Gönderen Konu: Doxca Arms  (Okunma sayısı 37856 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Doxca Arms
« Yanıtla #25 : 15 Mayıs 2015, 16:11:43 »
aynen mustafa kardeşime veya abime katılıyorum....gönül ,isterki en iyisini alalım ama ben kendim asgari ücretliyim yapabileceğim alabileceğim tufek ve ederi bellidir yinede bana bu imkanı sağlayan abdulkadir doğru beye ve veysel yıldırıma teşşekürlerimi sunuyorum
  • d-docxarms dcx 16 otomatik
  • akdaş ak 212 s otomatik
  • tek kirma
1981 MUŞ

Yokluktan değil,adaletsizlikten çıkar bu dünyada sorunlar.....

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 15 Mayıs 2015, 16:25:12 »
Ben bu zihniyeti anlamıyorum ucuz diye kendini kanıtlamamış diye neden kötü olduğu yargısına varılır bu bilindik markaların hepsi zamanında böyle değilmiydi örneğin huğlu koop. ustaları evlerinde küçük tezgahlarında ürettikleri tüfekleri satmıyorlarmıydı bilinmedik diye kimse almasaydı sayılı markalardan biri olabilirmiydi onun için lütfen insanlara fırsat verelim adanadan merak eden varsa buyursun test edelim yok yinede kalitesiz derse saygı duyarım ama o büyük markalara verdiğimiz paraların çoğu reklam tabiki kalite farkı vardır ama bence alınmayacak marka değil ayrıca benim amacım kimseyi övmek değil bu söylediklerim yerli her marka için geçerli almakta çekinebilirsiniz bilmediğiniz için ama adanada bana başka şehirlerde başka kullanıcılara ulaşıp elinize alıp atış yapıp kontrol edebilirsiniz belkide ön yargılı davranmışım dersiniz her neyse amacım ukalalık etmek değil tüfekten çok iyi anladığımıda idda etmiyorum sadece ustaların deneyip insanları öyle bilgilendirmesini rica ediyorum saygı ile...
Bu  tüfeğin fiyatı 900 tl ucuz değil bir kere.Ben piyasada peşin para 1275tl ye satılan huğlu 401 kinetik tüfeği 875 tl ye aldım.Yani biraz araştırdım iskonta falan.Ayrıca 6 taksit vade farksız.Diyeceğim bu tüfek ucuz değil.Kötü tüfek demedik.Ne kadar iyi olduğu tartışılır........
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Selim ARSLANOĞLU

Çevrimdışı Mehmet ÇELEBİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 15 Mayıs 2015, 20:19:44 »
Uzun zamandir yıldırım av i takip ediyorum şikayetçi olan kimseyi görmedim bende almaya karar verdim şu anda kargoda kavuşmak üzereyim test ettikten sonra görüşlerimi tekrar yazarim.
1984 MANAVGAT

Çevrimdışı Sefa GÖKÇE

• *
« Yanıtla #28 : 15 Mayıs 2015, 21:17:01 »
1993 ANKARA

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 15 Mayıs 2015, 21:17:26 »
ben bu milleti anlamıyorum ucuz tüfek almayın diye tututuruyorlar bir zamanlar bu tüfekler 500 tl idi akıl var mantık var bir firma piyasaya girecek ismi cismi duyulmamış tüfeğini stoegerla aynı fiyatamı satacak tabiki yarı fiyatına satacak pazara girebilsin tüfekler çoğu aynı kalite alırsın denersin beğenmedin ararsın veysel beyi ben bu tüfeği beğenmedim geri al dersin diyeceği tek kelime tamam gönder çok övülen hatsana huğluya armsana böyle diyebilirmisiniz  asla diyemezsiniz hakem heyetine gidersiniz üstelik bu firmalar olmasa çoğu avcı tüfek alamaz iki nedeni var birincisi rakibi olmayan firma fiyatlarını yükseltir
birde bu avcıların hepsi zenginmi asgari ücretle çalışan bir sürü avcı var kim derse bu tüfeği alma ucuz güvenilmez o zaman diyeceksin 500tl sen ver 500 ben stoeger alayım bak veriyormu akıl veren çok olur ama para veren olmaz birde kim bilebilir alma diyen insanların rakip firmalardan olmadığı herşeyden önce müşteriye saygı gelir müşteriyi kek gören firmalardan uzak durun derim
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

