Gönderen Konu: Doxca Arms  (Okunma sayısı 37953 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Doxca Arms
« Yanıtla #50 : 25 Mayıs 2015, 15:29:35 »
Ne tofaş ama torpidosu çatlamamış dogan gören duyan varmı...
demekki o maskeyi iş guvenliğini yapmakla olmuyormuş özveri lazım sevgi lazım bu işi hakkıyla yapmak lazım değilmi Tunç GEÇGİL kardeşim
  • d-docxarms dcx 16 otomatik
  • akdaş ak 212 s otomatik
  • tek kirma
1981 MUŞ

Yokluktan değil,adaletsizlikten çıkar bu dünyada sorunlar.....

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #51 : 25 Mayıs 2015, 16:25:17 »
Tabiki hocam teknolojik cihazlar lazım testler lazım arge lazım
çünkü bunlara rağmen büyük firmaların gözlerinden kaçanlar oluyor.
mersedesin bile yeri geliyor kronik sorunlu arabaları oluyor toplatıyor..
torpido kopunca 50-100 liraya değişir. parmak kol kopunca göz gidince
....? bu uzuvlarınıza değer biçebilecekmisiniz?

bu iş şahin torpidosuna benzemez çünkü ...

herkesin işini gönülden yapması bence yetmez, gönülden yaparken
eğer üretimse olay testlerinide yapacak.

işini layıkı ile yaparken maskesinide taksa fenamı olur...
iş güvenliğinin gereğini yerine getirse. Bu zihniyeti destekleyerek biryere
varamayızda o yüzden söyledim. Siz çevrenizdekilere gözlük takma,
baret takma, eldiven kullanma, kendini sağlama alma gönül rahatlı ile
diyin bu türde üretim yapanları destekleyin lütfen...Hatta bu tip firmalara lütfen
iş başvurusu için yakınlarınızı gönderin...

Bu kafa ile daha çok madencimiz ölür, daha çok inşaatlardan düşenler olur,
daha çok tershanelerde canlar gider daha çok ciddi kazalar yaşanır.
daha çok derelerde balıklar ters döner, üveyikler su içtikten sonra havalanamaz
siz bu kafanızda lütfen devam edin. Beni lütfen alt etmeye çalışın.
Hatta bu tartışmayı birlik olup kazanın lütfen....

örnek son ürüne bir firmanın yaptıkları... ki bu son ürün... test yapmalarına ramen şikayet alınabilen bir firma birde
çokta kolay bir iş değil bu iş....
http://www.sarsilmaz.com.tr/tr-TR/tufek-atis-testleri/491/Page.aspx
http://www.akkar.com.tr/kalite-belgelerimiz,1,281#prettyPhoto

sonuç olarak bir tüketici olarak siz istemeyebilirsiniz ben istiyorum.
benim tüfeğim minimum çevresel zararla üretilmeli,
benim tüfeğimi yapanlar kendini, iş arkadaşını ve çevreyi korumalı,
bende tüfeğimi sağlamlık açısında (kalite) gönül rahatlığı ile kullanmalıyım...

siz bildiğinizi destekleyin ben bildiğimi destekliyim.
bana göre herkes üretim yapamaz sadece iş sevgisi ile bu iş olmaz.
herşeyi seveceksin.... ayrıca güvenmeyeceksin.

bende tüfek üretiyorum 1200 değil 1400 değil 1800 bar atışa dayanıklı
(nereden bulacaklarda 1800 bar fişeği atacaklar yaz gitsin)
4140 çelik (spektro fotometreleri, icp-ms cihazlarımı var ölçemezler nasılsa)
iç dış krom (ağır metal) kaplama (ver kanalizasyona satış arttıkça daha çok ver
denetleyen yok nasılsa, atık kesme yağını dök toprağa gitsin, bir curufu hurdası para eder
o kalsın)
Sentetik kundak (bas içine kansorejen plastiği 2 kokuyo bu der sonra alışır nasıl olsa 50 sinden sonra hastalık çıkacak)

lütfen kobilerimizi destekleyin, hepinize benden kocaman AFERİN...

