Gönderen Konu: HANGİ GAZLI Y.OTOMATİK TÜFEĞİ ALMALIYIM?  (Okunma sayısı 14098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa AYDIN 54

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
HANGİ GAZLI Y.OTOMATİK TÜFEĞİ ALMALIYIM?
« : 18 Temmuz 2017, 18:02:41 »
Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar. Yeni bir gazlı y. otomatik tüfek almak istiyorum, görüş ve önerileriniz benim için çok değerli. Üveyik, bıldırcın, çulluk, tahtalı ve ördek avları yapıyorum, domuz avı yapmıyorum, 1500- 2000 tl. arası bütçe ayırabilirim, şimdiden herkeze teşekkürler. ( Bu konu okadar çok açıldı ki ben bile sıkılmıştım ama başıma gelince anladım, karar vermekte çok zorlanıyorum) :( :(
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 18:16:12 Gönderen: Mustafa AYDIN 54 »
  • Franchi Affinity y.oto. 71
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda
Mustafa AYDIN  1973 SAKARYA

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HANGİ GAZLI Y.OTOMATİK TÜFEĞİ ALMALIYIM?
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2017, 18:25:50 »
Mustafa bey ben şahsen armsan kullanan biri olarak henuz avdaki performansını net göremediğim için ( sıra bir türlü ona gelmiyo) marka konusunda net borşey söyleyemicem. Forum içinde bir çok usta armsandan yakınıyo açıkcası. Ancak ben yıldız spzm yı yedek namluyla kullandığım için yedek namlulu bir takim yaptirmanızı önerebilirim. Hatta bütceyi zorlamamak için temiz bir veya iki yıllık 71 namlu bir otomatik alınıp sonra üreticisinden 61 namlu satın alinabilir. Hatta yapabiliyorlarsa 61 yerine 51 veya 56 namlu bile yaptırılabilir diye düşünüyorum. Çullukta çok tatlı olur.
Ben kendime yaparlarsa 56 namlu yaptırmayı düşünıyorum ilerde. 
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli

The following users thanked this post: Mustafa AYDIN 54

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2017, 18:45:37 »
Mustafa bey ben şahsen armsan kullanan biri olarak henuz avdaki performansını net göremediğim için ( sıra bir türlü ona gelmiyo) marka konusunda net borşey söyleyemicem. Forum içinde bir çok usta armsandan yakınıyo açıkcası. Ancak ben yıldız spzm yı yedek namluyla kullandığım için yedek namlulu bir takim yaptirmanızı önerebilirim. Hatta bütceyi zorlamamak için temiz bir veya iki yıllık 71 namlu bir otomatik alınıp sonra üreticisinden 61 namlu satın alinabilir. Hatta yapabiliyorlarsa 61 yerine 51 veya 56 namlu bile yaptırılabilir diye düşünüyorum. Çullukta çok tatlı olur.
Ben kendime yaparlarsa 56 namlu yaptırmayı düşünıyorum ilerde. 
Teşekkürler şükrü bey Armsan benim listemde de ilk üçte idi ama Suat bey in yaşadıklarından sonra korktum biraz, evet çokta memnun olanlar var şikayet de var şanş işi biraz. Daha önce yerli bir y.oto aldım, çift namlu idi 61 ve 71 şeklinde ama sıkıntıları bitmiyor bir türlü. Onun için önce 71 namlu alıp gerekirse daha sonra kısa namlu isterim diye düşünüyorum.
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda

Çevrimdışı Tarık BAKIR

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2017, 19:49:46 »
Ata arms al rahat et. :)
  • ata arms cy
1987 - Adıyaman

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2017, 20:28:39 »
Ata arms al rahat et. :)
Tarık bey siz kaç yıldır kullanıyorsunuz?
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda

Çevrimdışı Mustafa GÖNEN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2017, 21:16:18 »
Mustafa Bey, kullanıcı yorumlarına kalırsanız aynı markayı ya da modeli bir kişi överken bir diğeri yerebiliyor. Haklılar da. Zira fabrikaların standartları olmadığı için birisine iyisi denk gelirken diğerine kötüsü denk gelebiliyor. Düzelmesi için fabrikaya gönderseniz dahi hangi markanın daha iyi kurumsal hizmet vereceği de belli olmuyor. Bu kadar bilinmeyen varken en iyisi marka model gözetmeksizin hoşunuza giden bir tüfeği DENEYEREK almanız.

Tüfeğiniz de avınız da rast gelsin.
  • Akdaş AH212 Kamuflaj 71 cm Yarı Otomatik
  • Yıldız SPZ ME Steel 71 cm Üst/Alt Çifte
1988 - Fethiye/Muğla - Bayramiç/Çanakkale

Çevrimdışı Şükrü TEKELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2017, 21:57:59 »
Mustafa bey tam bir yıl önce boyle bir yorum yapmışım boyle birseyde deniyebilirsiniz  ;D
http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=188054.msg1349733#msg1349733
güzel arkadaşım kardeşim belliki paran az. benden sana tavsiye
etrafında otomatiğinden memnun avcılara arkadaş olacaksın. onlarla beraber ava gideceksin  ;D
tüfeklerine bakıcaksın avdaki performanslarını takip edeceksin. takılıyomu fişek seçiyomu canlı düşürüyomu ucuz fişekle avı nasıl bakacaksın  ;D
sonra abi bi bakabilirmiyim, abi biraz avlanabilirmiyim falan bi deniceksin. ağırmı hafifmi yüze geliyomu atışı konforlumu bakıcaksın  ;D
sonra avdan sonra abi zahmet etme ver bunu ben temizliyim akşam. sabah sana kılıfında getiririm diceksin. bigüzel tüfeği sökeceksin bakacaksın namlu nasıl mekanizma nasıl  ;D
hepsi tamammı sabah kılıfın içine koyacaksın bi 900-1000 tl ikinci el değeri neyse abi diceksin tüfek benimdir  ;D
ben açıkcası benim phenomayı böyle aldım çok güzel oluyo  ;D
şiddetle tavsiye ederim  ;D
  • Yıldız spz m
  • Armsan phenoma
  • Fias 16 cal.
1977 - Burdur - Kocaeli

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2017, 22:16:21 »
Ne alırsan al, mutlaka önden bir deneme yap. Tanıdık bayi olsun nazın geçsin, fatura kestirmeden denemeye fırsat tanısın. Sağ sol atıyormu dikme tutukluk yapıyormu, mekanizma ve tetik tertibatı çalışma açısından uyumlu mu bunlara mutlaka bak. Dipçik uyumu da çok önemli, ufak tefek farkları açı ayar pulu ile tölare edersin o sorun değil.
Söküp incele, işçilik hatası varmı, bant yamukluğu varmı şoklar yuvaya rahat girip çıkıyor mu vs yani şuan aklıma gelenler bunlar. Detaylıca incelemeden denemeden asla alma.. Tuncay hocam çok güzel der, iyi marka yok iyi tüfek vardır diye.. Ben buna inandım.. Markası bilindik olsun eyvallah ama önce tüfeğin şahsına bakmak lazım...
Allah gönlüne göre nasip etsin..
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

The following users thanked this post: Mustafa AYDIN 54, Bilal AYDIN

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2017, 22:53:09 »
Teşekkürler şükrü bey Armsan benim listemde de ilk üçte idi ama Suat bey in yaşadıklarından sonra korktum biraz, evet çokta memnun olanlar var şikayet de var şanş işi biraz. Daha önce yerli bir y.oto aldım, çift namlu idi 61 ve 71 şeklinde ama sıkıntıları bitmiyor bir türlü. Onun için önce 71 namlu alıp gerekirse daha sonra kısa namlu isterim diye düşünüyorum.
Bende isterdim Armsan dan memnun olmayı..Ancak ürettikleri tüfeği hiç denemeden müşteriye gönderip birde suçluyu müşteri gibi göstermelerini kabullenemiyorum.

