Gönderen Konu: Sarsılmaz kullanıcıları yardım!...  (Okunma sayısı 8916 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Onur AY

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
Sarsılmaz kullanıcıları yardım!...
« : 23 Ağustos 2016, 00:57:03 »
S.a arkadaslar uzun sure araştırmalarım sonucu sarsilmaz magic almak istiyorum. Magic kullananların ve sarsılmaz marka kullananların yorumlarını tavsiyelerini almak istiyorum. Sarsilmaz marka olarak müşteri memnuniyeti konusunda bazı negatif yorumlar okudum ilgisiz yada parçalarının pahalı konusunda. Kulaktan dolma yorumlardansa siz degerli ve tecrübeli kullanıcıların yorumunu almak istiyorum müşteri memnuniyeti konusunda sikinti yaşarmıyım ve magic tercihim doğru olur mu?
1991 - Elazığ

Çevrimdışı İsmail BİLİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Sarsılmaz kullanıcıları yardım!...
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2016, 09:58:13 »
onur bey merhabalar 2 yıl öncesine kadar bir sarsılmaz champion süper poze kullanıcısı olarak tek diyebileceğim servis çok  ilgili en azından bana karşı öyle idi fakat fiyat konusunda gerçekten pahalı namlunun fişek yatağındaki 2 yada 3 parça pas lekesini çıkartmak için 2013 yılında 50 tl para ödedim gerisini siz düşünün diğer markalar bu işlemden eminim para bile almıyor reklam olmasın ve yanlış anlaşılmasın huğlu çiftede kullanıyorum emin ol 4 kez yollamışımdır tüfeği kargo parasına varınca ödüyorlar herhangi bir ücret söz kon usu değil ama kaldıki bu araba değil 3 ayda bir periyodik bakımı olsun ben ömrümde 2 yada 3 kez servise gönderir derseniz tercih size kalmış ama sarslmazda kalite tartışlmaz magic içinde gerek grupmasn gerekse öldürücülükte iyi yorumlar dudyuyoruz teşekkür ederim ...
  • Huğlu 202 B
  • Huğlu 201 A
  • Huğlu 201 A Gr5 Engraved
  • Stoeger M3000 Peregrine 71 cm Şerit-61 cm Slug
1987 balıkesir

The following users thanked this post: Onur AY

Çevrimdışı Sefa KOYUNCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2016, 10:53:39 »
Sarsılmaz servisin pahalı olduğu fikrine bende katılmıyorum. En azından kendi düşüncem bu yönde. Hem yarı otomatik, hem de süper poze tüfeğimi götürdüğüm oldu, ya benim tüfeklerimdeki arızalar basitti yada nedir bilemem. Sadece bir defasında New Avrasya süper poze de el kundak civatası kırılmıştı o zaman 40 - 50 TL bi fiyat çıkarmışlardı diye hatırlıyorum. Ama şu da bir gerçek ben biraz titiz olduğum için servise gittiğim oldu, Sarsılmaz tüfekler gerçekten sorunsuz ve sağlam tüfeklerdir. Ben her zaman tavsiye edebilirim. 
  • Baikal USSR ij 58
  • Huğlu GT1
  • Ata Arms Cy 12
  • Deutsch Kurzhaar - Akhisar'dan GEKAS
1987 Hendek/SAKARYA

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2016, 11:24:43 »
 ben 22 yıl sarsılmaz otomatik kullanıyorum, bu yıl sürecinde hiç bir problem yaşamadım. av dönüşü bakımını yaptıktan sonra yıllarca kullanırsınız, bakımını yapmasanız benelli'de alsanız kısa sürede paslanıyor. bakımını yaparım diyorsanız almakta hiç tereddüt etmeyin derim. rasgele
Ahmet VURAL
1954 Ankara

The following users thanked this post: Mehmet UZUN 38, Onur AY

Çevrimdışı Yener KAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2016, 13:36:38 »
bende 18 yıl sarsılmaz mega shampion kullandım, ve büyün avları o tüfekle yaptım, bıldırcın, tahtalı, kaz, ördek, bütün mevsimlerde hiç öermi seçmediğini farkettim, saw 700 modelini arkadaşım kullanıyo ve emin olun bizim uzak dediğimiz mesafelerde güzel atışlar yapıyo, tavsiye ediyorum, fiyatı biraz fazla ama verdiğiniz parayı fazlasıyla hak ediyo
  • Browning Maxus Ultimate Ducks 76 cm
  • sarsılmaz mega champion 71cm
  • TOZ 16 cal 78 cm
  • stoeger x50 syntetic
1983 - Trabzon

