0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih hocam rast gele.
Teşekkür ederim Erol Bey. Kamil Bey pim hatasını anında farketti gördüğünüz gibi.
Rasgele Fatih abi,saygılar selamlar..
Fatih bey rast gele.Katalog çekimi gibi bir poz vermişsiniz.Rast gelmiştir inşallah.
Eee ''Expert'' üye olmak kolaymı
fatih abi buna italyan büyüsü derler sevmeyenlerinde omzunda gezer,dolabına bir şekilde girer bak ben araftayım,italyanda severim amerikanda almanda,ama şu fotodan sonra italyan karşıtlığının safından bir nefer,çav bella bu arada rasgelsim abim
Beretta hiçbir resepsiyonda eğreti ve "out of place" durmaz şahsi fikrimce ...Katalog çekimi gibi olan şu güzel fotoğrafta da durum böyle bana kalırsa...Gayet güzel enstantane Fatih bey(beretta olsa da olmasa da ama beretta ile bence daha da kusursuz )...
Fatih kardeşim, öncelikle teşekkür ederim. Ancak bir yanlış anlaşılma oldu sanırım omuzumdaki tüfek İtalyan değil. Yerli bir tüfek.
farketmez fatih abi geriden aynı italyan,zaten profilinin silah envanteri bölümünün baş köşesine kazınmış
Ha ha ha. Bunu sizden beklemezdim Kamil Bey. Aynı anda yazmışız ama sizin ilk gördüğünüzde tahmin edebileceğinizi umardım. Beretta yok fotoğrafta. Aman Allahım İbrahim Bey ne gülecek bu duruma.
Fatih Bey çok güzel bir fotoğraf karesi yakalamışsınız.. Güzel temennileriniz için de ayrıca teşekkürler.
Aynı benzeyen,bazıları üstelik başarılı da olan(ata örneğin)imitasyonları çok bol Fatih bey,doğal olarak ayırdedemedim fakat ben taklitlerine de sempati duyarım ,kanımıza girmiş o form ...
Biraz büyüttüm ama yazıları görülemedi. Tüfek Üzümlü.
Expert asla değilim de (bi montaj yapıldı matesüf adımızın önüne ),biraz tedris etmişliğimiz oldu hasbelkader mevcut internet külliyatını ve fakat bu konularda gerçek anlamda otorite olanlardan da foruma katılanlar olabilse diye ben de arzu etmekteyim...Gayet tabi İbrahim Aysu bey'in ayrıcalıklı üstün birikimi istisna, fakat gönül üstad sayısı artabilse diyor gayet tabi,renklilik adına ...