Gönderen Konu: MertMak MX-5 Goldline  (Okunma sayısı 32662 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: MertMak MX-5 Goldline
« Yanıtla #75 : 12 Eylül 2015, 08:17:24 »
 Abi krom dökülüyor ve namlunun kromu dökülen,  fişek yatağına yakın yerinde toplu iğne başı gibi ezime mi desem parça kopması mı desem yuvarlak deforme olma var. Zaten orijinal Mx5 namlusu değildi. Daha iyi çıkar diye umdum yamuk namlu kadar iyi kurşun atmadı. Su borusundan alıp çelik ıslatma mı yapıyorlarmış değişik bir şeyler yapıyorlar dedi benim Üzümlülü bir tanıdığım var tüfekçi değil kendisi. Belkide öyle bir namlu dur, bilemiyorum fabrikayla konuşmadım daha
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #76 : 12 Eylül 2015, 14:12:48 »
Abi krom dökülüyor ve namlunun kromu dökülen,  fişek yatağına yakın yerinde toplu iğne başı gibi ezime mi desem parça kopması mı desem yuvarlak deforme olma var. Zaten orijinal Mx5 namlusu değildi. Daha iyi çıkar diye umdum yamuk namlu kadar iyi kurşun atmadı. Su borusundan alıp çelik ıslatma mı yapıyorlarmış değişik bir şeyler yapıyorlar dedi benim Üzümlülü bir tanıdığım var tüfekçi değil kendisi. Belkide öyle bir namlu dur, bilemiyorum fabrikayla konuşmadım daha

Erol Bey

borudan yapılan namlular genellikle  1040 ve 1050 çelikleri
bu boruların iç ve dış krom kaplaması yapılınca namlu diye veriyorlar
geçen yıl bir üreticinin bu namlular için 38-40tl ;D ;D ;D arasında maliyeti var diyordu

MERTMAK firmasının 3 adet tüfegini arkadaşlarıma 2 yıl önce aldırttım
birtanesi kinetik sistem diger 2 si gazlı sistem
sonra bende  bazı yerlerinde oynama yapılarak kendime yaptırttım
bu 4 tüfekte de borudan imalat namlu görmedim
namlular delme namlu........   ama boya olarak iyi degil ???
meslegim gereği çelikten ve yapılan kaynaktan anlıyorum
kullanılan çelik ve kaynaklar kendi adıma kaliteli

özellikle gazlı sistem olan tüfegin bir yerine hasar verebilmek için
en olmadık barutlarla en agır gramajlar yapıp  40 adet kadar
arka arkaya attım yinede kırma yapmadı saglam çıktı

Geçmiş olsun diyelim inşallah düzelir

Sizin şansınızmı yok desem banamı iyisi denk geliyor desem bilemiyorum
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #77 : 13 Eylül 2015, 23:36:53 »
Abi bir önceki namlu ve sonraki değişen namlu da krom atma sorunu olunca ve sonraki namlu kalın ve sok yeri disa doğru genişleme yaptığı için supe olusturdu. Ayrıca  kromu dökülen yerde sonradan deforme olması ve aslen üzümlü lu olan arkadaşın verdiği bilgi dolrultusunda bu supeye düştüm.
Huglu kasabasının her zaman daha özenli olduğunu  aldığım bilgiyleteyit etmiş oldum. Her nekadar çelikten cok anlamasamda gerek ağırlığı ve yapısı nedeniyle şüphelere yol açıyor ama ezbere su bu diyerek kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Ama değişim olmazsa ilk firsatta , artık istanbul da yaşayacağım nasipse, başka yere yeni namlu yaptirmayi göze alıp namluyu kesip inceleme yaptirmayi düşünüyorum. Babam eski sıcak demircilerden krom alaşımından anlamsa da iyi kötü fikir verir hic olmasa da yazısını saklayıp düzce deki ustalara teyit ettirmek istiyorum
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #78 : 13 Eylül 2015, 23:42:46 »
Aslinda celik tırnakla vurduhun zamanbile sesinden anlaşılıyor ama namlu kalın olnca yorum yapmak zor. Benim en büyük teselim tufegin geri kalan kısmına böyle bir namlnun yakışmayacak olması nedeniyleboyle birşey yapmacak olmaları inancı.
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #79 : 14 Eylül 2015, 15:05:01 »
  Sonuc namlu pert yeni namlu satin alınacak. Kullanıcı hatası olduguna karar vermişler.
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #80 : 14 Eylül 2015, 18:38:15 »
  Sonuc namlu pert yeni namlu satin alınacak. Kullanıcı hatası olduguna karar vermişler.