The following users thanked this post: Berkay TOPUZ, Mesut ÖZKAN

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 15 Mayıs 2015, 22:44:52 »
ben bu milleti anlamıyorum ucuz tüfek almayın diye tututuruyorlar bir zamanlar bu tüfekler 500 tl idi akıl var mantık var bir firma piyasaya girecek ismi cismi duyulmamış tüfeğini stoegerla aynı fiyatamı satacak tabiki yarı fiyatına satacak pazara girebilsin tüfekler çoğu aynı kalite alırsın denersin beğenmedin ararsın veysel beyi ben bu tüfeği beğenmedim geri al dersin diyeceği tek kelime tamam gönder çok övülen hatsana huğluya armsana böyle diyebilirmisiniz  asla diyemezsiniz hakem heyetine gidersiniz üstelik bu firmalar olmasa çoğu avcı tüfek alamaz iki nedeni var birincisi rakibi olmayan firma fiyatlarını yükseltir
birde bu avcıların hepsi zenginmi asgari ücretle çalışan bir sürü avcı var kim derse bu tüfeği alma ucuz güvenilmez o zaman diyeceksin 500tl sen ver 500 ben stoeger alayım bak veriyormu akıl veren çok olur ama para veren olmaz birde kim bilebilir alma diyen insanların rakip firmalardan olmadığı herşeyden önce müşteriye saygı gelir müşteriyi kek gören firmalardan uzak durun derim

yavuz bey

bahsi geçen tüfegi
hatsan armsan stoeger firmalarının tüfekleri ile
pattern penetrasyon işkence testi gibi kıyaslama tecrübeleriniz oldumu
bilgilerinizden faydalanmak isterim
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 16 Mayıs 2015, 20:15:09 »
huseyin bey bahsettığiniz markaların tüfekleri alınıp denendi ama arkadaşkarımın 10 dan biri memnun kaldı ama demek değildir o markalar iyi değil ama adamlar alıp kullanmış memnun kalanı kalmayanı eleştirmiş haklı olarak konu tanımadığı etmediği markalar hakkında milletin yorum yapması.... ben veysel beyi tanımam ama konu şuki millet bilmediği etmediği tüfek hakkında yorum yapmasın en azından az bilgi sahibi olsun öyle yorum yapsın ..mesela ben bir sezondur doxcarms dcx 16 tüfek kullanıyorum emin olun 300 den fazla farklı gramajlarda ve farklı markalarda 24 gramındna 50 gramına kadar  çok soğuk ortamdada kullandım tüfekte ne tutukluk nede fişek sıkıştırma olmadı ben memnunum vede marka hakkındada yorum yapabilirim tam tersi olsaydıda yine yorumumu yapardım ...sonuçta para verip alıyoruz üstelikte asgari ücretliyim ..konu bu
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 20:18:55 Gönderen: Mesut ÖZKAN »
  • tek kirma
1981 MUŞ

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 16 Mayıs 2015, 20:20:02 »
bu arada bu model şaun kampanyada veysel bey geçen facede oylayarak yaptı bu kampanyayı
  • tek kirma
1981 MUŞ

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 18 Mayıs 2015, 21:29:06 »
mesut bey
benim veysel beyle veya digerleri ile sorunum yok
veysel beyle Osmaniye'de av bayisinin birinde 5 dakika bir sohbetim oldu
kendisi askeri personeldir.... görev arkadaşlarından duydugum kadarı ile
çok mülayim dürüst birisi diye bahsederler
yeni işinde kendisinede başarılar dilerim

bir tüfegin tutukluk yapmaması alma sebeblerindense
bu gaz deliginin genişligini ölçmek bilmekte gerekir diye düşünüyorum ;)

üzümlüde kaçtane namlu delen yer var
veya kaçtane kasa yapan yer var
firma ve markaları say 500 tane çıkar
hepsi 4-5 yerden malzeme alıyor

üzümlüde öyle ustalar varki bir kurşun namlulu tüfek yapıyor
mekanizmayı çekip bırakıyorsun tüfek kalitesini söylüyor sana
71cm mobil şoklu tüfek yapıyor imkansız denen yerden av aldırtıyor

beni yanlış anlamayın
herzaman yerli üreticinin yanındayım
ama üzümlüde seri üretimden geçen hiçbir tüfege 900-1000tl vermem
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Mesut ÖZKAN