sibergun firmasıda toplu tüfek satıyor, ne diyor akdaş yapımı akus yapımı işte
tüfek toplatma bu şekilde olabilir. Bişey olduğu zaman mesul kim? derede balıklar ölünce
halk ayaklanınca medyaya olay yansıyınca mesul kim belli... yada ben tüfeği emniyete aldım patladı
ahanda gencecik gitti mesul kim belli...
kusura bakmayın herkes evraklarını izinlerini,
üretim şemalarını ortaya koyacak kimin hata yaptığı ortaya çıkacak hata yapan
cezasını çekecek... 40 yılda bir olur böyle şeyler bişey olmazla bu iş çözülmez.
Millet sokakta birbirini vuruyorda ceza almıyor demeklede bu iş çözülmez.
Bir yerden başlamak lazım o yer neden burası olmasın... Çocuklarımız için
daha yaşanabilir bir ülke için. 

Çünkü bu zihniyetle Türkiye 1 adım ileri gidemez...

Ben diğer arkadaşada attığın kurşun zehirli değilmiye yanıt vereyim...
evet zehirli ancak kurşun katı formunda çözelti formunda değil.
toprakta çözünmeden üstü kapanır gider. topraktan gelir ve toprağa gider.
hergün 04 numara 2 adet saçma yutsan zehirlenme belirtisi seneler sonra
açığa çıkar. Tabi yutarsan. Boş kovana gelince de siz boş kovanlarınızı
yerden almıyormusunuz çöpe atmıyormusunuz? Ben dedemden
yanlış öğrenmişim bana "evlat arkanda ayak izinden başka iz bırakma" demişti...

tofaşada değineyim bu zihniyet yüzünden sahinler senelerce piyasada kaldı hala daha
prim yapıyor. abs vamı yok airbag varmı yok benim ihtiyacım yok ben iyi şöförüm
bişey olmaz, abs airbag oluyoda insanlar ölmüyormu.

Neyimiz doğruki buramızda eğri kalsın değilmi SAYGILAR...

« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 17:24:28 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Doğukan YAĞMUR

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #52 : 25 Mayıs 2015, 16:56:44 »
Bence Tunç bey kendini yanlız hissetmekte biraz haksız .Konu başka cevap başka  , fakat Tunç bey 'in parmak bastığı konu o kadar önemliki hiç Doxcar  tüfeğin atış videolarını izledinizmi. Bir Kartalla su kenarına gidilir ağızda sigara fişekler havaya doğru ateşlenir sonra tüfek suya çamura sokulur gene ateşlenir. Olduda bitti maaşallah. Böyle tanıtımmı olur böyle bir tanıtıma güvenilirmi.Evet fiyatı ucuz olabilir ama canımızda ucuz değil ya. Çevre kirliliği kurşun serpintisinden çok boş kovandan oluyor sanırım ama kalite yerli sanayimizin çok azının takip ettiği bir konu. Ben mesela İnşaat Mühendisiyim yurt dışı menşeili firmalara iş yaptığımızda CE sertifakası almamış ürünü Türkiye topraklarında şantiyeye sokmuyorlar. (Bu arada Ülke olarak CE sertifikası olan Tuğlamız yok dip not.)Bir bakayım dedim bizim silah fabrikalarımız hani yurt dışına satış yapıyorlar hangi sertifikaları var diye hiç birinin internet sayfalarında göremedim.İşimiz yerli silahta Allah ' a kalmış  beyler.Tunç bey yerden göğe haklı ama sadece Doxcar Arms için değil tüm markalarımız için haklı.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #53 : 25 Mayıs 2015, 17:13:52 »
saolun hocam beni anlayan birini görmek gerçekten çok güzel.

hocam bizim CE belgesini önce zihniyetlerimize almamız lazım...

