Gönderen Konu: Ak göğsün arası zemzem pınarı  (Okunma sayısı 47704 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Ynt: Ak göğsün arası zemzem pınarı
« Yanıtla #100 : 12 Ekim 2016, 17:42:07 »
Yok Elm Sokağından Fırlamış Freddie Kruger...
Beretta kadar taş düşecek başınıza birgün..:)
Allah muhafaza
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #101 : 12 Ekim 2016, 17:45:00 »
Hayal derken?  ::)

Düşünüyorum... Akşam yatarken F3... Sabah kalktığımda bir bakıyorum altiyüzseksenbilmemkaça dönüşmüş...  :o
......

Nightmare  ;D

Yok şöyle bir hayaldi benim aklıma gelen "siz içerde üzerinizde ropdöşambır büyüteçle Merkel inizi tetkik ederken,kapınızın önünde sabahlayan bendeniz kucağında afedersin 687 İbrahim beyciğim noolur takas edelim üste 17000 hazır noolur" ;D... gibi ::)..Bence sakıncası yok yani belki telekinezi ile tüfek dile bile gelebilir,kendimi artık İbrahim e ait hissediyorum falan :o ;D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK, Fatih YAZICI

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #102 : 12 Ekim 2016, 19:25:02 »
Aaaaa....  :o

Bu çok iyiymiş :D

"Yarar..." ;D

Yok şöyle bir hayaldi benim aklıma gelen "siz içerde üzerinizde ropdöşambır büyüteçle Merkel inizi tetkik ederken,kapınızın önünde sabahlayan bendeniz kucağında afedersin 687 İbrahim beyciğim noolur takas edelim üste 17000 hazır noolur" ;D... gibi ::)..Bence sakıncası yok yani belki telekinezi ile tüfek dile bile gelebilir,kendimi artık İbrahim e ait hissediyorum falan :o ;D...
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #103 : 12 Ekim 2016, 19:32:37 »
Aaaaa....  :o

Bu çok iyiymiş :D

"Yarar..." ;D

Uyanıncaya kadar ;D veya İbrahiiim evde ekmek bitmiş kalk gene tırnak pidesi getirme ama vb tiz bi sesle sıçrayıncaya kadar iyi tabi ;D...Bol hayaller ;D...

In your dreams only :afro:...
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2016, 19:43:58 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
  • Çocukluğunda şahit olduğu avlarla avunan bir adam
« Yanıtla #104 : 12 Ekim 2016, 19:46:52 »
Fatih bey
Bir markanın tüm dünyada ve tüm sosyal statülerde tanınabilirliğini salt "Reklam yada Sponsorluklar " üzerinden açıklamak mümkün mü sizce?
Yoldan geçerken çobanlara sorunuz;  Dünyanın eniyi silah markası nedir diye? Blaser yada Merkel mi diyeceklerini öngörüyorsunuz?
Sanki Durak'ta, Davutlar'da,  Kocakovacık'ta bu adamlar Kim Rhode veya Vincent Hancock mı izliyorlar?
Yoksa unutamadıkları avcıların unutamadıkları vuruşlarının arkalarında S54 ler , 56 lar, 303 ler ,424 ler mi olduğundan 40 yıldır saat gibi çalışan..
Markalaşma sürecini "Kalite,müşteri memnuniyeti,  ulaşabilirlik, ve en önemlisi Markaya duyulan güven " kavramlarından bağımsız olarak değerlendiren bir iktisat felsefesi olabilirmi?
Elinizdeki Sauer'in 76 namlulu av modeliyle üstelik Balkan Trap Şampiyonasına katılmış ve Türkiye Şampiyonu olmuş Naim Özavcı ağabeyin kulakları çınlasın. .

