar ben ilk avıma yaklaşık 12 13 yaşlarında babamlarla domuza avına gitmiştim,babam avcılar kulübü başkanıydı o zman çocukluk tabi gençliğe ilk adımla beraber hemen bir tüfek aldım bu sırada hayat şartları değişmişti tabi,köpeksiz merasız hafta sonları gezer gezer dururdum bir şekilde tam manasıyla av yapamadım ve soğudum tabiiki ama içimde hep sönmeyen bir köz vardı ve 1 ay önce bu köz alevlenmeye başladı,şu an yaş kemale ermeye başladı,oturduğum ev bahçeli ve av köpeği olmayan 2 tane köpeğim var,bu hafta evraklarımı da tamamladım,yeni bir tüfek alıyorum,ve birde köpek almak istiyorum bundan sonra kuralına göre av yapmak şimdiye kadar yapamadıklarımı gerçekleştirmek istiyorum,he daha nereye gidicem hangi merada ne avlıycam onlarıda tam bilmiyorum,, ama ben uçar avlarından zevk alıyorum buna göre bana dostane olarak hangi köpek ırkını seçmem konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.aklımda kurzhaar veya ingiliz setteri var,,hangi cinsi seçmeliyim, nereden iyi bir köpek edinebilirim..vs.. bu arada karşılığı mükabilinde yavru köpek edinebilirim herkese şimdiden tşk ederim
1974 kocaeli/gölcük

Çevrimdışı Mesut KARABEYİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: köpek seçimi ve avcılık
« Yanıtla #1 : 14 Ocak 2015, 01:08:45 »
Pek çok sitenin forumlarında bu konu mevcut ama ben size setter öneririm. İnşallah kendinizi mutlu edecek bir av arkadaşı bulursunuz.
1993 İSTANBUL
(memleket KASTAMONU)

Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde adı yabancıları titreten bir millet olduk.

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
Ynt: köpek seçimi ve avcılık
« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2015, 11:24:15 »
Sitede her irkin en iyi kanlarini tasiyan av arkadaslari mevcut herhangi bi irk yerine yapmak istedigin ava gore bi kopek edinmeye bak.ordek avi yapacaksan ve ben suya girmem dersen kurzhar ve drahtar a agirlik vermelisin gezecegin merelarda onemli ilk olarak yapmak istedigin avlat ve gezecegin meralari degerlendir derim.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri