Samet hocam hızlı kurşun ve saçmalar nokta gibi delerken daha yavaş olan saçmaların vurduğu yerlerin etrafıda çukurlaşır. Kimi saçmanın tesiri az kiminin fazla gelir. Domuzu nasıl geçip gidiyorsa kurşun kuşta da öyle oluyor. Domuz kadar dirayetli hayvanlar değiller ama 20metre fazla gitmesi bizi zora sokuyor, Kuş ara bul her attığının peşinden git gel. Zahmet veriyor. Bu sefer tüfeğin sevdiği fişekleri buluyoruz. İyi penetre olan ne delip geçen ne kuşun kabasında kalan.
Aynı iğne vurdurmak gibi. Hepimiz iğne vurdurmuşuzdur. Deriz hep "eli çok ağırmış anam, çok fena yaktı" diye

Ben yıllardır iğne vuruyorum. İğneyi ne kadar hızlı sokarsam insanlar bir okadar mutlu oluyor. "Ya hiç hissettmedim ilacı verene kadar ne ara yaptın iğneyi" diyorlar. Bazılarına yavaşça yapıyorum "off çok acıdı bee" diyorlar

Yakan tüfeklerde işte buna benziyor, her tüfek her fişeği sevmiyor. Siz Bp atıyorsunuz doğruyorsunuz, ben S4 atıyorum doğuruyorum. Her namlu her fişeği atmıyor. İş böyle olunca tüfek yakmıyor ya da elektrik çarptı buruş buruş oldu kuş deniliyor.
Yanlış anlaşılma derken sözün bana ise ben aksine memnun oldum. Çünkü bana göre tartışma insanların kendi fikirlerini birbirilerinin fikirleri ile karşılaştırarak daha doğru deneyimleri etmek demektir. Gerçi sen benden daha uzmansındır kuş konusunda. Kavaklı' nın tahtalıları meşhur

Ayrıca yanlış anlaşılmaya neden olacak bir yorumum olduysa affola. Ben özür dilerim toprağım...