Çevrimdışı Mert TÜRKOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 22 Mayıs 2015, 13:59:09 »
Bu linkte  Kaliteli bir av tüfeği'ni ucuz yada Pahalı Yapan etkenler hakkında aylar önce güzel bir yazı yayınlanmış. okumanızı tavsiye ederim. http://avtufegi.net/av-tufeginde-ucuzluk-kalite-performans-ucgeni.htm
1980 istanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 22 Mayıs 2015, 15:13:35 »
Ne güzel yazmışsınız asgeri ücret falan...900 tl yi verip ne idüğü belirsiz bir tüfek alacağıma ata armsan akkar  stoeger  akdaş hatsan  gibi bilindik bir firmanın ikinci elini almak daha mantıklı.Biz iyi kötü üzümlü tüfeklerinin kalitesini biliyoruz.Bilmeyenler varsa dünya pazarındaki fiyatarına bir baksın.Sonra ne kadar kaliteli olduklarını görürler.Ucuz etin yahnisi acı olur diyecem ama bu marka ucuz da değil.......
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #36 : 22 Mayıs 2015, 17:58:46 »
Bu modelini bilmiyorum ama bende dcx-2 var ve gayet memnunum tavsiye ederim

6-7 aydır takip ediyorum Beysel beyi bugüne kadar hiç olumsuz yanıt görmedim ne kendi sitesinde ne bilindik silah sitelerinde ama yinede insan şüpheleniyor

biriniz sitede 2 diğeriniz 4 ileti atmışsınız şimdiye kadar merakımı maruz görün soruya cevap vermek için mi üye oldunuz?
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Selim ARSLANOĞLU

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #37 : 22 Mayıs 2015, 18:13:40 »

tamam düşünceniz bir bakıma doğru ama bu iş telefon almak gibi değil.
paranıza göre 150 lirayada 3000 lirayada telefon alabilirsiniz hepsi telefon
olarak işinizi fazlasıyla görür. Ancak bu bir tüfek. Şakaya gelir yanı yok.
Belirli bir standardın üzeri olmak zorunda... TS870NBD filan standartlarda
üretim yapıyoruz demeklede olmaz. TSE den bu belgeyi almak gerekli ki
artık orta karar bir ürünle piyasaya girmeye hazırsınız. 
Tabiki piyasaya bir şekilde girilir. Bunun için tüfeği ucuz satmaya gerekte
yok zaten gerekli reklam giderleri pazarlama ağı üretim arge filan olunca
istesenizde ucuza satamazsınız. Belirli bir sermaye ile girip pazarda yer
oluşturmak başka. İnsanlar kaliteyi bilir kalite dileden dile yayılır.

Bende 10 kişilik otomobil fabrikası kursam arabalarımda alırmısınız?
Bazı şeyler direterek değil sermaye ile olur. Sermayen olursa başlarsın
yada hiç başlamazsın... 

yada insanların kabul ettiği diğer olgu toplama olgusudur. bu şekilde de
kaliteye ulaşabilirsin onların belgelerini ibraz edersin. birçok araba firması
bu şekilde çalışır. her parçası başka firmadan gelir. sende dersinki
işte namlu balıklı makina kasa set makina kundak bilmem ne enjeksiyon
bizde büyük bir titizlikle topluyoruz dersen hem parça üreten firmaların
adı daha çok duyulmuş olur hemde sen piyasaya girersin.

En basiti, kromunu yapan firma krom banyosunu kirlenince kanalizasyona
dökebilen denetlenemeyen binlerce canlının börtü böceğin ölümünden mesul
olan bir firma ise ben neden senin tüfeğini alayım. Markalaşmanın temelinde bir çok
olgu yatar... denetleneceksin denetleyeceksin isteyecekler isteyeceksin.
gidip sordunmu abi benim fason kromlarımı yapıyorsun bu banyoyu nereye döküyorsun
işin bitince diye? ben isim yapacam benimle çalışmak istiyorsan bunu arıtmaya göndermelisin dedin mi?,

Ben şimdi sorayım madem yapıyorsunuz. Bu tüfeğin nesini kendi
bünyenizde yapıyorsunuz?
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 18:30:49 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Mustafa GÖRAL

• *
« Yanıtla #38 : 23 Mayıs 2015, 01:26:43 »
biriniz sitede 2 diğeriniz 4 ileti atmışsınız şimdiye kadar merakımı maruz görün soruya cevap vermek için mi üye oldunuz?

