Gönderen Konu: Doxca Arms  (Okunma sayısı 37901 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
Ynt: Doxca Arms
« Yanıtla #75 : 30 Mayıs 2015, 20:39:52 »
Hocam berettada bile kul yapısı sonucta hersey olabilir.
Önemli olan elin koptumu beretta haksızsa sana ömrünün sonuna kadar bakar
Tazminatı karsılar. Bu firma karsılayabilirmi...
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

The following users thanked this post: Mesut ÖZKAN

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #76 : 30 Mayıs 2015, 21:23:20 »
Evet baslangıç guzel. Devamını bekliyorum.
Yanlız tufeklerde d-docxarms yazıyor. Bu docxarms...
Neden tescilli markayı bir D yuzunden tufeklere vurmuyor...

belgede yazan neyse onu vurması lazım tüfeğe. bir yaralanma olduğu zaman benim üretimim değil taklid edilmiş denebilir.  berettada kaza yaşayıp  ağzını yüzünü kaybedersen italyadan alacağın tazminatla monika belluciyi emekli olana kadar sekreterin yaparsın  :)
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 21:26:05 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

The following users thanked this post: Cengiz ÖNGÖREN

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #77 : 30 Mayıs 2015, 23:13:28 »
hatta adamın marka tescil belgesidi var ?
Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen marka tescili isim hakkıyla alakalı bir konu sanıyorum.Yoksa markanın kalite belgesi değil.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

The following users thanked this post: Doğukan YAĞMUR

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #78 : 30 Mayıs 2015, 23:16:07 »
belgede yazan neyse onu vurması lazım tüfeğe. bir yaralanma olduğu zaman benim üretimim değil taklid edilmiş denebilir.  berettada kaza yaşayıp  ağzını yüzünü kaybedersen italyadan alacağın tazminatla monika belluciyi emekli olana kadar sekreterin yaparsın  :)
Evet o bayanı biliyorum gençliğimiz de hayallerimizi süslerdi o bahsettiğiniz marka ne kadardı alalım ondan belki bi şansımız olur.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

The following users thanked this post: Engin TARHAN, Cengiz ÖNGÖREN

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #79 : 31 Mayıs 2015, 13:18:40 »
Marka tescil belgesi her fabrikada her atelyöde var bu silahın çok kaliteli olduğu anlamına gelmez
1985
BURSA

The following users thanked this post: Doğukan YAĞMUR

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #80 : 31 Mayıs 2015, 13:32:43 »
Canercim doğru söylersin.

:) yurt dışında batıya doğru insana verilen değer daha fazla.
Burada askari ücretten 10 sene daha çalışsa yılda 12 lira 10 senede 120 lira mahkemedeki iyi hal ve hareketten 90 lira
ilk kabahat olduğu için 45 lira derler bırakırlar. olan sana olur :)
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 13:50:06 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #81 : 31 Mayıs 2015, 13:49:07 »
 geçen sene sıfır olarak 800 liraya   akkar oto almıştım  bu üzümlü tüfeklerine bu fiyatı nasıl çekebiliyorlar anlamış değilim üstüne küçük bir bütçeyle akkar armsan hatsan sarsılmaz gibi firmaların  ömürlük otoları rahatlıkla alınır
1985
BURSA

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #82 : 31 Mayıs 2015, 13:52:47 »
Aynen...

Aynı şeyler onlar içinde geçerli ancak hiç olmazsa elin hiç olmazsa parmakları taş altında :)
yurt dışı üretim yaptıkları için kaliteye güvenmek kalıyor bize.
Belge içinse göstermeseler bile kaygım yok. Yurt dışına üretim ve satışın şartlarını
karşılamak zorunda kalıyorlar. Belgesizde  ihracat yapamazlar...

