Tebrikler Tevfik Bey. Güzel keklikler.
Teþekkür ederim Hakan Bey,daha güzelleri size rastgelsin.
Gercek bir avcinin paylasimlarini okumak cok hoþ.daim olsun rastgele.
Teþekkür ederim Selçuk Bey,o mertebeye çok var daha.
maþþallah tam usta avcý iþi olmuþ bereketli bol neþeli sürekli olsun maþþallah

Teþekkür ederim Selim Bey,sizinde neþeniz daim olsun.
Tebrikler,daim olsun,rast gele.
Teþekkür ederim Erol Bey.
Ýyi avlar kessinlikle limitler vicdan iþidir belki ava devam etseydiniz kimse sizi göremiyecekti ama siz doðru olaný yapýp avý bitirmiþsiniz.bu arada tüfeðinizdeki þok hangisi yerli bazý þoklara benzettim bende almayý düþünüyorumda
Teþekkür ederim Veysi Bey,tüfeðimdeki þok hatsan firmasýnýn ürettiði missione v3(þok yataðýnýn alt kýsmundan vidalý tip) þok gerçekten çok baþýrýlý ve sudan ucuz 15tl.
Maþallah daim olsun. ..
Teþekkür ederim Þenay Bey.
Tebrikler daim olsun yalnýz saçmayý inceltmekte yarar var 6-7 no gibi olursa grupman daha düzgün olur 
Teþekkürler Yasin bey,avlandýðým coðrafya ince saçma için çok lüks,kekliðin kanat sesini duyduktan sonra bazen kekliði bile göremiyorsunuz,köpeksiz avlandýðým için ince saçmayla yaralanmýþ bir kekliði bulmam neredeyse imkansýz o yüzden riske girmiyorum.
Sn.Gün,
Maþallah Rast gele!
Doyum basamaðýndaki avcýlarýn avlarýný görmek apayrý bir keyif..
Sýrf yerli sektöre küçük bir katký olsun diye Bps yi bende deneyeceðim inþallah.
Selamlarýmla.
Teþekkür ederim Tuncay Bey,
Yýlda 2 yada 3 kez keklik avýna giderim, bizim buralarda bir söz vardýr keklik eti 40 yýllýk derdi söker derler, bazen etrafýmýzda hasta olan kiþilerden istek gelir onlar için ve bir kaç defada kendim için avlarým hepsi bu esas avým domuzdur.
Bps ye gelirsek fiþekte kullanýlan malzemeler yerli standardýnýn çok üstünde.