Allahaşkına Tuncay Bey, yoldan geçerken gördüğümüz çobanlar Blaseri, Merkeli nereden bilsinler.
Kaldı ki bahsettiğiniz köylerde Berettayı da bilmezler. Onun adı "Barata" dır, bir yerlerden duymuşlardır.
Buralarda en bilindik markalar "Sekizli Makineli" "Paslanmaz Çelik" gibi markalar. :)

• Prestige Custom Sidelock E. S&S
  • Sauer Beretta S56 E. O/U
  • Beretta Xplor Action Semi Auto
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #105 : 12 Ekim 2016, 19:49:45 »
Aslında sıkıldım beretta dan da para yok bir b25-125 iyi olurdu,daha iyi olmasından çok,değişiklik(fantezi ::)) arıyor insan :)...Dediğim gibi o kadar para yok :(...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #106 : 12 Ekim 2016, 19:52:24 »

Tuncay Bey sizde mi? Ne oldu arkadaş size de mi takdir verdiler. Vallahi kurşundan değil bedduadan öleceğiz burada. :)

Yok Elm Sokağından Fırlamış Freddie Kruger...
Beretta kadar taş düşecek başınıza birgün.. :)
Allah muhafaza

Takdir aldım ben alırken :)  bi şu forumda beyendiremedik :D ..

Yav bu adı yerli tüfeklerle beraber anılmakta beis görülmeyen tüfeği dünyanın en güçlü ve zengin ülkeleri bknz abd arap ülkeleri rusya almanya vb sporcularına ekipman olarak uygun görüyo :) bi biz akıllıyız bişeye benzetemiyoruz :) ...Ben bu bakarkörlüğe dur dedim kendi hesabıma hiç de yanılmadığımı da görüyorum oysa ki baktığımız da adı büyük ne markalar var ilanlarda sahipleri elden çıkarmak için can atıyor :D ...
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #107 : 12 Ekim 2016, 20:08:29 »
Tuncay Bey sizde mi? Ne oldu arkadaş size de mi takdir verdiler. Vallahi kurşundan değil bedduadan öleceğiz burada. :)

Siz de beddua edin kardeşim arıza versin yakmasın vs veya soğukluk büyüsü yaptırın :),bakalım tutucak mı bahane olur bana b25 bakarım :D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Tuncay KAHRAMAN, İbrahim AYSU, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #108 : 12 Ekim 2016, 20:11:53 »
Siz de beddua edin kardeşim arıza versin yakmasın vs veya soğukluk büyüsü yaptırın :) ,bakalım tutucak mı bahane olur bana b25 bakarım :D ...

Yokk. Kem söz yakışmaz bize. Mutlu olun tüfeğinizle, üstüne bir de B25. Helal olsun vatan evlatlarına. :)
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #109 : 12 Ekim 2016, 20:16:15 »
Yokk. Kem söz yakışmaz bize. Mutlu olun tüfeğinizle, üstüne bir de B25. Helal olsun vatan evlatlarına. :)

Teşekkür ederim de üstüne zor...Aslında benim gönlüm yerli tüfekten yana ama daha var belli bir noktaya gelmesine,o hissi vermiyor daha..
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #110 : 12 Ekim 2016, 20:25:03 »
Teşekkür ederim de üstüne zor...Aslında benim gönlüm yerli tüfekten yana ama daha var belli bir noktaya gelmesine,o hissi vermiyor daha..

Gönülden söylüyorum birinci sınıf bir yerli tüfeğim olmasını inanınki çok istiyorum. Hatta bir firma ile ufaktan ne yapabiliriz görüşmeleri de yaptım ama, hem on, on beş bini verip hem de madara olmak çok korkutuyor beni.

Garantili lafı da beni hiç sarmıyor. Ben falan markayı filan ustaya götürüp hiç para vermeden de tamir ettirebilirim. Ama ben tüfeğimi tamire, garantiye, servise falan bulaştırmak istemem. Benden başkasının dokunmasına da tahammül edemem.
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

• Expert Üye
« Yanıtla #111 : 12 Ekim 2016, 20:37:14 »
Gönülden söylüyorum birinci sınıf bir yerli tüfeğim olmasını inanınki çok istiyorum. Hatta bir firma ile ufaktan ne yapabiliriz görüşmeleri de yaptım ama, hem on, on beş bini verip hem de madara olmak çok korkutuyor beni.

