Gönderen Konu: domuz saldırısı yeni (mehmet sahmeran)  (Okunma sayısı 10485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Halit YILDIRIM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Find Sexy Womans in your town for night
Ynt: domuz saldırısı yeni (mehmet sahmeran)
« Yanıtla #25 : 19 Eylül 2016, 20:11:54 »
valla oraya girmek bile cesaret ister ama çekirge ikiledi:D üçüncüde ne olacak bakalım:D

Ama olay bittikten sonra ayakta duracak hali yoktu adamın.Yinede helal olsun iyi vurdu.
  • USSR IJ27
  • HuГђВĞЂlu RENOVA
  • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #26 : 19 Eylül 2016, 21:07:04 »
Atış güzel bu adamın 3-4 videosunu izledimde iyi avlar yapıyor fakat eleştiricem biraz kusura bakmasın

Niye bu kadar riske ediyor kendini merak ediyorum üstünde hiçbir turuncu kıyafet yok başka avcılar bu adamı nasıl görecek ? bide domuza yürüyor bacaktaki atar damarına tek diş yeter domuzda Allah korusun..Sonra haberlerde domuzda facia diye başlık atarlar Domuzu suçlarlar bide insan canı bu kadar ucuzmu acaba yada abimiz kendine aşırı güveniyor bence domuz gibi bir hayvanda bu güveni biraz törpülemesi gerek Biliyosunuz domuz kazalarını birçok arkadaş yaşamıştır..

Kolay gelsin diyorum inşallah üzüleceğimiz bir video görmeyiz
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı M.Ali ERDEM

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 20 Eylül 2016, 09:32:53 »
Arkadaşlar ,  Mehmet Şahmeran iyi avcı , ancak köpeklerle birlikte sürek yapan 10 avcıdan 8-9 u bu tür olaylarla karşılaşmıştır. Bazı arkadaşlar domuz avını bilmediği için çok büyük olaymış gibi gelebilir. Ülkemizin çok bölgesinde   ormanlık alanlar daha sık çalılık buralarda   sürek yapılıyor. Sürek avı yapan gruplarda, 2 gruptan birinde mutlaka çok iyi sürek yapan arkadaşlar vardır. Domuz  köpekle yataktan kalkmazsa ölür, sonuç yüzde 90 böyle biter, zaten bunu bilen büyük azılılar köpek geldiğini anladı mı yataktan çıkmış olur , genellikle genç azılılar kalkmak istemez onlarında sonu video da izlediğiniz gibi olur. Sağlıcakla kalın rastgele.
Mehmet Ali ERDEM
1975 MENDERES / İZMİR

The following users thanked this post: Tevfik GÜN

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 20 Eylül 2016, 10:52:25 »
Arkadaşlar ,  Mehmet Şahmeran iyi avcı , ancak köpeklerle birlikte sürek yapan 10 avcıdan 8-9 u bu tür olaylarla karşılaşmıştır. Bazı arkadaşlar domuz avını bilmediği için çok büyük olaymış gibi gelebilir. Ülkemizin çok bölgesinde   ormanlık alanlar daha sık çalılık buralarda   sürek yapılıyor. Sürek avı yapan gruplarda, 2 gruptan birinde mutlaka çok iyi sürek yapan arkadaşlar vardır. Domuz  köpekle yataktan kalkmazsa ölür, sonuç yüzde 90 böyle biter, zaten bunu bilen büyük azılılar köpek geldiğini anladı mı yataktan çıkmış olur , genellikle genç azılılar kalkmak istemez onlarında sonu video da izlediğiniz gibi olur. Sağlıcakla kalın rastgele.
Ben domuz avı yapmıyorum.Ancak  av kanallarında izlediğim domuz avlarında bu şekilde vurulmuş domuz görmek neredeyse sayılı.

Adam yetenekli,soğukkanlı ve iyi atıcı. Benzer av yapanları bilemem ancak bu adam amatörlükten  çıkmış.

Ben takdir  ediyorum kendisini....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Halit YILDIRIM

Çevrimdışı Ömer TUNA

• *
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
« Yanıtla #29 : 20 Eylül 2016, 12:59:14 »
ortalama domuz avı atış mesafesi için ne demiştiniz 50 mt mi? Mehmet Bey için bu hiç bir şey ifade etmiyor :). 1 bilemedin 2 mt :)
1978
İstanbul

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN, Halit YILDIRIM

Çevrimdışı Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 20 Eylül 2016, 15:53:57 »
bende bir keresinde yaklaşık 4-5 metreye attım ama yerim yüksekti,ve allahtan tek atışta söndü domuz,babamın tüfeğinin namlusuna çarptığını bilirim,yalnız ekipdeki sürekçimizi 1 ay koltuk değneğiyle gezdirmişliği var,domuz avına giden ''ya herro,ya merro'' der. fakat her türlü tedbiri almak lazımdır.
mehmet bey çok çok iyi bir avcı bu kesin.
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

The following users thanked this post: Halit YILDIRIM

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 20 Eylül 2016, 16:06:23 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 12:35:54 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: M.Ali TÜRER, Atagan YILDIZ, Ömer TUNA