“Bu Yönetmeliğe göre yurt içinde imal edilecek yivsiz av tüfekleri tiplerinin ve özelliklerinin TS/870 Tüfekler-yivsiz-setsiz, ateşli, kara avcılığı müsabakalar için standardına, spor ve nişan tüfek ve tabancalarının bu konudaki imalat için seçilen ve izin verilen tiplerinin uluslararası standartlarına uygun olması zorunludur.”
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 13:57:39 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #83 : 31 Mayıs 2015, 14:02:17 »
aynen her firma bu belgeyi zaten almak zorunda
1985
BURSA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #84 : 31 Mayıs 2015, 17:30:09 »
Aynen...

Aynı şeyler onlar içinde geçerli ancak hiç olmazsa elin hiç olmazsa parmakları taş altında :)
yurt dışı üretim yaptıkları için kaliteye güvenmek kalıyor bize.
Belge içinse göstermeseler bile kaygım yok. Yurt dışına üretim ve satışın şartlarını
karşılamak zorunda kalıyorlar. Belgesizde  ihracat yapamazlar...

“Bu Yönetmeliğe göre yurt içinde imal edilecek yivsiz av tüfekleri tiplerinin ve özelliklerinin TS/870 Tüfekler-yivsiz-setsiz, ateşli, kara avcılığı müsabakalar için standardına, spor ve nişan tüfek ve tabancalarının bu konudaki imalat için seçilen ve izin verilen tiplerinin uluslararası standartlarına uygun olması zorunludur.”

iyide Tunç bey o zaman ben neden her aldığım yerli tufegi fabrikaya yollayın hedefi vurur hale getiriyorum.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #85 : 31 Mayıs 2015, 21:08:54 »
hocam 7 bin lira verdiğin benelli de bile bantta sorun olabiliyor.
baikallarda azmı yaşandı bant kayması...

bunlar olası şeyler olmaması gerekiyor fakat 50/100 tüfekte bir millete denk geliyor.
ithallerde bu oran daha düşük...

kalite denen şey birçok şeyin bileşkesi işte.
hangi tüfeklerinizi fabrikaya geri gönderdiniz marka verebilirmisiniz?
1978 Bursa

Çevrimdışı Zeki ATİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #86 : 31 Mayıs 2015, 21:26:14 »

bunlar olası şeyler olmaması gerekiyor fakat 50/100 tüfekte bir millete denk geliyor.

Tunç bey elinizde patlama aşamasına gelen namlusu şişen tüfeğin markasını sormuştum yanıt vermediniz
1990 Ankara

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #87 : 31 Mayıs 2015, 22:30:26 »

Ata neo 12 3 kere en sonunda çözdüler evet artık attığım yeri vuruyor. Akdaş 412 L Sadık usta ilgilendi sağolsun oda artık attığımın yakınına vuruyor.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
1971 istanbul

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #88 : 01 Haziran 2015, 01:32:08 »
yazmamak için direndim ama yazayım bari...

üzümlü adler tek kırma... elimde patlamadı sadece az şişti.
kullandığım mühimmat 34 gram kendi dolum misket. atışta dipcikte çatladı iki yandan
2 tek kurşun attım 5-10 tane 28 gram attım yanlış hatırlamıyorsam
sonra 3-5 tanede 32 gram attım. üzerine 34 gram... hepsi keyfi atışlardı.

61 namlu mobil şoklu üzümlü adler tek kırma özel istekle yaptırmıştım.
aynı atışta bantta kalktı (bantın sonunda yüksek arpacık vardı bantın gerisinde de gez var)
sonradan gez arpacığı değiştirdim bantı çıkardım attım tüfek hala duruyor.
yeni kundak ve namlu için ramazan ustaya gönderecem. bekliyor işte emniyete kayıttan düşürmesi için gittim.
artık kriminalden rapor gerekiyor direk alıp imha edemiyoruz dediler. kalsın o zaman dedim.
vakti zamanında 220 liraya yaptırmıştım (3 seneyi geçmiştir) siparişimi verdim 15 güne elinizde olur dediler
parasınıda gönderdim 2 ayda geldi. parayı hanımın ptt hesabından veysel yıldırım hesabına gönderdim
defalarca aradım telefonlarıma çıkmadı. yıldırım av ve puma av tüfek tamirci filan siteleri var.
satın alma belgesini puma av a kargo ettim. yazayımmı daha :) delil istersen ptt den hesap özeti
extresi getirebilirim. 3 senede geçse duruyordur muhtemelen... Ben adler tek kırma istemedim.
ben 4140 mobil şoklu 51 cm namlu plastik kundak bir tek kırma istedim marka belirtmedim
sağlam olsun atış tüfeğim olacak herşeyi atacam dedim...
çeliğini bilemem 61 cm mobil şoklu ağaç kundak ama bant ve gez arpacığı istediğim gibi kaynatılmış bir
tek kırma geldi.... kendimiz yapıyoruz demişti bana yapıyormu yaptırıyormu bilemem. bana adler marka geldi.

