Gönderen Konu: 3 YAŞINDA ERKEK DRAHTHARR  (Okunma sayısı 1700 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet GÜNÇAVDI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
3 YAŞINDA ERKEK DRAHTHARR
« : 13 Mart 2015, 14:34:20 »
Merhaba ;

Abilerim,arkadaşlarım,kardeşlerim son 2 aydır kafamı karıştıran birşey var, 3 yaşında erkek drahthaar cinsi av köpeğim var temel ithat eğitimi su aportu kara aportu vs herşeyi var. köpek yaklaşık 9 aydır bende  bu siteden bir abimizden sahiplendim.ilk başlarda avlakta söz dinleyen en fazla acılma mesafesi 40 50 mt olan bu köpek  son zamanlarda çok garip şeyler yapmaya başladı avlakta alıp başını gidiyor belki abartısız 30-40 dk kendi başına dolaşıyor koşuyor çağırdığım zamanda daha çok kaçıyor kendi ne zaman isterse o zaman geliyor yanıma. Av araması değişti kokunun yanından geçiyor dönüp bakmıyor. Malum av sezonu kapandı evimiz müstakil müsait bırakıyorum saatlerce geziyor gelmiyor daha önce bağlamazdım bile ayrılmazdı. geçen gün bir arkadaş köpeğini eğitiyordu yavru kurzaaar bıldırcını sakladık benim köpeği saldık aramıyor bile.keklik tüyü ile yaptıgım bezi saklıyorum bakmıyor anlamadım.Tavşanın yatağının önünden geçiyor bakmıyor bile çalıda çırpıda oynakta ses verirdi şu an hiç umrunda değil. Şu an tek kusursuz yaptığı şey aport  anlamadım ne olduğunu sizlerden yardım bekliyorum,
TEŞEKKÜR EDERİM
DOĞUM YILI YAZINIZ
KONYA

Çevrimdışı Ahmet YAMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: 3 YAŞINDA ERKEK DRAHTHARR
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2015, 00:30:00 »
Zannedersem sana tepki gösteriyor ustalarımız konuya illali hakimdir bende ilk zamanlar sorun yaşamıştım ustalarımız sayesinde atlattım (özellikle uğur camuzcu)
Ahmet YAMAN 1980 SAMSUN LADIK