Gökhancım merhaba, köpeğin süper olmuş maaşallah eline sağlık. Bende uzun zamandır siteye giremiyordum, eşimin ciddi rahatsızlığı nedeniyle, bu gün şöyle bir bakıyım dedim bizim Drahthaarcılardan ne haber diye eski dostlarla karşılaştım mutlu oldum. Sen hakikatlisin sağol herzaman ararsın, ama bu aralar görüşemedik, muhakkak yoğunsun sende benim gibi ama sağlıkla görüşmeyi nasip etsin Allah, Anadolu tabiriyle yoksa it, köpek bahane.
Yanlız doğruyu söyleyince dokuz köydende kovuluyorsun bu alemde, dostluklarını bir köpeğe değişenlerde var. emekli olunca D.Drahthaarı değerli avcı dostlarla kucaklıyalım, bir ucundanda tutalım, çıtayı binebze yükseltmeye katkımız olursa ne mutlu dedim ama, elimizde patladı. Sadece benim değil bu işe gönül vermiş çoğu D.D. severin elinde patladı. Ama bu D.D. sayfasında ahkam kesmekle olmuyor bu işler, bir batındaki yavruların çoğu, aynı babanın yurt dışında doğan farklı anneden olan yavrusuda genetik probleminden dolayı üretim izni alamadı, bu yaşlı babaların artık iyi genlerini aktaramamasından kaynaklanıyor, avcılıkları süper lafımız yok ama amaç doğru eşleşmelerden olan, iyi genlere sahip, sağlıklı av kanı yüksek nesilleri üretmek. Aynı hataları tekrarlayarak başarı elde etmek mümkün değil. İnşallah ben yanılırımda bu seferki yavrular genetik problemsiz olurda sınavda başarılı şekilde üretim iznini alırlar, benim ve bazı arkadaşlarımız gibi elimizde patlamaz KIF kaydı bile yok, oysa ne sözler verilmişti. Ondanda vaz geçtim, selam bile vermeyi kesti dost, arkadaş dediğimiz , sevdiğimiz arkadaşımız. Ben bu ırkın Almanya şartlarında ülkemizdede üretilmesini isteyen, cani gönülden destekleyen ve arkasında duran biriyim, ama şu aralar bilen biliyor eşimin tedavisi nedeniyle uzak kaldım ama doğruları söylemeye devam edeceğim, her sözümünde arkasındayım, insanların beklentilerini boşa çıkarmaya kimsenin hakkı yok, bunada zaten müsaade etmeyeceğim.
İlim, bilim araştırmalar " Aynı şeyi tekrar ederek farklı sonuç beklemenin adına APTALLIK" diyor. Vallahi ben demiyom, Bilim adamları diyor. Gökhancım seni öpüyorum, hayırlı bayramlar diliyorum, köpeğinle yeni sezonda bol avlar ve güzel paylaşımlar yapmanı cani gönülden istiyorum, sağlıkla ve sevgiyle kal. D.D. bahane Dostluk şahane.