çatlayan kundağını kendim yapıştırdım. zımparaladım fakat verniklemedim.

ilk geldiğinde hemen teste gittim gez ayarını yaptım. 20 metreden soğuk namlu ilk atış tam hedefe
giderken 2. atış 6-7 cm sağ atardı. 3. atış biraz üst çapraz. ancak namlunun soğumasını beklerseniz
her atış aynı yere giderdi :) 20 metreden açık bir grupmanı vardı.

daha üzümlüde ne insanlarla muattap oldum alışveriş bittikten sonra bana telefon açıp borç para isteyen bile oldu. :)
inanırmısın gönderdim karşılığında bana tek kırma tüfek gönder dedim 2 sene geçti hala gelecek.

kendi yapanlar, çok kalite diyenler, en iyisi en hizmetlisi diyenler. püüü bi yığın...

üzümlüde bir bana denk gelen adam gibi adam ramazan usta var. tunç namlun delindi
bantçıya gitti geldi kromcuya gitti geldi şöyle oldu böyle oldu. ben yapıyorum diyip yalan söylemiyor, peşinde de değil.
ama özel olarak ilgileniyor. senin yerine kontrol ediyor. o bu şu benim için bitti. işim düşünce
ramazan ustayı arıyorum.

inanırmısınız saka pompalı tüfeğime aldığım adamdan 1,3,5 şok istedim. (kısa şoklu tüfeğim piyasada bulunmuyor)
bi tane üzerinde MOD yazan şoka tek bir çentik atılmış, yine mod yazan diğer bir şok 5 çentik atılmış şok geldi
oda 1.5 ay sonra defalarca aradıktan sonra. Ramazan ustaya dedim benim böyle böyle bir tüfeğim var kısa şoklu markası
saka bana şok lazım. 5 no (5 no hiç gelmedi ya aslında gelen 3 no şok hadi diğerlerini idare ettik :) ) neyse ramazan ustadan istedim
dedi bana saka 300-500 metre ileride namlunla şoku yollarım. 2 gün sonra namluda şokta elimdeydi.

şimdi neden belge istediğimi anladınız mı.

gürsel bey sizinde şansınız baya iyiymiş. benimde by tuna marka .410 tek kırmam var
o alt atar. onuda 3 sene önce 150 liraya almıştım. Fabrikayı aradım. şöyle bir ortasından kuvvetlice
bastırın dediler. o gün bu gün duvar süsü duruyor. 150 liralık ürün diye peşine düşmedim.
(onunda kundağı azıcık çatlak yaf 36 kalibre tek kurşundan başka fişek atmadım)
daha geçen gün elime aldım ve daha önce hiç fark etmediğim birşey gördüm üzerinde

by tuna yazısının altında 36 mm yazıyor. bir ara tepem atınca soracam fabrikaya
bu tüfeğin 36 milimetre neresinin ölçüsü diye :)
(bu arada by tuna yı derya firması üretiyor) Hoş bir tek kırma ancak bence sorunu
orasından filan değil. bantından. Birde namlu üçü çok geniş gibi. yaf tek kurşunu fişek yatağından atınca
namlu ucundan düşüyor.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 02:17:38 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