CE,TSE,İSO artık ne derseniz zihniyetli insanlar olmamız lazım...

adam yapmış takır takır atıyor, saçmazı zehir saçıyor ile olmaz bu iş.
isterse altın varaklı yapsın tepkimizi koymamız gerekiyor. Herkes
suya çamura sokmaktan daha çok verilerini bize göstermek belgelemek
zorunda olmalı...

hocam çocuklardan uzak tutun yazmak bile bazı insanlara zor geliyor.
http://www.armsan.com/destek/guvenlik-uyarilari.html

bu işi hem sevgiyle hem layıkı ile yapanlar az çok belli. bence gerisi fasalit.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 17:27:44 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Murathan VAR

Çevrimdışı Mustafa GÖRAL

• *
« Yanıtla #54 : 25 Mayıs 2015, 20:49:40 »
bakın ben sizi gayet iyi anlıyorum ama bu konu niye bu kadar uzadı anlamadım gitti neden anlamadığımıda açıklayayım çünkü bu dediğiniz sadece doxcarms markasında değil her markada geçerli bu markadan çok denetlemesi gerekirken bir yemekle yada daha büyük firmalar için bir arabayla işi halleden ilgili makamların suçu eğer elimizden birşey gelecekse bu sistemi düzeltmemiz lazım tabiki bu sözlerim her memuru kapsamıyor ama bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki çoğu yarın veya ayın bilmem kaçında şu saatte denetlemeye geleceğim diye önceden arıyor haber veriyor yani çok ünlü markalarda da oluyor''dur'' bu onun için o belgelerin parayla rüşvetle alınmadığını nereden biliyorsunuz keşke elimizde şans olsa ben bir müşteri olarak istediğim firmayı istediğim saatte gidip denetleyebilsem işte o zaman dediklerinizle karşılaşmazsam bu marka kusursuzdur derim ama ben güvenlik görevlisi olarak herşeye şüpheci yaklaşırım aklınıza gelen her markayı da dediğim şekilde kontrol etmeden kalite farkı hariç benim için aynıdır. daha öncede belirttiğim gibi benim amacım bu markayı övmek değil aklımdaki sıradaki alacağım tüfekler bu marka değil mesela ama sizinki artık eleştiriden çok karalamaya giriyor 'bence' . ki piyasada bu kadar vergi mükellefi bile olmadan ruhsatsız tüfek satanlar varken. özet olarak bu yanıtlarınız burada değil de gerekli olduğu konunun altında açılsa altına belki bende imzamı atardım ama bu konuda olmuyor...
1991-ADANA

"Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir"

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #55 : 25 Mayıs 2015, 21:13:33 »
konu doxca arms zaten doxca armsı nasıl bilirsiniz dendi.
bende bu bu yüzden iyi bilmem dedim :)
herkes üzerime çullandı. tabiki her firma için geçerli.
doxça değil başka bir şey olsaydı onada aynısını yazardım.

karalamakla alakası yok. ben diyorum ki ortaya küt küt küt
konması gereken şeyler var. ben birkaç siteden örnek verdim.
nerede bu belgeler diyorum. bu belgeler yoksa zaten sence
satış yapması güzel birşeymi. CE yi bırakın TSE olsun yeter.

Şaibe varsa firma şaibeye yer bırakmamalı. Herkes göğsünü gere gere
belgelerini sitelerine koymuş. Dille söylemek değil evrakla söylemek önemli.

Kötü birşey değil TSE istiyorum bu benim hakkım. Herkesin hakkı...

Ben diyorum ki bu firma insanların hayatı ile oynuyorsa...
sen diyorsun ki oynarsa oynasın karalama. Bırakın karalamayı
eğer TSE si yoksa kendim şikayet ederim. Vursunlar kapısına kilidi.
Bunun içinde belgeler ortaya konmalı....

Firma olmanın artık olmazsa olmazlarından biride site kurmaktır.
Hani site hani üretim bandından görüntüler. Güvenmiyorum.
Belki mükemmel bir şekilde üretim yapıyorlar ama güvenmiyorum.
Kendilerinede silahlarınada....

Sen almakta özgürsün. Bana düşen sadece uyarmak.

Bir ara sarsılmazı almak isteyenler çift patlama şikayetleri
var dediysek, üzümlüde bazı firmalar için 1040 çelik ve çekme boru kullanıyorlar dediysek
bunada bunu dedik. Aslında bişey demedik. Çünkü bilmiyoruz.
Sadece olması gerekeni söyledik.

