0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zaten bıldırcın ve çulluka vında bior tapa alman gerekir. keklik avında ördek avında power roket tapa. ama keçe tapa atarsanda düşük gramajda tadından yenmez.. tüfek için tek eksi yön çok kolay pas çil yapması. her av sonunda hemen sil tüfeğini.sakın ıslak kılıfa nemlı kılıfa koyma tüfeği
Hayirlisi olsun bol avlar
Teşekkürler Samet bey😊Bu sezon hünerlerini görücez bakalım😊
İnsallah beklentilerinizi karşılar bir ara bende niyetlenmistim bu rus tufeklerine ama vazgectim ne hikmetse )
@İbrahim AYSU abinin merkel'inin yanından geçemez amma görev icra etme konusunda pekçok avrupalıdanda aşağı kalmaz😊
@İbrahim AYSU abi dün size soru sormuştum ama cevap alamadım😊Abi bu fişeklerdir sert geldi galiba😊Bomba patlar gibi patlıyor meret😊
Samet bey,kısa ve öz konuşursak;Büyük abisi AK47 gibi sade,kaba ve sağlam😊O bir görev adamı😊
Rusların bir tek kadınları güzel herhalde ne arabasi ne tufeyyyiii kibar ))
sanki kundağa yanak biraz fazla oturdu. dipçik eğikliği az gibi. Atiştan sonra yanakta yanama morarma yada elle tamasta aci hisedebilirsin gibi geldi
S.a atakan bey tufek kilifi guzelmis nerden alabiliriz yardimci olurmusunuz.
@Kenan ÇAVDAR bey,dipçik Bencede kısa gibi.Bu tüfek av bayiide deneyip aldığım bir tüfek değil,tamamen dost işi oldu.Ama yinede uyum sağlayabiliyoruz.