Gönderen Konu: ERZURUM DA YENİYİM  (Okunma sayısı 1426 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muhammed DALGALI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ERZURUM DA YENİYİM
« : 09 Kasım 2015, 21:57:00 »
Cümleten selamunaleyküm foruma bir buçuk yılı aşkındır üyeyim hemen hemen hergünde takip ediyorum ama aktif değilim paylaşımları takip ederek görmeye öğrenmeye çalışıyorum.23 yaşındayım ve hemen hemen 10 yıldır ava gönül verdim Kırşehir de her avı yapıyordum.3 ay öncede Erzurum'a atandım hemşire olarak ve ava gidemiyorum malum avcıyız ve kurtlar durdurmuyor :) tüfeğimide getirdim buraya ama yer yurt bilmediğimden ve gidecek bi aracım olmadıgından ava gidemiyorum.İmkan olursa benide ava götürebilecek Erzurumlu avcı abilerimle avcı arkadaşlarla tanışmak isterim :)
Armsan Phenoma Carbo 66-76 cm
Armsan a612 max5 71 cm
Yıldız A71 professional 71 cm
                          1991-KIRŞEHİR- BOZTEPE

Çevrimdışı Fatih COŞKUNÇAY

• Müdavim Üyemiz
  • Dirilerin Başında Koşmayan Ölülerin Peşinde Yürür.
    • Avcıların buluştuğu nokta
Ynt: ERZURUM DA YENİYİM
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2015, 08:27:00 »
Aleykum Selam Kardeşim. Ben Kayserideyim ama iki akrabam gecen yıla kadar Erzurumdalardı. hatta biri de senin hemşehrindi. Kısmet diyelim inşaAllah ava gidebilecek birilerini bulursun. Benden sana gurbet tavsiyesi en kısa sürede iyi kötü deme ayağını yerden kesecek bir araba al avın bol yerindesin bir şekilde avlanırsın. Sağlıcakla.
  • Ata Neo Modern Gold 3 oto 12 cal.
  • Genç Huğlu Custom Shop SxS 12 cal.
  • Huğlu 701 gb oto 20 cal.
  • Remington 11-87 Premier 12 cal
  • Franchi 20-12 cal. U/A
  • Deutsch Drahthaar(Üstün Alman Mühendisliği Harikası)
M.Fatih COŞKUNÇAY
1983 KAYSERİ

Çevrimdışı Muhammed DALGALI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ERZURUM DA YENİYİM
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2015, 13:40:38 »
Tesekkur ederim fatih abi msji yeni gordugum icin gec yazdim kusura bakma.Tanistim burda bi kac kisiyle hatta keklik ve ordek avinada gittik beraber guzel keklik var burda hakkaten ordek desen oda hic fena degil.Arada bir gidiyoruz simdilik malum icimizdeki kurtlar durdurmuyor :) araba fikride aklimda zaten insallah en yakin zamanda arabayi alirim hatta seneye egitim durumundan tayinle memleketime donme sansim var donersem cok cok iyi olur benim icin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Armsan Phenoma Carbo 66-76 cm
Armsan a612 max5 71 cm
Yıldız A71 professional 71 cm
                          1991-KIRŞEHİR- BOZTEPE