arkadaşlar öncelikle herkeze hayırlı günler.. 1 ay kadar önce derya mk 10 vr 101 siyah modelini aldım... av amaçlı almadım ama hobi amaçlı atışlar yaparım.. görünüş itibari ile güzel bir tüfek şarjörlü alacak arkadaşlara tavsiye ederim... 100 ses fişeği 100 36 gr saçma 100 tek kurşunu en ufak sıkıntı olmadan attım... ama burda bu silahı kulanan arkadaşlara sorum olacak benim ve bu gerçekten can sıkan bişey... şimdi taktikal tüfek bu ve namlu gövdeden ayrılıyor herkezin bildiği üzere 2 aparat konulmuş tüfeğe arpacık olarak, biri el kundağının üzerine takılan kızaklı arpacık biri ise namlunun ucuna sabitlenen arpacık... şimdi namlunun ucuna sabitlenen arpacık plastik ve namlunun aşırı ısınmasından dolayı sorun yaratan ve tüfeği her temizleyeme kalktığımızda onu çıkarma mecburiyetimiz var ve her seferinde hedef sıfırlama yapmamız gerek... diğeri el kundağının üzerine takılan arpacık bu arpacıkta plastik bu daha kullanışlı fakat bundada şöle bir sorun var el kundağı alüminyum malzeme ve tüfek üzerinde fazla oynama yapıyor yani el kundağı tüfeğe tam oturmuyor sağa ve sola oynama yapıyor buda arpacığın ayarını her seferinde bozuyor... yani gez gövde üzerinde arpacık alüminyum kundağın üzerinde. buna bir çözüm bulan var mı kullanıcılar arasında ? lütfen bulan varsa yardım etsin... dediğim gibi av amaçlı almadım ama arada bir hedef atışı yapıyorum bu durumda gerçekten sinir bozucu...