Garantili lafı da beni hiç sarmıyor. Ben falan markayı filan ustaya götürüp hiç para vermeden de tamir ettirebilirim. Ama ben tüfeğimi tamire, garantiye, servise falan bulaştırmak istemem. Benden başkasının dokunmasına da tahammül edemem.

Blaser var satılık pazarlıkla onbeşe alınabilir belki >:D...Neden olmasın diye şunu yazınca kendime bile düşündüm şimdi ama o para da az değil benim için üstüne ekleyip b25 aramakta seçenek haline geliyor o parayı gözden çıkarınca tabi...
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2016, 20:47:33 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #112 : 12 Ekim 2016, 20:51:22 »
Blaser var satılık pazarlıkla onbeşe alınabilir belki >:D ...Neden olmasın diye şunu yazınca kendime bile düşündüm şimdi ama o para da az değil benim için üstüne ekleyip b25 aramakta seçenek haline geliyor o parayı gözden çıkarınca tabi...

Takaslı mı? :)
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #113 : 12 Ekim 2016, 20:53:46 »
Takaslı mı? :)

Takas düşünmüyor ki ilan sahibi ;D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #114 : 12 Ekim 2016, 20:57:48 »

Bu arada karşı cepheden birisine de içimi dökmüşüm yaa. İhtiyarlıyorum sanırım. Yüreğim yumuşamış. :)
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

• Expert Üye
« Yanıtla #115 : 12 Ekim 2016, 21:05:29 »
Bu arada karşı cepheden birisine de içimi dökmüşüm yaa. İhtiyarlıyorum sanırım. Yüreğim yumuşamış. :)

Yok alakası yok feyk yediniz :D kontra da kaldınız :D basbaya da ondan,bir zarf attım yerli arıyorum diye tongaya düştünüz bian :D benle iletişim halinde olduğunuzu unuttunuz sanırım ;D...Olsun hoş oldu ;D...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Fatih YAZICI

Çevrimdışı M.Ali TÜRER

• *
« Yanıtla #116 : 12 Ekim 2016, 21:08:40 »
Neyyy !!!

cephe mi ?

dur silahı kuşanıp geleyim :)

bende bizde bu tüfek ve çeşit merakı varken daha çook iner bineriz farklı marka vagonlarına yerli yabancı fark etmeksizin .

Gönülde paşa çook ; herkeste en az üç farklı model veya marka aslanı gizliden uyuyordur şartların olgunlaşmasını bekleyen .
  • Büyük Huğlu venüs
M.Ali TÜRER
1978 - ANTALYA / MUĞLA

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Erol ÖZTÜRK, Kamil ÜNLÜTÜRK, Fatih YAZICI

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #117 : 12 Ekim 2016, 21:11:43 »
Yok alakası yok feyk yediniz :D kontra da kaldınız :D basbaya da ondan,bir zarf attım yerli arıyorum diye tongaya düştünüz bian :D benle iletişim halinde olduğunuzu unuttunuz sanırım ;D ...Olsun hoş oldu ;D ...

Bak gördük mü Berettacı ile dost olmaya kalkmanın sonunu. Berettacı da Beretta gibi arkadan vurmaya hazır.
Daha önceki yorumlarda da var yerliler hakkındaki hayallerim. Avucunuzu yalarsınız. Tongaya düşen sizsiniz.
Bundan sonra kem söz de neymiş. Hem de haklı olarak. Zehirli kurşun her fırsatta. :) :)
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #118 : 12 Ekim 2016, 21:15:22 »
Neyyy !!!

cephe mi ?

bende bizde bu tüfek ve çeşit merakı varken daha çook iner bineriz farklı marka vagonlarına yerli yabancı fark etmeksizin .

Gönülde paşa çook ; herkeste en az üç farklı model veya marka aslanı gizliden uyuyordur şartların olgunlaşmasını bekleyen .