Bu arada sarsılmaz durumu mükemmel düzeltmiş. Hakkını yemeyelim
Ben geçen seneden beri kenara para atıyordum anca tamamlandı bir tane 512
siparişi verdim. Benimde zihniyetim bu 300 liraya hemen bilmediğim birşey alacağıma
2 sene 3 sene beklerim almam gerekeni alırım.

Bakıyoru öyle çalışır böyle çalışır 24 gram atar 60 gram atar. Yav aynı mekanizmaya
su borusundan namlu yapsam oda 24 gram atar. İnanın ki atar.
SEn kaliteyi anlat namlu yarılırsa yarılsın kundak çatlarsa çatlasın
benellinin kundağı çatlamıyormu namlu patlamıyormu olduktan sonra olur.
Ama ben eşeğimin sağlam kazığa bağlanmasını isterim sonra kaçarsa kaçsın....
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 22:20:11 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

The following users thanked this post: Doğukan YAĞMUR

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #56 : 29 Mayıs 2015, 21:45:33 »
Ben youtube da  sülün arkadaş sülün diyen hayat dolu abinin videosunu izkerken veysel beyin videoları tesadüfen keşfetmiştim.  " Epeydir sahnelerden uzak kaldık , aliciğim güneşi arkana al "dediği, elindeki tüfeği ortadoğu ve balkanların en iyi kaportacısına  yaptığını falan anlattığı neşeli görüntüleri vardı.   Sonraları birkaç işim oldu kendisine telefon açıp bilgi aldım, gayet saygılı bir arkadaş.

YAptığı tüfekkere gelince. Kullanmadım bilmiyorum . Birtakım kalite kriterlerine uymaları lazım. Uyuyor mu bilmiyorum. Bu çok riskli bir durum. Suratımıza da patlayabilir o kasa.  En iyi çözüm veysel beyin kalite ilgili belgeleri yayınlamasıdır., onun dışında ilgili bir esnaf.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 21:49:14 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Gürkan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #57 : 29 Mayıs 2015, 23:20:14 »
Bir arkadaşımız tüfeği almak istemiş, ortaya ne düşünürsünüz diye sormuş. Olumlu olumsuz bilen bilmeyen yorum yapmış. Bunda birşey yok.
Tartışmak güzel, ancak lütfen birbirimizi kırmadan devam edelim.
1975 - istanbul - www.hobimaket.com

The following users thanked this post: Mesut ÖZKAN

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #58 : 30 Mayıs 2015, 00:02:38 »
yavuz bey

bahsi geçen tüfegi
hatsan armsan stoeger firmalarının tüfekleri ile
pattern penetrasyon işkence testi gibi kıyaslama tecrübeleriniz oldumu
bilgilerinizden faydalanmak isterim
hüseyin bey bahsi geçen tüfeği deneme fırsatım olmadı benim takıldığım nokta hemen karalama almayın diyenler fiyatı tabiki biraz yüksek gibi ama görmeden ellemeden tahmin etmek zor bir zamanlar bu tüfekler 300- 500 tl idi bu tüfek 900tl belki omuzlayınca insan derki bu tüfeğin ederi 1500tl ben inanıyorumki 500 tl ye satılan tüfekten 50 tl kar kalır bu işlerde piyasaya girmek zor tüfek 900tl olmuş baraksalarda adam biraz ekmek yese ben kendisini tanımam birkaç kez telefonda görüştüm saygılı ve iş bitirici konuştu ben derimki insana değer verene şans verilmeli şimdiki köklü firmalar da bir zamanlar işe yeni başlamışlardı kimse tüfek almasaydı şimdi avrupa tüfek resimlerine bakardık benim için yerli yabancı üretici önemli değil müşteriye güzel söz saygılı davranış yalan hile olmayan firma lazım iyi niyet kazandırır benimde iki üçtane tüfeğim var üzümlü yapımı fişek tırnağı kırıldı firmayı arayıp istedim gönderemezmişler ben takamazmışım tüfeği gönderdim kargo parası işten izin al git gel derken bana 100 tl ye patladı kargoyla ortak çalışıyorlar sanki fişek tırnağı 5 tl 5tl de kargo parası 10 tl bizim 90 tl boşuna gittti üstelik kargo tüfeğin üstüne ne koymuşsa taşırken kurma kolu tüfeğin kutusunu kılıfını delmiş gelsen şimdi böyle adamlardan tüfek al ben neredeyse matkap ve avuç taşlama ile silah yapacağım adam diyor fişek tırnağını sen takamazsın birdahada ondan tüfek alırmıyım kimseye tavsiye edermiyim bu arada tüfeklerim güzel hani arkadaşlar diyor ya ucuz tüfek almayın herkes tüfeğine güveniyorsa 50mt den soda şişesini tek kurşunla vursun sonra gelsin bana desin o tüfekleri almayın diye
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 00:21:17 Gönderen: Yavuz YILDIZ »
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Mustafa GÖRAL