hocam sen 36gr fişegi dahi tedbirli atan birisin
az çok nasıl tüfek bilgin olduguda ortada

hocam firmadan kimle konuştuysanız diyemedinizmi
150-200 fişek atılınca krom dökülecekse
senin ustalıgın nerde kaldı firmalıgın nerde kaldı diye
nasıl namlu yapıyorlar neyin güvencesini veriyorlar
o namluyu biraz zorlasan patlamada yapar ozaman

peeessss yani bukadarda olmaz
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #81 : 14 Eylül 2015, 21:08:50 »
Erol Bey kullanıcının hangi hatası olduğunu da sordunuz mu? Belki o markaya güvenip o silaha para verme hatasıdır. Tüfekle ateş etme namlu kromunu nasıl bozar, anlamıyorum. Ne bileyim pas olsa, şoklar gevşekken kullanılmış, hasarlanmış olsa anlarız da, yepyeniz tüfeğin kromu atışla nasıl bozulur onu anlamadım. Yine de bu noktadan öteye gitmiyeyim. Nasıl ve neye hata bulduklarını henüz bilmiyoruz. Belki sonradan hatalarını kabul ederler.

Erol Bey, eğer imkan varsa o silahı krom yapan, demirden çelikten anlayan bir ustaya falan gösterin ve sorunu teşhis edebiliyorsa etsin. Eğer hata sizde değilse açın davayı bence. Biraz sıkıcı bir süreç olabilir. İşinize karışmıyayım.

Geçmiş olsun.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #82 : 14 Eylül 2015, 23:32:37 »
  Abi tayin dönemi olduğu için fazla ugrasma imkanım yok şimdi. Ben krom dökülüyor dedim. Yok saçma iyidegil on yapışmıştır dedi. Dedim dökülen parcalsri cezvede ısıtıp denedim. Eğer saçma olsaydı erimesi lazım falan filan. Kendileri daha önce boyle birseyle karşılaşmadiklarini söylediler. Isin kotu tarafi sadece krom atmasi degil fisek yatağının onunde benim deforme olmus dedigim yerin saçma yapışması oldugunu ancak bu kısmınsisme yaptığını ve bu şekilde kendisi olsa böyle bir naluyla ava gitmeyecegini firma sahibi Abdullah bey beyan etti. Ben de iş güçyoğun olduğu için yeni namlu alip konuyu kapatmayı istedim. Biraz uygun fiyata yeni namlu yaptırdım. Eski namluyu keserek inceleyecegi söyledi. Sonundan haber vereceğini söyledi. Yani krom atması sorun bile sayilmaz abi namlu sismesi yanında,titiz birisi olup incelemesem başımıza neler gelecekti Allah bilir. Firma olarak iyi niyetimin sonuna geldiler. Ama suan karalama yapmak istemiyorum. Birde benim tufekte pek sansim olmadığı için firmaya da cok suc atmak istemiyorum.  :D Yoksa yamuk namlu gonderiyor kasayla arasında yarim santim bosluk var geri gonderiyorum. Gözümüzden kacmis diyor usta gerçi obile sonraki namludan daha iyi vutuyordu ya.
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #83 : 15 Eylül 2015, 22:50:22 »
Bu gun sordum namluyu daha incelemişler.
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #84 : 15 Eylül 2015, 22:57:40 »
Krom atma sorununu sordum. Yok krom atma yok onlar sacma iddasini savundu. Çıkan parçalar eritmeyeçalıştığımıancak erimedigini ve namluyu ıslak bırakarak yaptigim teste namlunun krom attı dedigim yerlerinin paslanmaya basladigini söyledim net cevap alamadım gerci suc bende temizlemeden o hali ile gonderecektim. Temizleyip, yaglayip gönderdim. Bakalım kesip inceleyince ne diyecekler.
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #85 : 15 Eylül 2015, 23:08:00 »
         Erol kardeş, seni acizane uyarmıştım.Hüseyin'in fişekleriyle bu tüfeği yazık edersin dedim sana.Elindeki tüfek bir hatsan süpreme veya stoeger değil ki...Bu tüfekten daha fazlasını bekleme.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #86 : 16 Eylül 2015, 12:39:39 »
         Erol kardeş, seni acizane uyarmıştım.Hüseyin'in fişekleriyle bu tüfeği yazık edersin dedim sana.Elindeki tüfek bir hatsan süpreme veya stoeger değil ki...Bu tüfekten daha fazlasını bekleme.