Nerede kaldı Servis  ve müşteri memnuniyeti.Nerede kaldı yerli malı olmanın avantajı.
Bence Armsan dan uzak durun.
Hali hazırda tecrübe etmiş biri varken  tekrar tecrübe etmenin gereği var mı sizce ?
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2017, 22:55:07 Gönderen: Suat ÇALIŞKAN »
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Mustafa AYDIN 54, Bilal AYDIN

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2017, 23:26:48 »
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #10 : 18 Temmuz 2017, 23:58:15 »
Ne alırsan al, mutlaka önden bir deneme yap. Tanıdık bayi olsun nazın geçsin, fatura kestirmeden denemeye fırsat tanısın. Sağ sol atıyormu dikme tutukluk yapıyormu, mekanizma ve tetik tertibatı çalışma açısından uyumlu mu bunlara mutlaka bak. Dipçik uyumu da çok önemli, ufak tefek farkları açı ayar pulu ile tölare edersin o sorun değil.
Söküp incele, işçilik hatası varmı, bant yamukluğu varmı şoklar yuvaya rahat girip çıkıyor mu vs yani şuan aklıma gelenler bunlar. Detaylıca incelemeden denemeden asla alma.. Tuncay hocam çok güzel der, iyi marka yok iyi tüfek vardır diye.. Ben buna inandım.. Markası bilindik olsun eyvallah ama önce tüfeğin şahsına bakmak lazım...
Allah gönlüne göre nasip etsin..
Teşekkürler Emrah bey, bayiden yana sıkıntım yok, beğenmezsem iade de ederim fakat bir türlü karar veremiyorum. Aslında Ata ile armsan phenoma arasında bir yerde idim hatta phenoma ya karar vermiştim bile fakat Suat hocamın  başına gelenleri daha önce bende sarsılmazda yaşadığım için ürktüm biraz hala atıl bir şekilde duruyor kenarda ondan korktum. Genel kanaatleri değerlendireyim diye bu konuyu açtım. Tekrar teşekkürler.
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda

The following users thanked this post: Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2017, 00:02:26 »
YILDIZ dn saşma.
http://www.yildizshotgun.com/tr/detay_39.html

Teşekkürler Veli abi, Yıldız bayide yok görmediğim elime alamadığım tüfeğide alamam.
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2017, 09:29:14 »
Akdaş ı pek önermesemde ag 212 var bi varsa bayide incele istersen.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2017, 10:49:25 »
attıklarımın içinde en beğendiğim armsandı. ağırlıkla kurşun atıcısı olduğumdan  sadece aşırı hafif olmasını sevmedim. düşük gramaj için çok iyi bir seçim olabilir.

ikinci olarak da büyük huğlu venüsü beğendim. o daha ağır bir tüfek. gayet sağlam , kurşun atışı keyifli. onunda tek sevmediğim tarafı doldururken düğmeye basmak zorunda olmak.   ikisini de tavsiye ederim.

« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2017, 10:51:12 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı İbrahim TUTKUN