• *
« Yanıtla #59 : 30 Mayıs 2015, 00:04:57 »
Tartışmak güzel, ancak lütfen birbirimizi kırmadan devam edelim.
Haklısınız Gürkan bey A marka veya B marka sonuç olarak sadece bir tüfek ve kalp kırmaya kesinlikle değmez.
Bende bu sebepten yani tartışma tatsız bir hal almasın diye uzatmaya gerek görmedim saygı ile...
1991-ADANA

"Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir"

The following users thanked this post: Gürkan ÖZKAN, Mesut ÖZKAN

Çevrimdışı Mustafa GÖRAL

• *
« Yanıtla #60 : 30 Mayıs 2015, 00:13:11 »
şimdiki köklü firmalar da bir zamanlar işe yeni başlamışlardı kimse tüfek almasaydı şimdi avrupa tüfek resimlerine bakardık
İşte benimde anlatmaya çalıştığım bu doxca kusursuz bir marka demiyorum ama kesinlikle şansı hak ediyor.
1991-ADANA

The following users thanked this post: Yavuz YILDIZ, Mesut ÖZKAN

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #61 : 30 Mayıs 2015, 00:32:29 »
Ben sadece belge istiyorum. 1000 tane video reklam var.
1 tane belge yok. Tüfeğimiz tse standartlarında demek başka
tüfeğimiz tse belgelidir demek başka...
TSE dediğin senelik 250 lirayı geçmez...
1978 Bursa