ustam (af buyur) ama neden böyle bir kanıya vardın anlamadım ben ne bu markayı övmek için kendimi paralıyorum nede başka markaları kötülemek için. üyeliğim yeni diye ileti yok olabilir mi? ki ben hiç bi yerde ne usta bi avcı olduğumu nede tüfek uzmanı olduğumu idda etmedim ki her gördüğüm konuya yorum yapayım sadece bildiğim şey hakkında yada öğrenmek istediğim şey hakkında yorum yaparım bu markayı kullanıyorum ve kendi görüşümün iyi bir tüfek olduğunu aktarıyorum bana göre iyi olan size göre tabiki kötü olabilir ama hiç olmazsa ''kullandığım'' tüfek hakkında yorum yapıyorum yani kusura bakmayın ama sizin bu bana yöneltmiş olduğunuz soru hiç yakışık almadı...
1991-ADANA

"Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir"

Çevrimdışı Mustafa GÖRAL

• *
« Yanıtla #39 : 23 Mayıs 2015, 01:41:17 »
şöyle de belirteyim ben burda hiç bi markanın reklamını yapmak için bulunmuyorum isteyene de istediği şekilde ispat ederim örneğin bi süperpoze alabilecek durumum olursa onuda alacağım marka muhtemelen CESA olur. ama şu konuda da çok haklısınız tüfeğin yapımında kullanılan herhangi bir kimyasal nereye dökülüyor bu önemli bir konu doğaya zarar verdikten sonra bana bedava da verse o markayı kullanmak istemem ama konu o şekilde açılmadı sadece kullanış konusunda 'bana göre' iyi olduğunu belirttim.
1991-ADANA

"Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir"

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #40 : 23 Mayıs 2015, 14:21:33 »
arkadaşım konu başlığı ne,? arkadaş marka hakkında yorum istemiş ..ee yorumu kim yapacak tabikide bu markayı kullanan insanlar bunda şaşılacak ne varki? şimdi bana bu  atıklar doğayı kirletmeler hakkında kimse edebiyat yapmasın o zaman ava giderkende saçma yerine bulgur kullanın arkadaşlar doğayı koruma mayetinde o saçmalarla o kadar kuş börtü böcek zehirleniyorki inanılmaz derecede değilmi madem firmalar bu kadar duyralı çevreye zarar vermeyen başka birşey geliştirsinler değilmi ?
  • tek kirma
1981 MUŞ

Çevrimdışı Murat BOZOK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 23 Mayıs 2015, 14:29:33 »

Ben şimdi sorayım madem yapıyorsunuz. Bu tüfeğin nesini kendi
bünyenizde yapıyorsunuz?
Gerçekten ben de merak ettim bu marka hangi malzemeyi kendi bünyesinde üretiyor, bir fabrikası var mı? yoksa bildiğimiz üzümlüde yapılan belli başlı markaların toplama bir tüfeğini markalaştırmak mı amaç?
İyi yada kötü demek istemiyorum, belki de çok iyi ama kendi adıma hala belli başlı üreticilerimizin tüfeğini alırken bile kırk yarıp araştırırken duymadığım markaya güvenipte almak iş değil bence. Tüfek bu şakası olmaz...
Benelli Süper Nova Pompalı
Huğlu 104 A

1973-İSTANBUL

The following users thanked this post: Mesut ÖZKAN

Çevrimdışı Sefa GÖKÇE

• *
« Yanıtla #42 : 23 Mayıs 2015, 17:47:41 »
bendeki doxca bu 2 yıl oldu bir sezon kullandım menmunum.

« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 17:50:11 Gönderen: Sefa GÖKÇE »
1993 ANKARA

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #43 : 23 Mayıs 2015, 18:07:56 »
arkadaşım konu başlığı ne,? arkadaş marka hakkında yorum istemiş ..ee yorumu kim yapacak tabikide bu markayı kullanan insanlar bunda şaşılacak ne varki? şimdi bana bu  atıklar doğayı kirletmeler hakkında kimse edebiyat yapmasın o zaman ava giderkende saçma yerine bulgur kullanın arkadaşlar doğayı koruma mayetinde o saçmalarla o kadar kuş börtü böcek zehirleniyorki inanılmaz derecede değilmi madem firmalar bu kadar duyralı çevreye zarar vermeyen başka birşey geliştirsinler değilmi ?
Yapacaklar tabii. Peki kullananlar memnunsa bu tufek saglam bir tufek demekmidir. Bende var bir tek kırma
4140 diye aldım. Magnum yatak yuzlerce fişek attım. En son magnum remington 9 lu attım namlu az şişti.
Sonra buralarda gösterdim 1040 çıktı. Birde delme değil çekme çıktı. Ya el kol kopsaydı. He bir firma varsa tazminini saglarsın ya yoksa