selamünaleyküm hayırlı günler hocam  ^-^

Erol Bey ile aynı firmanın tüfegini kullanıyoruz
bendeki tüfegin Erol Bey deki tüfekten 2 farkı var

1: şokların diş pasosu orjinal degil de
Serkan Çimen ustanın yaptıgı şokların diş pasosuna göre ayarlı

2: Bendeki  Gazlı sistem   Erol Beydeki kinetik sistem

Farz edelimki  benim dolumum olan fişeklerden dolayı bozuldu
Erol Bey  bendeki fişeklerden 20 adet attı

tüfeği ilk aldıgımdan bugüne 

1,99- 2,15gr CSB1 barutlu özkara ucu bilyeli 33,5gr tekkurşundan 200 adet üzeri
42,50,52,55,57gr tekkurşunlardan karma olarak 50 adet civarı
33,38,44,48,55,57gr şevrotinlerden karma olarak 100 adet üzeri

degişik barutlarla karma olarak veya tek bir barutla
2,30- 2,50- 2,70- 3,00- 3,30gr barutlu
38,44gr şevrotinlerden 10 adet civarı

2,70 - 3,30gr arası barutlarla
33,5gr özkara ucu bilyeli kurşunlardan 40 adet civarı

kendi dolumum olan fişekleri bendeki tüfekle atmama nasıl bir cevap vereceksiniz,,,,

bu firmanın 2 yıl içinde 3 adet tüfegini işkence testi yaptım
işkence yapılan tüfeklerin içinde birtanesi ile
özkursan ses fişegi 1 koli  3-4 saat içinde atıldı

1300 bar civarında 48gr şevrotinlerden
1178bar 44gr şevrotinlerden
50 adet civarı atıldı
ve hala şıkır şıkır çalışıyor diye yazarken
AYNI FİRMAYA BU YAZILARIDA YAZIYORUM

hocam sen 36gr fişegi dahi tedbirli atan birisin
az çok nasıl tüfek bilgin olduguda ortada

hocam firmadan kimle konuştuysanız diyemedinizmi
150-200 fişek atılınca krom dökülecekse
senin ustalıgın nerde kaldı firmalıgın nerde kaldı diye
nasıl namlu yapıyorlar neyin güvencesini veriyorlar
o namluyu biraz zorlasan patlamada yapar ozaman

peeessss yani bukadarda olmaz

HAK olan neyse onu yazıyoruz

Firmanın kullanıcı hatasını neye baglayacagını bekliyorum

OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #87 : 16 Eylül 2015, 15:28:18 »
 Konuya ilginiz sağolun abilerim. Hüseyin abinin fisekleri ile bu tufekle 2 iki kursun ve deneme amaçlı 1 yada 2 sacma attım. Krom sorunu daha onceden oluşmuştu. Ardindan  1 kutuya yakın meca 24 gram attım. Diger kursunların hepsi 32 gr mi geçmeyen zuber meca ve sterling kursunlardi. Namlu ilk geldiginde deneme amaçlı 34 gr geçmeyen yerli yabancı sacmalarla deneme yaptim. Krom dökülmesini sorun olarak kabul etmedim. Enson uzun bir süre tufegi kullanmayacak olman nedeniyle tamizlerken namludaki garipliği fark edince firmaya gönderdim. Yeno namliyu yaptirmayi kanul edip parasını gönderdikten sonra Abdullah beyle görüştük krom aymasini kabul etmedi canı sağolsun namluda biraz seymis dedi cumle yarim kaldı. Benim aklım hala orada namluyu kesip incelecekdi dun aradim vakit bulamamış. Benim istedigim hatasi varsa kendisi kabul etsinler yoksa isim gereği tüketici hakem heyetinin hepsi tanidigim hakkimi almakta zorlanacak değilim. Ben namluda şişmeyi fark etmedim ama daire seklinde bir bozulma fardi kendi beyanlarina göre o saçma yapışmasıymış ben cikaramadim. O namluyla başıma bir is gelmediği için şükrediyorum. Sonucu bekliyorum yeni namlu aldim ama kusur neden öğrenmek istiyorum.
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #88 : 16 Eylül 2015, 23:09:41 »
Konuya ilginiz sağolun abilerim. Hüseyin abinin fisekleri ile bu tufekle 2 iki kursun ve deneme amaçlı 1 yada 2 sacma attım. Krom sorunu daha onceden oluşmuştu. Ardindan  1 kutuya yakın meca 24 gram attım. Diger kursunların hepsi 32 gr mi geçmeyen zuber meca ve sterling kursunlardi. Namlu ilk geldiginde deneme amaçlı 34 gr geçmeyen yerli yabancı sacmalarla deneme yaptim. Krom dökülmesini sorun olarak kabul etmedim. Enson uzun bir süre tufegi kullanmayacak olman nedeniyle tamizlerken namludaki garipliği fark edince firmaya gönderdim. Yeno namliyu yaptirmayi kanul edip parasını gönderdikten sonra Abdullah beyle görüştük krom aymasini kabul etmedi canı sağolsun namluda biraz seymis dedi cumle yarim kaldı. Benim aklım hala orada namluyu kesip incelecekdi dun aradim vakit bulamamış. Benim istedigim hatasi varsa kendisi kabul etsinler yoksa isim gereği tüketici hakem heyetinin hepsi tanidigim hakkimi almakta zorlanacak değilim. Ben namluda şişmeyi fark etmedim ama daire seklinde bir bozulma fardi kendi beyanlarina göre o saçma yapışmasıymış ben cikaramadim. O namluyla başıma bir is gelmediği için şükrediyorum. Sonucu bekliyorum yeni namlu aldim ama kusur neden öğrenmek istiyorum.