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Doğukan YAĞMUR

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #62 : 30 Mayıs 2015, 02:39:47 »
bakın ben sizi gayet iyi anlıyorum ama bu konu niye bu kadar uzadı anlamadım gitti neden anlamadığımıda açıklayayım çünkü bu dediğiniz sadece doxcarms markasında değil her markada geçerli bu markadan çok denetlemesi gerekirken bir yemekle yada daha büyük firmalar için bir arabayla işi halleden ilgili makamların suçu eğer elimizden birşey gelecekse bu sistemi düzeltmemiz lazım tabiki bu sözlerim her memuru kapsamıyor ama bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki çoğu yarın veya ayın bilmem kaçında şu saatte denetlemeye geleceğim diye önceden arıyor haber veriyor yani çok ünlü markalarda da oluyor''dur'' bu onun için o belgelerin parayla rüşvetle alınmadığını nereden biliyorsunuz keşke elimizde şans olsa ben bir müşteri olarak istediğim firmayı istediğim saatte gidip denetleyebilsem işte o zaman dediklerinizle karşılaşmazsam bu marka kusursuzdur derim ama ben güvenlik görevlisi olarak herşeye şüpheci yaklaşırım aklınıza gelen her markayı da dediğim şekilde kontrol etmeden kalite farkı hariç benim için aynıdır. daha öncede belirttiğim gibi benim amacım bu markayı övmek değil aklımdaki sıradaki alacağım tüfekler bu marka değil mesela ama sizinki artık eleştiriden çok karalamaya giriyor 'bence' . ki piyasada bu kadar vergi mükellefi bile olmadan ruhsatsız tüfek satanlar varken. özet olarak bu yanıtlarınız burada değil de gerekli olduğu konunun altında açılsa altına belki bende imzamı atardım ama bu konuda olmuyor...
Saygıdeğer Avcı arkadaşım Mustafa bey
Bu konuda bahsettiğiniz büyüklü küçüklü imalatçıların imalat yapabilmek adına belge edinmeleri ve bunları mevcut devlet memurlarına imkanlar sağlayarak elde edebiliyor olmaları tamamen şehir efsanesidir. Bu efsanelere lütfen inanmayınız gerçekmiş gibi yayınlamayınız.İspatı olmayan ithamlar ciddi suçtur.Gereksiz yere konuya açıklık getirmek adına suç işlemeyelim . Kaldıki bu bahsi geçen denetimler Randevulaşılmadan yapılamaz. Gerekli evrak dökümantasyonundan tutunda çalışan personelin izin günlerinin ayarlanmasına kadar pek çok ayağı var bu işin. Neticede hazır gıda satan bir dükkanın mutfağını denetlemekten bahsetmiyoruz. İmalatta kullanılan makinaların standartlara uygun olup olmamasını,çıkan imalatın standartlara uygun olup olmamasını,hatta imalataneye gelen elektrik kablosunun trafosunun standartlar dahilinde olup olmaması gibi öncelik sıralamasına göre materyaller  denetleniyor.Bu sonuçların uygun olmaması durumunda bırakın CE yada TSE standartlarına uygun bulunmayı imalathaneye mühür vuruluyor. Ama siz hiç bir yere başvurmadan imalat yapmaya çalışn tabiri caizse merdiven altı imalatcıları   lütfen konudan ayrı tutunuz. Örnek olarak İstanbul  Ümraniyede faaliyet gösteren Huğlu Store Ranger adında 36 kalibre askeri tüfek görünümünde silahlar satıyor. Bunları ben tasarladım satıyorum garantisi bende diyor.Adamlar çok iyi niyetliler peki bir can kaybı olursa neyle ödemeyi düşünüyorlar acaba. Konyada fason üretim yaptırıyorlar .Silahlara bakmaya kıyamazsın videoları youtube da mevcut ama hangi denetimden geçmiş olabilir sizce bu silah.Yoksa çok tutulunca fabrika kuracak imkanlar oluşuncamı bu denetimlere tabi olmaya başlıycaklar. Neticede bu işe büyük sermaye yatıran sermayedarın kaybı nasıl karşılanacak. Yada 1970 model Beretta s 57 alan arkadaşlar silahlarını Mercedes sayarken biz Kuş serisi otolardan hangi teknolojiyle kurtulacağız.Konuyu uzatmaya gerek yok ince bir düşünceye de gerekde yok aklın yolu bir. Standartlara uymayan üreticiler ödediğimiz ve ödeyebileceğimiz bedelleri hiçe sayıyorlar.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #63 : 30 Mayıs 2015, 04:07:32 »
900 lira bir konya otomatiği için çok fazla o paralara akkar üste biraz daha bütçeyle özellikle hatsan taş gibi tüfekleri var
1985
BURSA

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #64 : 30 Mayıs 2015, 11:28:27 »
Tofaş ters bir örnek olmuş. İtalyan Patenti + Türk İşçiliği, kaygı kaliteyse pek de ideal bir kombinasyon değil.

Bursa oto sanayiden devam edilmiş ama Renault da Fransız Patenti + Türk İşçiliği , nispeten hallice ama çok daha iyi örnekler var :)

Şaka bir tarafa ama adam kendisi söylüyor, "şakası yok kardeşim", çok dikkatli olmakta fayda var!
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #65 : 30 Mayıs 2015, 13:39:03 »

Şaka bir tarafa ama adam kendisi söylüyor, "şakası yok kardeşim", çok dikkatli olmakta fayda var!
[/quote]

+1
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #66 : 30 Mayıs 2015, 13:41:34 »
artık mühendis elinden çıkma tüfek istiyorum.... tüm markalar içindir söyledigim....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Doğukan YAĞMUR

Çevrimdışı Zeki ATİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #67 : 30 Mayıs 2015, 14:51:20 »
Ben sadece belge istiyorum. 1000 tane video reklam var.
1 tane belge yok. Tüfeğimiz tse standartlarında demek başka
tüfeğimiz tse belgelidir demek başka...
TSE dediğin senelik 250 lirayı geçmez...
Tunç bey magnum yatak tek kırma üreten nadir fabrikalar var söylediğiniz gibi ama 400 500 liraya satılanlardan çoğu kaliteli değil.Sizin tek kırmanın markası neydi şişme yapan ? geçmiş olsun bu arada
1990 Ankara

