Mertmak MX5
Akkar
Armsan
Hatsan
Mertmak
Fiyat performans olarak tavsiye ederim
Kendim de kullanıyorum
Hatta 2. Tüfeği de yaptırıyorum
50-55gr Şevrotin ler
55-57gr tekkurşun larda
1400bar Sürsaj lı fişekler de
Şuan için sıkıntı yok
Sadece şeritli namlu da şerit 2 yerden bırakma yaptı
Şuan için 2000 adet atımı gördü
Google de Av80 mx5 1400 bar diye arama yap
Video Çıkıyor
Yazılanları okuduktan sonra sanırım yerli tüfek almaktan vaz geçicem.Bu iş tamamen şans işine dönmüş durumda ve bu ülkemiz için,bizler için son derece kötü.
Yurtdışına satışlarda böyle sorunlar çıktığını sanmıyorum ki bu işi daha da berbat hale getiriyor.
Elin gavuruna en kalite mallar,çürükler iç piyasa.Her alanda ve üründe olduğu gibi silah sektöründe de durum bu anlaşılan.
Mertmak için açılan konuyu okudum,açıkçası merak etmiştim duymadığım bir markaydı.Sonuç pekte şaşırtmadı.Size nispeten iyi olanı denk gelmiş sanırım,ama onu da yine geri göndermişsiniz anladığım kadarıyla.
Ben herhangi bir ürünü aldığımda uzun yıllar kullanan biriyimdir.Al sat yapmayı pek sevmem.O yüzden uzun yıllar kullanacağım,çok yönlü olmasını istediğim için,ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum.Hele ki binbir hevesle ilk tüfeğini alacak,ve ondan sonra arıza çıkacak ve daha bir çok sorun.Bu insanın hevesini ve şevkini öldürür.
O bakımdan sanırım yerli tüfek yerine,nispeten uygun fiyatlı,en azından belli üretim standardını yakalamış bir marka tercih etmek en doğrusu olacak.
Bu da büyük ihtimal STOEGER olacak ya da BENELLİ eski modelleri olabilir.Birkaç tüfek değiştirip,arızasına masraf yapmaktansa,uygun miktar paraya kıyıp,sağlam bir ürün almak daha hesaplı olacaktır.
Bundan sonra sanırım yukarıdaki modeli düşüneceğim.Sadece bu şekildeki taktik modeller avda kullanılırmı onu merak ediyorum.
İlginiz için çok teşekkür ederim bu arada...