selamünaleyküm

Erol Bey  ben yerinizde olsam ücret karşılıgı namlu almazdım
mademki hata kimin belli degil neden peşin peşin parası alınıyorki
eger krom kabarma yapıp yerinde pas oluşturuyorsa bu üretici hatasıdır
bakalım firma açıklaması ne olacak neye hata bulacaklar
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #89 : 17 Eylül 2015, 17:04:40 »
Abi merak işi oldugu için ve bulundugum ortam tartışmaya müsait olmadigi için ısrar etmedim ben 200 lirayla pek birşey kaybetmemiş olmam. Benim amacim bu forma ilk üye olduğum gun ki gibi birseyler ogrenim bildiklrimi paylaşmak şimdi bekliyorum. Dun Abdullah bey görüşmedeydi. Ustalarını atadim ben bilmiyorum dedi. Artık firma kalitesini kanitlama sırası onlarda bakalim duzgun bir is yapıp sorunu direkt olması gerektiği gibi çözecekler mi. Umarım çıkarcı olmayan dürüst bir sonuc bildiriminde bulunurlar ve bizde göğsümüzü gere başkalarına bu markayi öneririz ya da uzak durulmasi gereken firmalar arasına buyuk hatflerle ekleriz ve kim zarara giriyor o nu zamanla hep beraber görürüz mesala ben burda ki bayi ye başkasına satmamasi konusunda gotus bildirdim çoktan.
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Murat BOZOK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #90 : 17 Eylül 2015, 17:18:55 »
Söylediklerim benim kendi şahsi fikrimdir; Piyasa da tanınmış kendini kanıtlamış belli başlı firmalardan bile hani derler ya kırkı kırk yarıp hangisini alacağım diye düşünürken bu tüfeklere güvenip bu tür sorunları görmek çok üzücü. İnan Erol kardeşim kendimi senin yerine koyuyorum ve çok üzülüyorum. Bu tüfekler kurşun yada saçma atacak başka ne atacak ki yeni bir tüfekte yok krom dökülmesi yok şişmesi Allah korumuş. Formdan tanıdığım Hüseyin Üstün vasıtasıyla bu tüfeği ilk duydum belki de bildik bir tüfektir. Hatta daha önce gezdiğim Fuarlar da bile gezerken kendini ispat eden ama reklamını yapamayan bir çok firma gördüm. Galiba bu tüfek işi biraz şans işi biraz da ustanın eline bakıyor gibi özellikle bizim tüfeklerde.  Hüseyin Ustamın kullandığı fişekleri bilen biri olarak olsa onda olur diye düşünüyorum, ilginç...
Tekrardan geçmiş olsun.
Benelli Süper Nova Pompalı
Huğlu 104 A