• *
  • Dare in Brocca
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2017, 10:53:53 »
Mustafa Bey, ustaların dediği gibi iyi markada kötü tüfek denk gelebiliyor. Bu yüzden deneme yapmanız çok önemli. Av çevreniz varsa mümkün olan tüm tüfeklere bir göz atın, inceleyin, atış yapın. Daha sonra gönlünüze sineni bayide denersiniz. Daha önce avı bırakmadan evvel uzun süre Sarsılmaz kullandım. Şikayet eden de çok olmasına rağmen ben çok memnun kalmıştım. Şu anda da fırsat buldukça arkadaşların tüfeklerini denemeye çalışıyorum. Beğendiklerimin içinde özellikle Akdaş, Ata Arms ve Sarsılmaz öne çıkıyor. Akdaş'la yarı oto ve üst/alt çift kırma konusunda telefonda görüşmüşlüğüm de var. Gayet ilgili davrandılar. Konuya has bilgileri yerli üreticiler çapında fena değil. Tabi satış sonrasında ilgi ne derece olur onu bilemiyorum. Sarsılmaz SA-X 700 kullanırken benden kaynaklanan ufak bir problemden dolayı silahı fabrikaya göndermem gerekmişti. Ben 150-200 lira fatura beklerken, gereken işlemi ücretsiz yaptıkları gibi her aksamı ayrı ayrı sökerek bakımını da yapıp göndermişlerdi. Helal olsun demiştim. Tabii ki aksini yaşayan kullanıcılar da oluyor. Çünkü oturmuş bir üretim standardı olmadığı gibi kalıplaşan bir müşteri hizmetleri de yok.
Umarım nasibinize güzel bir tüfek düşer de uzun yıllar av dostunuz olur. Silah alım süreci heyecanlı olduğu kadar stresli de bir süreç.
Bu arada forumda denk gelmişsinizdir, Retay Arms'ın yarı otolarıyla ilgili şu an bir araştırma yapılıyor. Belki bütçenizi biraz aşabilir ama onlara da bir göz atmanızı öneririm. Ağaç kalitesinden metal parçaların üretim kalitesine kadar Avrupa tüfekleri aratmayacak bir tüfek.
Sağlıcakla kalın.
  • Beretta 686 Silver Pigeon I O/U
1988 Bornova/İzmir / İkamet: Bartın
A rh (-)

How can you turn back when you know in your heart that there is no real turning back?

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #15 : 19 Temmuz 2017, 11:49:46 »
Mustafa Bey, ustaların dediği gibi iyi markada kötü tüfek denk gelebiliyor. Bu yüzden deneme yapmanız çok önemli. Av çevreniz varsa mümkün olan tüm tüfeklere bir göz atın, inceleyin, atış yapın. Daha sonra gönlünüze sineni bayide denersiniz. Daha önce avı bırakmadan evvel uzun süre Sarsılmaz kullandım. Şikayet eden de çok olmasına rağmen ben çok memnun kalmıştım. Şu anda da fırsat buldukça arkadaşların tüfeklerini denemeye çalışıyorum. Beğendiklerimin içinde özellikle Akdaş, Ata Arms ve Sarsılmaz öne çıkıyor. Akdaş'la yarı oto ve üst/alt çift kırma konusunda telefonda görüşmüşlüğüm de var. Gayet ilgili davrandılar. Konuya has bilgileri yerli üreticiler çapında fena değil. Tabi satış sonrasında ilgi ne derece olur onu bilemiyorum. Sarsılmaz SA-X 700 kullanırken benden kaynaklanan ufak bir problemden dolayı silahı fabrikaya göndermem gerekmişti. Ben 150-200 lira fatura beklerken, gereken işlemi ücretsiz yaptıkları gibi her aksamı ayrı ayrı sökerek bakımını da yapıp göndermişlerdi. Helal olsun demiştim. Tabii ki aksini yaşayan kullanıcılar da oluyor. Çünkü oturmuş bir üretim standardı olmadığı gibi kalıplaşan bir müşteri hizmetleri de yok.
Umarım nasibinize güzel bir tüfek düşer de uzun yıllar av dostunuz olur. Silah alım süreci heyecanlı olduğu kadar stresli de bir süreç.
Bu arada forumda denk gelmişsinizdir, Retay Arms'ın yarı otolarıyla ilgili şu an bir araştırma yapılıyor. Belki bütçenizi biraz aşabilir ama onlara da bir göz atmanızı öneririm. Ağaç kalitesinden metal parçaların üretim kalitesine kadar Avrupa tüfekleri aratmayacak bir tüfek.
Sağlıcakla kalın.

