Gönderen Konu: S.a Adiyaman kahta bolgesnde ava giden ve misafir kabul eden arkadaslar araniyor  (Okunma sayısı 2748 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Alp AKKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
S.a. arkadaslar meraba
  • Ata arms cy fonex
  • Avsan 20 kalibre
  • Akus hunter lux 12 kalibre
  • Özkanlar fx015
1986 KAYSERİ

Çevrimdışı Rıdvan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
S.a. arkadaslar meraba
Merhaba Sayın M.Alp AKKAYA,
Üzülerek söylemeliyim ki Kahta'da sizi bu şekilde ava davet edecek birilerini bulmak çok zor. Özellikle köyde yaşayanlar yabancı avcılara karşı son derece serttirler. İki komşu köyden birinin, diğer köyün avcılarının kendi bölgelerine girmemesi için arazide nöbet tuttuklarını bile bilirim. Bu nedenle misafirperver biri çıkacak olsa dahi, kendi köylüsünden çekineceği için sizi davet etmeyecektir. Bu nedenle size tavsiyem önce arkadaş, dost bulmaya çalışın sonra ava gitmeyi düşünün. Yahut kimse yoksa kendi başınıza da takılabilirsiniz. Ördek merakınız varsa baraj kenarlarında tek başınıza da avlanabilirsiniz. Umarım avcı dostlar edinir ve avın tadına orada da varabilirsiniz.
1983

''Emek, yemek getirir.''

Çevrimdışı M.Alp AKKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Meraba  kardes yeni fark ettim kusura bakma konuyu actiktan sonra biraz arastirma yaptim ve gercekten bahsettigin konularla karsilasabilecegim izlenimi edindim . Yanimda calisan koyluler olmasina ragmen ben av vatmi gidelimmmi dedikce sanki benden kaciyorlar ve gidersekte garanti veremiyorlar . Ördek  cok oluyormus bunu burdaki calisanlar cok soyledi bende bu yonde biraz arastirma yapmayi düşünüyorum  bilgilendirdigin icin cok tesekkurler  selametle
  • Ata arms cy fonex
  • Avsan 20 kalibre
  • Akus hunter lux 12 kalibre
  • Özkanlar fx015
1986 KAYSERİ

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bı kahtada degıl ben antepte bıle komsu koye ava gıdemıyorum hırsız gıbıı av yapmaya calısıyoruz ınsallah koyluyle cobanla denk gelmeyız dıye evden dua edıp cıkıyoruz
1976 gaziantep

Çevrimdışı Rıdvan ÖZKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
bı kahtada degıl ben antepte bıle komsu koye ava gıdemıyorum hırsız gıbıı av yapmaya calısıyoruz ınsallah koyluyle cobanla denk gelmeyız dıye evden dua edıp cıkıyoruz
Aynen öyle İbrahim Bey. Biz de köyde avlanırken, kalkan keklik sürüsü bazen komşu köyün muhitine girerdi. Peşinden giderdik; ama kimse görmesin diye de dua ederdik. O köyden birilerini görünce de görünmeden geri giderdik. Çünkü iş sadece o an bitmiyor. Sırf keklik için köylülerin birbirine girdiğini biliyoruz. Mesele avcıyı aşıp aileye yansıyor genelde. Bu nedenle sahiplenilmiş avlaklardan çok şehir merkezleri civarındaki avlaklara takılmak daha doğru olur.
1983

''Emek, yemek getirir.''

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Aynen öyle İbrahim Bey. Biz de köyde avlanırken, kalkan keklik sürüsü bazen komşu köyün muhitine girerdi. Peşinden giderdik; ama kimse görmesin diye de dua ederdik. O köyden birilerini görünce de görünmeden geri giderdik. Çünkü iş sadece o an bitmiyor. Sırf keklik için köylülerin birbirine girdiğini biliyoruz. Mesele avcıyı aşıp aileye yansıyor genelde. Bu nedenle sahiplenilmiş avlaklardan çok şehir merkezleri civarındaki avlaklara takılmak daha doğru olur.
rıdvan abı bızı bu ısı hobı olarak yapıyok eksı 5 derecede adama para versen avradıınn koynundan cıkmaz bızım ne derdımız keklık ne davsan guzel vakıt gecırmek hepsı bu
1976 gaziantep