0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
guzel resýmler.son resýmde tuzu býberý olmus
Elinize saðlýk.Gayet güzel manzalalar....
sen bu avcýlýðý býrak yaw doða fotoðrafçýsý ol harika kareler yakalamýþsýn tebrikler kedicikteki rahata bak ohh
Emrah bey çok güzel çekimler yapmýþsýnýz. Bende avda çektiðim gerek av ve arkadaþlarýmýzýn o mutlu anlarýný gerekse de imkânlar ölçüsünde manzaralarý yayýnlýyordu. Amaç sadece av olmamalý. Çok güzel çekimler olmuþ. Ancak nacizane gorüþüm bu resimlere canlý varlýklarý da kare içerisine almaya çalýþýn. Böylelikle profesyonellesecek. Paylaþým için tþk.ler.Galaxy Nexus cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
sahil taþlýk mý
Seneye inþallah bende oralardayým hocam... Sizinle tanýþýp bir çay içmek hatta ava gitmek isterim...
Meziyetlisin evet ama manzaralarda güzel be kardeþim. Hele kar yaðýnca baþka güzel olmuþ. Eline saðlýk.
herþey güzel hoþta o kedi nerden çýktý manzara dedýn ... karlý fotolar karpostallýk gýbý elýne saðlýk
Kedi rahatýna düþkünmüþ;)
Güzel kareler Emrah bey emeðinize saðlýk, bende karda gezmeyi çok severim, köpeðimi de alýrým yanýma, av rast gelirse vururum gelmezse de önemli deðil, doðada gezmek gibisi yoktur.
Tebrikler çok güzel resimler, özellikle güneþin aðaçlarýn arkasýnda kalmýþ ve karda ayak izlerinin olduðu resme bayýldým. Bir ara çok çekiyordum ben de. Av olmayýnca sürekli fotoðraf peþine düþerdim. Açýkçasý tekrar düþünmüyor deðilim bu resimlerden sonra.
Güzel resimler, ülkemiz cennet gibi... Allah birliðimizi beraberliðimizi bozmasýn