Teşekkürler İbrahim bey, Retay Arms hakkında bilgim yok onu inceliyecem, Sarsılmaz konusuna gelirsek ben ondan boyumun ölçüsünü aldım, bedava verseler daha kullanmam. İlk tüfeğim Sarsılmaz nev avrasya süper poze idi, aldım 20 fişek atmadan alt namlu tutukluk yapmaya başladı, incelediğimizde alt iğne deliği çapraz açılmış ve kapsülün yanına vuruyordu, detaylı bir raporla birlikte fabrikaya gönderdik bayi ile birlikte, iğneyi sivriltmişler ve geri gönderdiler, bayide birdaha ilgilenmedi. İyi bildiğim bir ustaya görürüp tornada doldurup tekrar yeniden açıldı, yarım tüfek parası ustaya verdim ve sarsılmaz sayfasını sonsuza dek kapattım. Önerilerinizi değerlendireceğim tekrar teşekkürler.
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2017, 11:53:22 Gönderen: Mustafa AYDIN 54 »
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda

The following users thanked this post: İbrahim TUTKUN

Çevrimdışı Rıza BOZOKLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 19 Temmuz 2017, 15:15:08 »
Hangi tüfeği alırsan al mutlaka  deneyerek al  sonra  inan o tüfeği  eline almaya  tiksinirsin.
Tüfekleri  sök incele hatta tüfekten anlayan biri ile beraber  incele.Bayii  ile  aran iyi ise    beğendiğin tüfekleri (en az 3 tüfeği)  atışa götür..
Önce 24-28-30-32-34  gr. gibi fişeklerle  karışık  atış  yapın.
Sonra  en önemlisi  70-80  metre  gibi bir  mesafeye  1x1 m.veya  daha iyisi 1,5 x 1,5 m.   ebatlarında bir  hedefe  kaliteli bir  kurşunla  en az  bir  kurşun atışı yapın.
Atışta  sapma  çıkarsa   destekli olarak  çok dikkatli bir  şekilde  bir kurşun daha  atın.Yine  sapma  varsa  eleyin  o tüfeği.
Sonra  sıradaki tüfeğe  geçin  aynı şekilde  deneyin.
Yoksa  tek tüfekle    araziye  gidipte tüfekte   kusur çıkarsa   yeniden   bayiye  gel, bir tüfek daha  beğen atışa  git, eeee   oda  sorunlu çıktı  yeniden mi  bayiiye  gelecek siniz?
Bu şekilde  elemeyle  çok kaliteli  bir tüfek  hatta  para durumunuza   göre   aynı gün içinde  iki  tane  kaliteli tüfek bile  alabilirsiniz.
Birinin  faturası  kesilirken öteki tüfeğin seri numarasını   kendine  not  alıp, hemen onun içinde  ayrı bir    silah satın alma  belgesi   çıkartıp  fatura  kestirebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2017, 10:44:02 Gönderen: Rıza BOZOKLU »
1974 İnebolu/KASTAMONU

Çevrimdışı Ömür DURMUŞ

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #17 : 19 Temmuz 2017, 15:55:03 »
Değeli kardeşim, bu güne dek kesinleşen bir şey varsa  özellikle yerli markalarda kalite standartı yoktur ! Yani işin yarı yarıya şansa kalacaktır !Deneyerek alma şansın varsa mutlaka öyle yap ! Ben yerli yarı otomatikte Hatsan kullanıyorum.Verdiğim para aldığım mala değiyor açıkçası.Servis vb ben sorun yaşamadım ama yaşayanlar mutlaka olmuştur ,dediğim gibi yerli markaların çoğu aynı.Hatsan MPA aldım,üzerinde oynadım biraz gayet güzel bir hale geldi tüfek.Aldığımdan beri 24-40 gr herşeyi attı !  AMA SANA DİYEMEM Kİ HATSAN AL ! Çünkü arkasında durulabilecek yerli marka olduğuna çok inanmıyorum (Bknz. UTAŞ la rezillik yaşadım)..Umarım hayırlısıyla sorunsuz bir silahın olur.
  • typhoon f12 / t4
  • derya lion ipsc /crx400 / x400
  • hatsan mpa
  • Mossberg 500
  • stoeger m3k
  • derya mk12
1973 - İstanbul