Çevrimdışı Mustafa GÖRAL

• *
« Yanıtla #68 : 30 Mayıs 2015, 18:34:40 »
Saygıdeğer Avcı arkadaşım Mustafa bey
Bu konuda bahsettiğiniz büyüklü küçüklü imalatçıların imalat yapabilmek adına belge edinmeleri ve bunları mevcut devlet memurlarına imkanlar sağlayarak elde edebiliyor olmaları tamamen şehir efsanesidir. Bu efsanelere lütfen inanmayınız gerçekmiş gibi yayınlamayınız.İspatı olmayan ithamlar ciddi suçtur.Gereksiz yere konuya açıklık getirmek adına suç işlemeyelim .

Gürsel bey yanlış anlaşılmamak için özellikle yanlış anlaşılması muhtemel yerleri tırnak içine aldım ama görüyorum ki yine de yanlış anlaşılmışım. Ben kimseye doğrudan bir ithamda bulunmadım ki suç işlemiş olayım. Ben bu işin içinde değilim onun için sadece görüşlerimi belirtiyorum. Bu sektörde hizmet veren fabrika/imalâthane gezme fırsatım da olmadı yani bir çoğumuz gibi sadece dışarıdan gördüklerimi ve duydukları yazıyorum veya sizin dediğiniz gibi yayınlıyorum. Saygı ile...
1991-ADANA

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #69 : 30 Mayıs 2015, 18:46:42 »
900 lira bir konya otomatiği için çok fazla o paralara akkar üste biraz daha bütçeyle özellikle hatsan taş gibi tüfekleri var

üreticisi ile  konuştum,  saygılı bir arkadaş.   rakam bence de yüksek. serbest piyasa var 1500 tl de diyebilir. tercih vatandaşın.
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 18:48:09 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #70 : 30 Mayıs 2015, 20:14:14 »
yazılanları okudum vede gerçekten bunları yazmakta söylemektede haklısınız özellikle tunç bey...ama adam misal 1000 tane satmış mevlam kimseye göstermesin ama birine bişey oldu bu adam bunu düşünmüyormu sizce bu kadarmıdır insan hayatının ucuzluğu...bence yevsel beyin çıkıp bir açıklama yapması gerekiyor
  • tek kirma
1981 MUŞ

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #71 : 30 Mayıs 2015, 20:21:10 »
hatta adamın marka tescil belgesidi var ?
  • tek kirma
1981 MUŞ

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #72 : 30 Mayıs 2015, 20:26:40 »
Evet baslangıç guzel. Devamını bekliyorum.
Yanlız tufeklerde d-docxarms yazıyor. Bu docxarms...
Neden tescilli markayı bir D yuzunden tufeklere vurmuyor...
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 20:34:20 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #73 : 30 Mayıs 2015, 20:35:17 »
TUNÇ BEY sakın yanlış anlamayın belliki sizin av silah vs konusunda bilginiz bizimkindne fazla ..ben yıllardır tek kırmayla av yapardım geçen sene otomatık tüfek aldım ilkide bu markaya nasip oldu 300 yakın mermi attım farklı gramajlarda ve makrkalarda ama bir problem görmedim yıllardır yabancı marka kullanan arkadaşlarda baya beğendi ama bu demek değidldir bu  marka çok kalitelidir zaman bunu gösterecek inşallah ...ama bu konularda bizi  aydınlatırsanız bizde memnun oluruz  yoksa sonuçta olan bana olacak herşeyin garantısı vardır ama canın yok
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 20:37:34 Gönderen: Mesut ÖZKAN »
  • tek kirma
1981 MUŞ

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #74 : 30 Mayıs 2015, 20:38:10 »
Yanlız tufeklerde d-docxarms yazıyor. Bu docxarms...
Neden tescilli markayı bir D yuzunden tufeklere vurmuyor...
hiç bir bilgim yok bu konuda tunç bey
  • tek kirma
1981 MUŞ