En dolaysız ve doğru anlatım ve hislerimizin tarifi bu oldu M.Ali bey ^-^,harfiyen katılıyorum şu söylediklerinize ^-^...Belli marka ve ülke yapımları :D dışarıda bırakılma kaydı şartı ile ben de çok istiyorum edinimlerim gökkuşağı gibi rengarenk olsun :D...
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2016, 21:16:52 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

• Expert Üye
« Yanıtla #119 : 12 Ekim 2016, 21:32:42 »
Bak gördük mü Berettacı ile dost olmaya kalkmanın sonunu. Berettacı da Beretta gibi arkadan vurmaya hazır.
Daha önceki yorumlarda da var yerliler hakkındaki hayallerim. Avucunuzu yalarsınız. Tongaya düşen sizsiniz.
Bundan sonra kem söz de neymiş. Hem de haklı olarak. Zehirli kurşun her fırsatta. :) :)

Koyundan post berettacı dan dost olmazz :)...Olur mu öyle şey Fatih bey berettası bilmemnesi değişilir mi dostluğa valla İbrahim bey in takas teklifini kabul ederim gene şu sözleri işitmek istemem >:D dedirtmeyecek kadar yüce bir şey bu beretta sevgisi yavv ;D...Ama dostluğunuz değerli o bir tarafta dursun ^-^...
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #120 : 12 Ekim 2016, 21:39:34 »
Yok alakası yok feyk yediniz :D kontra da kaldınız :D basbaya da ondan,bir zarf attım yerli arıyorum diye tongaya düştünüz bian :D benle iletişim halinde olduğunuzu unuttunuz sanırım ;D ...Olsun hoş oldu ;D ...

Fatih YAZICI 1964 
Bursa

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #121 : 12 Ekim 2016, 21:42:36 »
Neyyy !!!

cephe mi ?

M. Ali Bey taramalısına mermi basmaya devam ediyor sanırım. Hala gelemedi. :)
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #122 : 12 Ekim 2016, 23:50:00 »
Zorla takasa sokturtma çabalarınız nafile... Girmem efendim girmem :D

Takas teklifimmiş :D Düşünmüyorum :D

Koyundan post berettacı dan dost olmazz :)...Olur mu öyle şey Fatih bey berettası bilmemnesi değişilir mi dostluğa valla İbrahim bey in takas teklifini kabul ederim gene şu sözleri işitmek istemem >:D dedirtmeyecek kadar yüce bir şey bu beretta sevgisi yavv ;D...Ama dostluğunuz değerli o bir tarafta dursun ^-^...
1978 - Istanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #123 : 12 Ekim 2016, 23:53:28 »
Fatih Bey, siteye de cepheye de renk getirdiniz, eyvallah  ^-^

Kamil Bey İtalyancı değil, ben uzun yıllardır bilirim kendisini (sitede olmadığı dönemlerde eksikliğini hissettiğim bir dostumuzdur ayrıca), ancak kendisi direkt afedersin Berettacıdır efendim, İtalyancı falan değildir. Örneğin Perazzi dahi kapsama alanı dışındadır... Öyle yani.. Kronik :D

1978 - Istanbul

Çevrimdışı Fatih YAZICI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #124 : 13 Ekim 2016, 00:04:05 »
Fatih Bey, siteye de cepheye de renk getirdiniz, eyvallah  ^-^

Kamil Bey İtalyancı değil, ben uzun yıllardır bilirim kendisini (sitede olmadığı dönemlerde eksikliğini hissettiğim bir dostumuzdur ayrıca), ancak kendisi direkt afedersin Berettacıdır efendim, İtalyancı falan değildir. Örneğin Perazzi dahi kapsama alanı dışındadır... Öyle yani.. Kronik :D

Teşekkür ediyorum İbrahim Bey. Baki kalan dostluk olsun.
Ancak, Berettacımı duralım orada. Bundan sonra söz yok, sadece zehirli kurşun. :)
Fatih YAZICI 1964 
Bursa

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Kamil ÜNLÜTÜRK