1973-İSTANBUL

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #91 : 17 Eylül 2015, 17:52:24 »
Erol bey geçmiş olsun???? benımde başima talihsiz olay gelmişti   armsan p612  namlunun ucu şişmişdi kavga gürültü garantiden deiştiler namluyu deiştirmeselerdi ramazan ustaya  namlu yaptıracaktım  ama gerek kalmadı   benim anlamadığım konu biz bu tüfeklerle saçma veya tek kurşun atamayacaksak  ne atacazz????????
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #92 : 17 Eylül 2015, 18:02:39 »
Erol bey geçmiş olsun???? benımde başima talihsiz olay gelmişti   armsan p612  namlunun ucu şişmişdi kavga gürültü garantiden deiştiler namluyu deiştirmeselerdi ramazan ustaya  namlu yaptıracaktım  ama gerek kalmadı   benim anlamadığım konu biz bu tüfeklerle saçma veya tek kurşun atamayacaksak  ne atacazz????????
Armsan bile kavga gürültüyle değiştiriyorsa işimiz zor bu ülkede toplanıp kendi tufegimizi mi yapsak
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #93 : 17 Eylül 2015, 18:04:16 »
Avlakcom av tufegi diye :D
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #94 : 17 Eylül 2015, 22:16:19 »
Avlakcom av tufegi diye :D
☺😊😀😨
1984 SAMSUN/BAFRA  *****HAYALİN KADAR YAŞAR CESARETİN KADAR BÜYÜR ADAMLIĞIN KADAR ANILIRSIN*****

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #95 : 22 Eylül 2015, 09:05:46 »
SONUÇ:  Kimsenin alin teri ile oynanmamak adina gösterdiğim iyi niyetlere rağmen. Artik gonul rahatligi ile söyleyebilirim .Uzak durulması gereken bir marka.

SEBEPLERI: Tüfek ilk geldiğinde resmen yamuk namlu olarak geldi. Bayi amcamiz tufegi maliyetine bana getirttigi ve yaşça benden büyük olduğu icin onu ugrastirmak istemediğim icin kendim firmaya gönderdim. Firmaya mail atarak konu kankinda detyli bilgi verdim. Gozden kaçtığını beyan ederek yeni namlu göndereceklerini beyan ettiler. Kasayla namlu arasinda 1 santime yakin boşluk var nasil urun kontrolü yapılıyorsa artik siz dusunun.
   2- Yeni gelen namlu orjinal gold line namlisu degildi ve kasaya gore alcakti.
Hatalarından dolayi daha iyi namli gonderdikleri düşündüm birsey demedim. Kursun atislarinda sonuc fiyasko ( gelirken sadece sacma ile denettim. Nasil kursin atacaklarını bilmediğim icin onlara test ertirmedim.)
3_ Namluyla ikinci kez atis yaptıktan sonra temizlerken fark ettigim hata sonucu firmaya gonderdim.firma kullanıcı hatasi karari verdi yeni namlu aldim. Eski namluyu kesip incelecegini ve daha once boyle birsey gormedigini firma sahibi Abdullah bey kendisi soyledi bir kac kez aradim en son gorusmedeyim dedi. Oyle kaldı.
4- Tufekle gonderdigim soklar kutuya konmadan bana gonderildi ve firmayi aradim kargo ucreti bana ait olarak göndermişler.
5- yeni gelen namludada sivanma diger butun tufeklere gore fazla namlu serit yeri hemen basa başlamis bu akkar ve cesa da olan bir sorun.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 09:25:32 Gönderen: Erol KABA »
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #96 : 22 Eylül 2015, 10:21:34 »
Sakınan göze çöp batar derler ya tam da öyle bi durum.Hakkınızı arayın bu tüfeğin garantisi yokmu.Verin tüketici hakları mahkemesine.Yok öyle kimse parayı bedava kazanmıyor.Sokaktanda toplamıyor.

Bu ayıplı yada kusurlu mal satıldığı gösterir.Eğer taviz verirseniz başkalarınada aynı muameleyi yaparlar.

Arkasını bırakmayın.Hakkınızı arayın......

• HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #97 : 22 Eylül 2015, 21:32:56 »
Suanda il değiştirmek zorunda oldugum icin uğraşmaya vaktim yok. Sakinma konusuna gelince pek oyle bir aliskanligim yok alir inceler, denerim. Sıkılınca temizler bir köşeye atarım. Bizimkisi ne olur ne olmaz kenarda saglam dursun.
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #98 : 22 Eylül 2015, 22:24:08 »
yasal olarak ne kadar hakkınız varsa  kullanmanız gereken bir durum olmuş
garanti kapsamında olan bir ürün hakkınızı arayın
en başından hatalı ürün gönderilmesi
ilgileniyoruz deyip tekrardan hatalı ürün gönderilmesi
sonra ücretli degişim yapılması   firmanın ayıbıdır
bu hatanın kesinlikle telafi edilmesi lazım