Çevrimdışı Onur AY

• *
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2016, 17:41:34 »
sağolun arkadaslar sizlerin yorumlarını dikkate alarak kararımı verdim artık bi sarsılmaz şart :)
1991 - Elazığ

Çevrimdışı Ahmet OĞUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2016, 19:37:29 »
saw 700 s kullanıyorum gaytte memnunum. parça pahalı konusuna gelince bence öbür firmaların fiyatlarını bi araştırsınlar. yerliyse sarsılmaz kesinlikle. tecrübelerle sabittir. tabi ki de tercih meselesi zevk işi saygı duyarım.
1988-İZMİR

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2016, 23:17:15 »
Sarsılmaz leopard kullanıyorum tūfeğim daha yeni sayılır. Tavsiye ederim. ..
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

The following users thanked this post: Yener KAR, Onur AY

Çevrimdışı Ersan ARGIÇ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 24 Ağustos 2016, 22:27:33 »
BİR arkadaşım sarsılmaz saw 700 s kullanıyor, tüfeği öve  öve bitiremiyor, çok uzak mesafelerden av alıyormuş.
  • Stoeger 2000
1973
memleket fethiye-iş burdur

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2016, 00:11:14 »
Arkadaşlar bende 2 ci el concorde lx aldım,fişek tavsiyelerinizi bekliyorum..Onur bey magiç henüz yeni olduğu için bir av sezonu geçmeden artı ve eksileri çok net ortaya çıkmayabilir,ancak şu an yapı itibarı ile düzgün bir tüfeğe benziyor..Sarsılmaz kurumsal bir firma olduğu için güven veriyor..
  • Ata cy 71
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Onur AY

• *
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2016, 21:54:12 »
Yorumlarınız icin sagolun arkadaslar
1991 - Elazığ

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2016, 00:13:41 »
          Ahmet Bey, sarsılmaz pek fişek ayırmayan bir tüfek bence.Ama mirage, fiocchi,bp ve rc fişekleri  yanında çoğu yerli fişekle de randıman veriyor.Bende 61 ilave şoklusu var, ama ben  genellikle 61 namlu kullanıyorum nerdeyse pek çok marka fişek ve gramajdan memnunum.Geçenlerde üveyik avına onunla gitmiştim.Yanımda değişik marka ve gram fişekler vardı.
   Mirage 28 gr RVS:cansız
   Yaf 30 gr bior       : cansız
   Jet  28 gr              ; cansız
   Remington(İtalyan)32 gr 8 no: cansız
   Meca 30 gr bior 9 no: cansız
   Saga 30 gr               : yaralı
   Sterling 28,30 gr  10 no: cansız( geçen yıl bıldırcın)

Fiocchi,mirage,bp ve rc fişeklerini de çok sever ama pek şımartmamak gerekir.Geçen sezon 28 gr özkursan ile de cansız ve kansız bıldırcın avlarım oldu.Bigada kullanan çok bu silahı, çoğu yerli fişekte meca yı daha çok tercih ediyor ama ben yaf ve sterlingi daha çok kullandım.Tavşana mirage , fiocchi,bp 32,34 iyi olur,ördeğe kullanmadım.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 26 Ağustos 2016, 01:21:27 »
çok teşekkür ederim Mehmet bey..benim için yol haritası oldu bu bilgiler..28 gr yaf aldım ancak sert geldi..dün zuber 28 i denedim..sanki vuruşlar daha iyiydi..sıra mirage de..selamlar
  • Ata cy 71
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 16 Eylül 2016, 23:54:06 »
          Ahmet kardeşim, yerli fişekte ürün birbirini tutmuyor.Geçen yıl aldığım yaf fişek iyiydi ama, bu yıl aldıklarımdan ben de memnun kalmadım ve bayiye iade ettim.61 namlu geniş şok ile mirage, remington,rottweil ve sterling 32 gr fişeklerden daha çok memnun kaldım.Üveyikte kullandım, henüz bıldırcına bu yıl atmadım.Benim tüfek kısa namlu ve açık şok olduğu için , biraz da uzak attığım için  en çok bu fişeklerden üveyikte memnun kaldım, hatta 45-50 metrelerden cansız avlar aldım ve  tüfeği kullandıkça  daha çok seviyorum.
         Remingtonlar 32 gr İtalya dolumu ve beyaz kapsüllü olan.Bp 32 gr ise biraz sert geldi,üveyikler 100 m. ileriye düştü.1.tercihim mirage ve rotvell 32 fişekler diyebilirim.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

The following users thanked this post: Ahmet ÖZTÜRK