The following users thanked this post: Zeki ATİK, Doğukan YAĞMUR

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #89 : 01 Haziran 2015, 02:30:41 »
He derseniz ramazan ustaya ne garanti verdi. ben ramazan ustaya namlu yaptırdım.
pazarlık etmedim. istediğim özellikteki namlu şu kadar dese verecektim. hatta burada
çok kalite çelik yok dese buradan alıp gönderecektim. bence makul fiyatlarda çok güzel bir namlu geldi.
dış kromundan iç kromuna herşeyiyle farklı kalite kokan bir namlu geldi.
üzerine 2 namlu daha yaptırdım. kullanıyorum. namlularım pompalı namlusu olduğundan
ince ve hafif fişek seviyorlar. ama her türlü mühimmatıda attım. atarımda.

üzümlüde güvendiğim tabiki firmalarda var. sağ sol atma gibi üretim hatalarını saymazsak
torun, kral, arthemis,lazer gibi firmaların namlularına güvenirim. çabuk bozulabilir iğnesi filan kırılabilir
sağ sol atabilir. detay olmayabilir. TSE iğneyi bundan pimi bundan yapacaksın demiyor.
ancak namluya çelik kalitesi söylüyor. Varsın 20 bin atışta değilde 3000 atışta laçkalaşsın.
ama elim kolum yerinde dursun. İsteyin bu firmalardan belge bakın nasıl gönderecekler.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 02:42:58 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

Çevrimdışı Zeki ATİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #90 : 01 Haziran 2015, 04:29:04 »

kullandığım mühimmat 34 gram kendi dolum misket. atışta dipcikte çatladı iki yandan

aynı atışta bantta kalktı (bantın sonunda yüksek arpacık vardı bantın gerisinde de gez var)
yeni kundak ve namlu için ramazan ustaya gönderecem. bekliyor işte emniyete kayıttan düşürmesi için gittim.
artık kriminalden rapor gerekiyor direk alıp imha edemiyoruz dediler. kalsın o zaman dedim.
vakti zamanında 220 liraya yaptırmıştım (3 seneyi geçmiştir) siparişimi verdim 15 güne elinizde olur dediler
parasınıda gönderdim 2 ayda geldi. parayı hanımın ptt hesabından veysel yıldırım hesabına gönderdim
defalarca aradım telefonlarıma çıkmadı. yıldırım av ve puma av tüfek tamirci filan siteleri var.
satın alma belgesini puma av a kargo ettim. yazayımmı daha :) delil istersen ptt den hesap özeti
extresi getirebilirim. 3 senede geçse duruyordur muhtemelen... Ben adler tek kırma istemedim.
ben 4140 mobil şoklu 51 cm namlu plastik kundak bir tek kırma istedim marka belirtmedim
çeliğini bilemem 61 cm mobil şoklu ağaç kundak ama bant ve gez arpacığı istediğim gibi kaynatılmış bir
tek kırma geldi.... kendimiz yapıyoruz demişti bana yapıyormu yaptırıyormu bilemem. bana adler marka geldi.

ilk geldiğinde hemen teste gittim gez ayarını yaptım. 20 metreden soğuk namlu ilk atış tam hedefe
giderken 2. atış 6-7 cm sağ atardı. 3. atış biraz üst çapraz. ancak namlunun soğumasını beklerseniz

daha üzümlüde ne insanlarla muattap oldum alışveriş bittikten sonra bana telefon açıp borç para isteyen bile oldu. :)
inanırmısın gönderdim karşılığında bana tek kırma tüfek gönder dedim 2 sene geçti hala gelecek.

kendi yapanlar, çok kalite diyenler, en iyisi en hizmetlisi diyenler. püüü bi yığın...