bendeki tüfekle 3,30gr barutlu 44gr şevrotin atışlarından sonra
61cm şeritli kurşun namlusunun şeridi 2 yerden kopma yapmıştı
fişek borusu ve namlu üzerindeki bazı yerlerde boya sıyrılması vardı
tüfegi gönderdim gerekeni yaptılar

tüfegi gönderirken
1 adet REMİNGTON HIGH VELOCITY magnum kurşun
1 adet REMİNGTON  00 BK 15 PELLET 48gr şevrotin  koydum
tüfegi tamir ettikten sonra 61cm şeritli kurşun namlusu ile
bu fişekleri atın basıncını kendiniz görün bundan sonraki zamanda
sürekli olarak yılda 300-500 adet civarı bu fişeklerden atılacak
tüfek dayanır diyorsanız gönderin dayanmaz diyorsanız orada kalsın dedim

tamirden geldikten sonra özellikle son 15 gün içinde
2,30- 2,50gr tecna n dolumlu tekkurşun 50 adet civarı
1,99- 2,15gr csb1 dolumlu tekkurşun  200 adet civarı
2,05-2,15gr csb1 dolumlu 38gr 7/0 şevrotin 30 adet civarı
1,95gr csb1 dolumlu 33gr şevrotin  50 adet civarı
1,90-1,95gr csb1  dolumlu 35-37-39gr 1-3-5no saçma dolumu fişekten 50 adet civarı
fişek attım
tüfegi hala temizlemedim bugün yine atış yapmaya gittim
farklı tapa ve barut ölçülerinde tekkurşunlardan 21 adet atış yaptım
130m ve 190m mesafelerde 1m*1m kaya parçasına
dinelerek desteksiz 21atış 18 isabet yapıyor
namlu işini görüyor tüfekte sıkıntı yok memnunum

tüfekte yarın bir sorun çıksa tüfegin 1,5 yıl garantisi var
size yapılanı bana yapsalar
nereye dayanıyorsa orayakadar hakkımı ararım
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Ergin ŞİMŞEK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #99 : 22 Eylül 2015, 23:46:39 »
yasal olarak ne kadar hakkınız varsa  kullanmanız gereken bir durum olmuş
garanti kapsamında olan bir ürün hakkınızı arayın
en başından hatalı ürün gönderilmesi
ilgileniyoruz deyip tekrardan hatalı ürün gönderilmesi
sonra ücretli degişim yapılması   firmanın ayıbıdır
bu hatanın kesinlikle telafi edilmesi lazım

bendeki tüfekle 3,30gr barutlu 44gr şevrotin atışlarından sonra
61cm şeritli kurşun namlusunun şeridi 2 yerden kopma yapmıştı
fişek borusu ve namlu üzerindeki bazı yerlerde boya sıyrılması vardı
tüfegi gönderdim gerekeni yaptılar

tüfegi gönderirken
1 adet REMİNGTON HIGH VELOCITY magnum kurşun
1 adet REMİNGTON  00 BK 15 PELLET 48gr şevrotin  koydum
tüfegi tamir ettikten sonra 61cm şeritli kurşun namlusu ile
bu fişekleri atın basıncını kendiniz görün bundan sonraki zamanda
sürekli olarak yılda 300-500 adet civarı bu fişeklerden atılacak
tüfek dayanır diyorsanız gönderin dayanmaz diyorsanız orada kalsın dedim

tamirden geldikten sonra özellikle son 15 gün içinde
2,30- 2,50gr tecna n dolumlu tekkurşun 50 adet civarı
1,99- 2,15gr csb1 dolumlu tekkurşun  200 adet civarı
2,05-2,15gr csb1 dolumlu 38gr 7/0 şevrotin 30 adet civarı
1,95gr csb1 dolumlu 33gr şevrotin  50 adet civarı
1,90-1,95gr csb1  dolumlu 35-37-39gr 1-3-5no saçma dolumu fişekten 50 adet civarı
fişek attım
tüfegi hala temizlemedim bugün yine atış yapmaya gittim
farklı tapa ve barut ölçülerinde tekkurşunlardan 21 adet atış yaptım
130m ve 190m mesafelerde 1m*1m kaya parçasına
dinelerek desteksiz 21atış 18 isabet yapıyor
namlu işini görüyor tüfekte sıkıntı yok memnunum

tüfekte yarın bir sorun çıksa tüfegin 1,5 yıl garantisi var
size yapılanı bana yapsalar
nereye dayanıyorsa orayakadar hakkımı ararım

hüseyin abi çilginca fişek doldurup atiyosun kullandiğin tüfeğin markasi ne