Gönderen Konu: yunanistanda çulluk avı  (Okunma sayısı 2020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Browning maxus, , retay Antalya ss,Akkar 206 orcap, aselkon silver elegant, Özkanlar fx19 Gold, tuka  çifte, dcx26  ve akus ırys lux

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR, Özgür UYAR

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: yunanistanda çulluk avı
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2015, 19:18:19 »
Güzel bir video olmuş paylaşım için teşekkürler Özgür abi yarısını izledim kalanını daha sonra izlerim :) uzun bir video güzel av yapmışlar meralar güzel 
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2015, 00:44:03 »
Güzel bir video olmuş paylaşım için teşekkürler Özgür abi yarısını izledim kalanını daha sonra izlerim :) uzun bir video güzel av yapmışlar meralar güzel 
bende öyle yaptım adaş 3 defa mola vererek devam ettim :) dediğin gibi meralar ve video güzel
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Browning maxus, , retay Antalya ss,Akkar 206 orcap, aselkon silver elegant, Özkanlar fx19 Gold, tuka  çifte, dcx26  ve akus ırys lux

Çevrimdışı Enes AHMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2015, 01:32:32 »
Burda meralar çoğuna dikli tümsekli ve ormanlarımız sadece dağlık bölgelerde bulunuyor. Yanlız kar yağdığında ve buz olduğunda çulluk avı daha düşük rakımlı yerlerde yapılıyor böğürtlen çalılıklarında, kavak diplerinde ve dere yataklarında çoğuna. Yani kısacası bizim Batı Trakya için konuşuyorum Yunanistan'ın diğer bölgelerinde de çoğuna bu durum geçerli ayaklarımız mahvoluyor çulluk avında :) Türkiyeden videoları izlediğimde sürekli düzlük ve sıklık yok bu yönüyle çok daha kolay gibi gözüküyor :)
1993 Gümülcine
"Hiçbir taklidin şaheser olma şansı yoktur."

resim yüke

The following users thanked this post: Berkay TOPUZ

Çevrimdışı Enes AHMET

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2015, 04:53:44 »
Ayrıca videoyu şimdi izleme imkanı buldum. Bizim Rodop meralarında çekilmiştir. Sakis ve Ali abim. Kendilerini tanıyorum ikiside Gümülcineli.
1993 Gümülcine
"Hiçbir taklidin şaheser olma şansı yoktur."

resim yüke