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 19 Temmuz 2017, 16:22:31 »
Tüfekleri  sök incele hatta tüfekten anlayan biri ile beraber  incele. Bayii  ile  aran iyi ise beğendiğin tüfekleri (en az 3 tüfeği)  atışa götür..
Önce 24-28-30-32-34  gr. gibi fişeklerle  karışık  atış  yapın.
Sonra  en önemlisi  70-80  metre  gibi bir  mesafeye  1x1 veya  daha iyisi 1,5 x 1,5   ebatlarında bir  hedefe  kaliteli bir  kurşunla  en az  bir  kurşun atışı yapın.
Atışta  sapma  çıkarsa   destekli olarak  çok dikkatli bir  şekilde  bir kurşun daha  atın.Yine  sapma  varsa  eleyin  o tüfeği. .

bayi nasıl güvenip de ateşli silahları o şekilde  teslim eder o şekilde hiç anlamam. ( anadoluda ilçelerde falan olduğunu duyuyoruz.  )
bence de yerlilerde kalite standardı yok. aynı markanın aynı tüfeğinden iki tane aldım biri çok sorunsuzdu , diğeri 4 kere tamire giitti yapamadılar bozuk bozuk sattım.  . şu anda büyük huğlu var sorunsuz çıktı . şansa kalmış.

« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2017, 08:19:22 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #19 : 19 Temmuz 2017, 19:41:47 »
Albatros alabilirsin gazlı model olarak..
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Rıza BOZOKLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 20 Temmuz 2017, 10:47:14 »
Tüfekleri  alıp  bayii ile  beraber  gidip  tüfekleri deneyeceksiniz.
Yoksa  bayii  size  tek bir  tüfeği bile  emanet etmeyecektir.
Birde  yanınıza  mutlaka  Winchester, BP , Fiocchi  gibi  kendini ispatlamış kaliteli kurşun alıp   deneme  yapın.
Biliyorum  bu işi çok zor  ama  en garantisi de  bu görünüyor.
Yoksa  size  5-10  tane  sorunu olan tüfek  denk gelebilir.
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2017, 10:49:19 Gönderen: Rıza BOZOKLU »
1974 İnebolu/KASTAMONU

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #21 : 20 Temmuz 2017, 19:36:32 »
 Şükrü TEKELİ
 Emrah AKDENİZ
 Suat ÇALIŞKAN
 Veli TOKCAN
  İbrahim TUTKUN
 Gökhan AKDOĞAN
 Ömür DURMUŞ
 Savaş KARAUZ
 Serkan ÇİMEN
 Rıza BOZOKLU

Arkadaşlar yeni tüfeğimi aldım ,(Franchi Affinity 71 namlu siyah sentetik) görüş ve önerilerini bildiren tüm arkadaşlara teker teker teşekkür ederim.
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 20 Temmuz 2017, 20:02:29 »
Yeni tūfeğin hayırlı uğurlu olsun.
kazasız belasıs avlar dilerim.
Tūfek için yorum yapamadım. ..
Selamlar. ...
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #23 : 20 Temmuz 2017, 20:05:17 »
Yeni tūfeğin hayırlı uğurlu olsun.
kazasız belasıs avlar dilerim.
Tūfek için yorum yapamadım. ..
Selamlar. ...
Teşekkürler Şenay abi, inşallah hayırlı olur.
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda

Çevrimdışı İbrahim TUTKUN

• *
  • Dare in Brocca
« Yanıtla #24 : 20 Temmuz 2017, 20:37:30 »
İtalyan hayırlı olsun Mustafa Bey.
Ne yalan söyleyeyim seviyorum İtalyanları da İtalyan kullananları da  ;)

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşaallah  :)
  • Beretta 686 Silver Pigeon I O/U
1988 Bornova/İzmir / İkamet: Bartın
A rh (-)

How can you turn back when you know in your heart that there is no real turning back?