üzümlüde bir bana denk gelen adam gibi adam ramazan usta var. tunç namlun delindi
bantçıya gitti geldi kromcuya gitti geldi şöyle oldu böyle oldu. ben yapıyorum diyip yalan söylemiyor, peşinde de değil.
ama özel olarak ilgileniyor. senin yerine kontrol ediyor. o bu şu benim için bitti. işim düşünce
ramazan ustayı arıyorum.

inanırmısınız saka pompalı tüfeğime aldığım adamdan 1,3,5 şok istedim. (kısa şoklu tüfeğim piyasada bulunmuyor)
bi tane üzerinde MOD yazan şoka tek bir çentik atılmış, yine mod yazan diğer bir şok 5 çentik atılmış şok geldi
oda 1.5 ay sonra defalarca aradıktan sonra. Ramazan ustaya dedim benim böyle böyle bir tüfeğim var kısa şoklu markası
saka bana şok lazım. 5 no (5 no hiç gelmedi ya aslında gelen 3 no şok hadi diğerlerini idare ettik :) ) neyse ramazan ustadan istedim
dedi bana saka 300-500 metre ileride namlunla şoku yollarım. 2 gün sonra namluda şokta elimdeydi.

gürsel bey sizinde şansınız baya iyiymiş. benimde by tuna marka .410 tek kırmam var
o alt atar. onuda 3 sene önce 150 liraya almıştım. Fabrikayı aradım. şöyle bir ortasından kuvvetlice
bastırın dediler. o gün bu gün duvar süsü duruyor. 150 liralık ürün diye peşine düşmedim.
daha geçen gün elime aldım ve daha önce hiç fark etmediğim birşey gördüm üzerinde

(bu arada by tuna yı derya firması üretiyor) Hoş bir tek kırma ancak bence sorunu
orasından filan değil. bantından. Birde namlu üçü çok geniş gibi. yaf tek kurşunu fişek yatağından atınca
namlu ucundan düşüyor.
Anladım çok teşekkürler uzun yorumunuz için :) ben tek kırma uzun namlu tüfekleri seviyorum, eski veya yeni tek kırma hastalığım var ondan dolayı sordum.By Tuna şuanda 200 tl, artık galiba daha sağlam dipcik yapıyo firmalar ben delta kullanıyorum yüzlerce atış yaptım hertürlü fişek attım 34 gramı geçmedim ama ağaç en iyisi galiba :) tekrar tekrar teşekkürler yorum için, ramazan usta iyiymiş allah razı olsun öyle esnaflardan.
1990 Ankara

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #91 : 01 Haziran 2015, 09:09:11 »

ben mobil şoklu çok istedim hiçbiri yapmadı adler de yapmadı. tek kırmaları 30 gramın üzerinde kullanmamak lazım. kaliteli değiller. adlerin üstten açma şeritli ve ejektörlü tek kırması güzeldi 61 namnu iyi gider demiştim içimden.  ahşapları kayın heralde. ben sırt çantası silahı yuapacağımdan  51 cm namnulu plastik aksamlı aldım,, satan adam da ahşaplar kırılıyor plastik daha sağlam demişti.

emniyete kayıttan düşürmesi için gittim. artık kriminalden rapor gerekiyor direk alıp imha edemiyoruz dediler. kalsın o zaman dedim.

aslında kriminalden rapora gerek yok.  (iç işleri bakanlığı emniyet genel müdürlüğü , 2013 tarihli yivsiz silahlar birleştirilmiş genelgeye göre.)dilekçe vermen yeterli bende var istersen gönderirim bir ara. 6. maddeydi sanırım ben de düşürücem birini.

defalarca aradım telefonlarıma çıkmadı. bana telefon açıp borç para isteyen bile oldu. :)

ne kadar ayıp yahu.

yaf tek kurşunu fişek yatağından atınca
namlu ucundan düşüyor.

bildiğim kadarıyla tek kırmalarda 3 numara şok açıyorlar.(lazerdeki elemanlar öyle demişti)  düşmemesi lazım.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 13:52:18 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Mesut ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #92 : 01 Haziran 2015, 09:18:05 »

ramazan ustayı arıyorum.

namlu ucundan düşüyor.
valla tunç bey kim hata yaparsa yapsın isterse bu babam olsun hele konu tufekse ...hayatta affetmem paramızı verip alıyorsak mutlaka bir guvencesi olmalı bu işin haa yoksa zaten bir kaç seneye kaybolur gider inşallah bizlere bişey olmaz ne diyimki yuce rabbim bizi kazadan beladan korusun
  • d-docxarms dcx 16 otomatik
  • akdaş ak 212 s otomatik
  • tek kirma
1981 MUŞ

Yokluktan değil,adaletsizlikten çıkar bu dünyada sorunlar.....