ustam (af buyur) ama neden böyle bir kanıya vardın anlamadım ben ne bu markayı övmek için kendimi paralıyorum nede başka markaları kötülemek için. üyeliğim yeni diye ileti yok olabilir mi? ki ben hiç bi yerde ne usta bi avcı olduğumu nede tüfek uzmanı olduğumu idda etmedim ki her gördüğüm konuya yorum yapayım sadece bildiğim şey hakkında yada öğrenmek istediğim şey hakkında yorum yaparım bu markayı kullanıyorum ve kendi görüşümün iyi bir tüfek olduğunu aktarıyorum bana göre iyi olan size göre tabiki kötü olabilir ama hiç olmazsa ''kullandığım'' tüfek hakkında yorum yapıyorum yani kusura bakmayın ama sizin bu bana yöneltmiş olduğunuz soru hiç yakışık almadı...
Bu tarzda giren cok oluyor diğer sitelerdede rasladım kusura bakmayın bir blöf kursunu atmak zorunda hissettim kendimi.
Diğer arkadasta ses verirse sevinirim.
1978 Bursa

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #44 : 23 Mayıs 2015, 18:31:43 »
yabancılar arge çalışmalarına yatırım yapıyor bizimkilerse hemen kısa vadede ektiğimi biçeyım hesabındalar bu yuzdendirki bize ait yerli bir markayı araplar harıiç kimseler almaz kardeşim   ..valla ben kullandığım tüfeğe mükemmel diyemem kimsede diyemez sonuçta kul yapımı vede metal ahşap veya plastıkten yapılıyor ...velhasıl kelam mutlaka herkes kendini kanıtlamış sağlam bir tüfek almak ister ama günümüz şartlarında buda pek zor bişey ..bir sezon kullandım bu markayı bakalım daha kaç sene kullanabileceğim mevlam ne bana nede diğer avcı arkadaşlara kaza bela vermesin haydın kalın sağlıcakla
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 18:33:56 Gönderen: Mesut ÖZKAN »
  • tek kirma
1981 MUŞ

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #45 : 23 Mayıs 2015, 21:22:30 »
Hocam büyük firmalar denetim altındalar.
Fasonda çalışıyorlar. Misal sarsılmaz, akus, akdaş, armsan,
gibi firmalar webley scot, verney caron, franchi gibi birçok dev firmaya
üretim yapıyorlar tabiki büyük denetlemeleri vardır.

bursada tofaş bir tedarikçisine denetlemeye gideceği zaman
tedarikçinin eli ayağı dolanır tüm belgeleri dosyalar
herşeyi 4X4 lük yapmaya çalışır. Tofaş sadece onlardan
kaliteli mal istemez...
doğaya saygılı, kaliteli, üretim ve kullanımda insana ve işçiye
zararı dokunmayan veya mümkün mertebe az dokunan yada
iş güvenliği alınmış mal ister. İste firma olmanın temelinde bu yatar...
Tofaş geldiği zaman boya yapan adamın boya maskesini takmadığını
görürse iş bitmiştir.
1978 Bursa

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 24 Mayıs 2015, 08:15:20 »
Ne tofaş ama torpidosu çatlamamış dogan gören duyan varmı...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #47 : 24 Mayıs 2015, 22:38:12 »
:) onu bünyelerinde yapıyorlardır hocam :)
kronik sorun :)

tamam renaut diyim o zaman :)
yada bosch diyim...
tofaşı es geçelim...
1978 Bursa

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #48 : 24 Mayıs 2015, 22:46:03 »
bosch de tunç abi renaulta da çamur atılabilir.bosch de garanti olsun senin iş :)
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #49 : 24 Mayıs 2015, 22:54:54 »
yaw işte büyük işveren küçük fasoncu ...
yerlerine siz koyun :)

şimdi franchi sarsılmaza sipariş veriyoda hiç
bakmıyormu hiç gelmezse 50 defa gelip denetliyorlardır.
ismi boşuna değil... adamın zıçtığı poku bile sorarlar bu nereye gidiyor diye...
:)
1978 Bursa