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #93 : 01 Haziran 2015, 09:33:46 »
tunç abi ne cesaret bi üzümlü tek kırmasıyla 34 gr misket ayrıca tek kursunlar daha fazla teper aman abi neme lazım o silahlarla 32 grmı geçmeyin allah muhafaza adamın parmaklarını bile koparta bilir dağılırsa
1985
BURSA

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #94 : 01 Haziran 2015, 10:11:04 »
Canercim ben saiparis verirken marka sormuyorum.
Fiyatta en son konusuluyor.
İstegim dayanikli tek kirma. Usta adam birazda seni yonlendirir.
Boyle boyle kullanacam dediginde hocam biraz kalin yapalim agir olur ama
İyidir filan der. 3milim boru ile 1 milim boru bir olmaz der ayni malzeme icin.

Sonucta makinalar ellerinin altinda komsuda saginda solunda az ileride.
Ben uretim beklemiyorum. Tabiki sagda solda islemini yaptiracak ama
Akillica kosturmak onemli. Namlu delindimi eline alacak bakacak yamukmu degilmi
Sonra bantciyami vardi cikinca bakacak olmusmu diye arpacik dogru yerdemi diye.
Her asamada senin icin orada kontrolu yapan biri lazim.

Deseki bana senin beklentini karsilayacak celik yok burada ben buradan alip yollarim
Titanyum istesin titanyum yolliyim yeterki isimi gorsun.
1978 Bursa

Çevrimdışı Selim ARSLANOĞLU

• *
  • Ancak durgun su, yıldızları yansıtır.
« Yanıtla #95 : 01 Haziran 2015, 10:21:56 »
Tunç bey  sanki biraz çok şey istemişsiniz gibi :) burda ticari kaygı gütmeden müşteriyi yönlendirecek aynı zamanda ürünün alınabilirlik değerinide gözetecek firma bulmak çok zor
Yürüyen bir aptal, oturan iki akıllıdan daha çok yol alır.

1980-Elazığ

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #96 : 01 Haziran 2015, 11:13:45 »
Canercim ben saiparis verirken marka sormuyorum.
Fiyatta en son konusuluyor.
İstegim dayanikli tek kirma. Usta adam birazda seni yonlendirir.
Boyle boyle kullanacam dediginde hocam biraz kalin yapalim agir olur ama
İyidir filan der. 3milim boru ile 1 milim boru bir olmaz der ayni malzeme icin.

Sonucta makinalar ellerinin altinda komsuda saginda solunda az ileride.
Ben uretim beklemiyorum. Tabiki sagda solda islemini yaptiracak ama
Akillica kosturmak onemli. Namlu delindimi eline alacak bakacak yamukmu degilmi
Sonra bantciyami vardi cikinca bakacak olmusmu diye arpacik dogru yerdemi diye.
Her asamada senin icin orada kontrolu yapan biri lazim.

Deseki bana senin beklentini karsilayacak celik yok burada ben buradan alip yollarim
Titanyum istesin titanyum yolliyim yeterki isimi gorsun.
namluyu kalınlaştırmak yerine daha kaliteli çelik kullanıp mümkün olduğu kadarda hafif yapmak daha mantıklı değil mi ?
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #97 : 01 Haziran 2015, 11:32:50 »
alırken  bu zaten tek kırma ,  en fazla ne arıza yapacak diye düşünmemek lazım,  ben de biraz öyle aldım ...sağlam birşey almakta fayda var hiçbirşey olmasa atarken açılabilir. kasa da çelik olmalı. tek kırmada çeşit yok ne bulursan onu almak durumundasın.

aslında özel imalatta biraz seçenek sunabilmeleri lazım. bu dockaları üreten veysel yıldıırmın  tek kırmaları var ama özel tasarım yapıyor mu  bilmiyorum tuncun yaşadığı sonuç hiç  iç açıcı değil.

« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 11:36:00 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #98 : 01 Haziran 2015, 11:33:27 »
ben ticari kaygı gütmesin demiyorum ki.
ben tek kırma için fiyatta beyan etmiyorum.
deseki bana abi senin tek kırmayı yaparım
700 lirada paranı alırım 500 e huğlu tek kırma
satıyorlar demem. yeterki isteğimi yapsın.
yada yapamam desin.

tek kırmalar 130 lira iken 220 lira para verdim
ben bu farkı kaliteye verdim sanmıştım. 300-400
yada daha fazlada istese verecektim.

çoluk çocuk yoktu paramızın cebimizde kaldığı günlerdi :)

şimdi zaten yok :) çocuk doğana kadar bir sürü tüfek aldım
doğduktan sonra 4 senede anca 1 tane parası denkleştirdim de
geçenlerde bir poze sipariş verdim.

mesela ben armsan marka pompalımında 2 namlusunu yedim
orjinal armsan namlu. her yerde armsan pompalıyı o yüzden tavsiye ederim
resmen elimde işkence çektiler. armsan için namlusu şöyle böyle
mahfolmasına ramen demiyorum. dememde mükemmel bir namlu.

pompalımın namlusunu ilk mahveden çelik saçmalı özkursan fişeklerdi. namlunun içini çizince
bende devamını getirdim. nasıl çizdiğinide sonradan buldum.
bıldırcın saçmaları çizmişti. kovanla tapanın arasına sıkışan tanecikler
oluyor bazen. onlar çiziyor hemde baya derin çiziyor. o gün bu gün
özkursanda almam mesela. he şu anda özkursana lafım yok onlarda bazı şeyleri çok
güzel aştılar. birkere çelik saçma ile kurşun saçmayı ayırdılar birine özkursan
diğerine com dediler. aynı pakette çeşit çeşit satılmıyor. olan bizim tüfeğe
olmuş oldu. O yüzden o zamandan bu zaman tabiki insanlar kendini
geliştirir. belgesi olmayanlar belgelerini almış olabilir.... herkes 2. 3. şansı
hak eder ancak etmesi için tabiki şartların sağlanması lazım...

bu iş tehlikeli işini güzel yapmıyor diye bişey kabul etmiyorum.
berberlik yada duvar boyacılığımı değilki bu. berber işini güzel yapmasa ne
olacak 2 ay sonra bi daha gidecen nasılsa yada boyacı alacalı boyasa ne olacak
2-3 seneye bir daha evini boyatacan. ama bu tüfek içinde barut patlıyor.

2 gün sonra herkesin çocuğu büyüyecek baba benide götür diyecek
baba bi kerede ben atabilirmiyim diyecek. elbet bi yerden başlayacak
senin adımlarını izlemek isterse. eline bir tüfek vereceksin. hadi at bakalım diyeceksin
eeeee.... şimdi hadi benim elim kolum neyse bana bişey olursa adaleti
gerekli organlara bırakırım. ama sevdiklerime bişey olursa... neyse...
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 11:49:25 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #99 : 01 Haziran 2015, 11:38:54 »
özkursanla bir atış videosu vardı. adamlar atmışlar, kurşun galiba sekmiş kaskatı kesilmiş arabanın ön direğin oraya gelmiş, Allah korudu falan diyorlardı.
yerlide yaf dışında almıyorum. king ve meca da kullandım "eh işte" , "yeaani" dedirten,

olsa da olur, olmasa da olur, hatta olmasa daha iyi olur fişekler.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 11:40:01 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK