Gönderen Konu: çalınan köpeğimi bulan veya yerini söyleyene bir araba hediye edeçeğim duyurul  (Okunma sayısı 6118 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nurullah ŞEN

• Müdavim Üyemiz

HANİ TÜRKİYENİN EN BÜYÜK AVCI SİTESİYDİK

DEĞERLİ AVCI ARKADAŞLAR   TÜRKİYENİN HER YERİNDEYİZ BU KADAR KALABALIK BİR TOPLUĞUN İÇERİSİNDE HER OLANDAN HABERİMİZ OLUYOR KANAATİ İÇİNDEYİM HER ŞEYDEN HABERİMİZ VAR BİRİLERİNİN İLLAKİ HABERİ VARDIR DÜŞÜMÇESİNDEYİM  BİRİLERİ MUHAKKAK FARK EDİYORDUR   HALA UMUDUMU YİTİRMEDİM BEKLİYORUM.

ÖRNEK RESİM YAZILARI DAHA BELİRGİN BİR RENK DE YAPABİLİRSİNİZ
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2010, 00:34:51 Gönderen: Nurullah ŞEN »
[
Nurullah Şen
B(rh)+ 1971  Kocaeli/derince

Çevrimdışı Nurullah ŞEN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: ÇALINTI AV KÖPEKLERİ ÖNERİ GELİN TÜRKİYEDE BİR AĞ KURALIM
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2009, 01:40:36 »
bana bu konuda yardımcı olabilecek öncelikle gebze ,istanbul adapazarı bursa  kütahya bileçik yalova manisa aydın denizli afyon dan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum avcı arkadaşlara duyurulur
[
Nurullah Şen

Çevrimdışı Altan ÖZCAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2009, 03:10:38 »
Samsundan yardım istersen  hazırım. yalnız çalınan köpek sadece il merkezinde olacak diye bir şey yok ilçe de ve köyde de olabilir ama köydekinden ilçelerdekilerin haberi olur bence ilçe merkezlerine de ulaşmaya çalış. benzer bir çalışmayı ben imza kısmındaki ilanla kendi çapımda 10-15 il merkezi ve ilçe merkezi klüplerine ulaşmaya çalışarak denedim. tabi nekadarı ulaştı ve ilgilenildi bilmiyorum.i
 sizinki inşallah bulunur. selamlar
Altan  ÖZCAN
1971 NALLIHAN -ANKARA  / İKAMET SAMSUN

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2009, 16:40:44 »
Sevgili Arkadaşlar,kanatlı avcı dostlar kadarda kopycu arkadaşlarında köpekleri çalınıyor,şu son zamanlarda ise hat safhaya ulaşmış durmdadır.
Bu konularda çokca yazdım tartıştım.Sonuçta köpeği çalınan biz avcılar olduğumuz kadar,köpeğide avcı dostlarımız almaktadırlar.
Öyleyse köpek alan dostlarımız aldıkları köpeklerinin resşmlerini sitemize atarsa çalıntı olması halinde bulunmasıda odenli kolay olacaktır.
İkinci bir hususta köpeklerimize aşırı derecede fiat biçmemiz durununda alıcılarda ucuz köpeklere yöenelme olacağından,Çalıntı köpeklerde ucuza verileceğinden değerlendirilmeside odenli kolay oalacaktır.
Yinede çözüm biz avcularda.Arkadaşımızın dediği gibi yardımlaşma yaparsak kayıplarımızıda o nisbette kolayca bulma şansını yakalamış oluruz.

Köpeği kaybolan arkadaşlarımız inşallah bulurlar.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Bahadır ÜSTÜNEL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2009, 02:47:00 »
Benim kurban bayramının 4. günü avda barak cinsi köpeğim kayboldu. O gün bayram sebebiyle tatil için uzaklardan gelmiş bir çok kişi vardı merada bilemem kimseyi zan altında bırakmak istemem ama şüphem yabancı biri köpeğimi aldı götürdü sanırım. civar köylerde ve ilçelerde tüm aramalarımıza ragmen bulunamadı ayıptır avcı avcının köpeğini alıp götürmez. bunu yapan insan değil şerefsizdir. duyurmadığım yer kalmadı yok bu işin bir çaresi olmalı yurt dışına giderse orda da bulalım. ama nasıl? bunu yapanlar hep aynı kişiler biraz da köpek hırsızı avı yapalalım. özellikle kopoy köpekleri av kovarken alıp götürüyorlar. interneti kullanan avcı az ve burdaki kayıp ilanlarına çok az kişi bakıyor takip edilmiyor bu gayet normal kimse kimsenin köpeğini aramak zorunda değil ben de pek takip etmiyordum ama bunu yapanları bir şekilde ortaya çıkarmalıyız yüzleri kızarmalı...
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2009, 02:48:53 Gönderen: Bahadır ÜSTÜNEL »
Bahadır ÜSTÜNEL
1974 Pınarhisar KIRKLARELİ

Çevrimdışı Sıtkı MEMİŞ

• *
« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2009, 19:13:00 »
geçmiş olsun nurullah abi bügün benimde yavru köpeğim çalındı kuruçeşmedenim bende resim dağıtmayı bende düşündüm yarın resimleri çıkartıp dağıtıcam her  yere inş bulunur.
Sıtkı MEMİŞ
1983-Kocaeli

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2009, 09:21:36 »
samsunun carsamya baglı beldesınde oturuyorum elımden gelenıı yapıcam
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Erol ÖMEROĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 27 Aralık 2009, 17:13:16 »
  Çok güzel fikir,her zaman her konuda yardımcı olmaya hazırım.
Erol ÖMEROĞLU
1963 Tekirdağ/Saray

Çevrimdışı Vedat HAMURCU

• Müdavim Üyemiz
  Çok güzel fikir,her zaman her konuda yardımcı olmaya hazırım.
Vedat HAMURCU
1960-Balıkesir/Edremit

Çevrimdışı Nurullah ŞEN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: HANİ TÜRKİYENİN EN BÜYÜK AVCI SİTESİYDİK
« Yanıtla #9 : 01 Mart 2010, 00:14:46 »
HANİ TÜRKİYENİN EN BÜYÜK AVCI SİTESİYDİK

DEĞERLİ AVCI ARKADAŞLAR   TÜRKİYENİN HER YERİNDEYİZ BU KADAR KALABALIK BİR TOPLUĞUN İÇERİSİNDE HER OLANDAN HABERİMİZ OLUYOR KANAATİ İÇİNDEYİM HER ŞEYDEN HABERİMİZ VAR BİRİLERİNİN İLLAKİ HABERİ VARDIR DÜŞÜMÇESİNDEYİM  BİRİLERİ MUHAKKAK FARK EDİYORDUR   HALA UMUDUMU YİTİRMEDİM BEKLİYORUM.
[
Nurullah Şen

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 01 Mart 2010, 13:23:04 »
Sevgili Nurullah bey doğrudur.Kalabalık bir aileyiz,hemen hemen her ilden üye dostlarımız mevcut,ancak bu gibi konularda malesef duyarsız kaldığımıza inanıyorum.
Çalıonan köpeklerimiz Türkiyeden dışarı çıkmıyorki.Yine bu köpeklerimizle bizim meralarımızda,ormanlarımızda avlanılıyor.Acaba hiçmi gören avcı dostumuz olmıyor.
Bu gibi konularda biraz daha duyarlı davranırsak sanırım istediğimiz sonuca ulaşabiliriz.
Avını,avcısını ve de doğasını seven dostlara selam olsun.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Özkan BAKIR

• *
« Yanıtla #11 : 01 Mart 2010, 20:36:53 »
Geçmiş olsun, bu konuda hepimiz duyarlıyız ve üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Saygılarımla..
Özkan BAKIR
1958 Akhisar _Manisa

Akhisar avcılık,atıcılık,amatör balıkçılık ihtisas spor kulübü genel sekreteri

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
« Yanıtla #12 : 01 Mart 2010, 20:58:55 »
Nurullah abi eger bie yardımımız olacaksa Manisa bölgesinde elimizden geleni yapmaya hazırız cep nosu imza kısmında mevcut...
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 01 Mart 2010, 21:15:53 »
ewet bu köpekler ülkeyi terketmiyor....

bulunduğu ilden komşu illere gidip satılıyor tahminimce...

benimde geçen sene pointerim çalındı haber yok....
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Nurullah ŞEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 08 Mart 2010, 16:39:59 »
güncel
[
Nurullah Şen

Çevrimdışı Nurullah ŞEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2010, 17:11:42 »
arkadaşlar bu köpekler aramızda kimsenin bir fikrinin olmaması ilgiç
[
Nurullah Şen

Çevrimdışı Nurullah ŞEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 24 Nisan 2010, 17:08:23 »
günçel
[
Nurullah Şen

Çevrimdışı Altan ÖZCAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 24 Nisan 2010, 20:49:36 »
Yıldız hanımın  bize hatırlattığı bir konu var :  hırsızlara en büyük  teşviği (vizeyi ) hırsızı bulupta, nasılsa köpeğimi buldum gerisi bana ne  deyip hırsızlardan(şerefsiz , namussuz heriflerden ... ) şikayetci olamayıp , başkalarının  köpeklerinin de  çalınmasına zemin hazırlayan , kendi avcı arkadaşlarımızdır.

aslında  hırsızlık konusunda:  site olarak, dernekler olarak  vs.  bir fon oluşturulabilsek ve bu fon bu tür olayların peşini araştırsa, dedektiflik  veya   adli konuları takip etse ve sonuç alabilsek büyük bir caydırıcı güç olur diye düşünüyorum.
Altan  ÖZCAN
1971 NALLIHAN -ANKARA  / İKAMET SAMSUN

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 24 Nisan 2010, 21:28:07 »
Herkes kayıp çalıntı bölümündeki mesajları boş geçmemeli okuyup elinden geleni yapmalı benimde kopayım kayıp 2 aydır para verip alıyorsun yada emek verip bütüyorsun tam istediğin gibi bir av arkadaşı oluyor ş...... zin biri alıp götürüyor
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

Çevrimdışı A.Metin DOLU

• *
« Yanıtla #19 : 27 Nisan 2010, 01:34:33 »
Takibi şikayete baglı suçlar. kolluk kuvvetlerini ve   ilgili cumhuriyet savcılıgına başvuru yapılması gerekir. Sürekli gidip şikayetiniz hakkında bir gelişme varmı yokmu irdeleyin.Bir üst kuruma durumu bildirin.mailler atın. Dedigim gibi takibi şikayete baglı suç bunlar.ALTAN beyin dedigi ğibi bulundugunda mutlaka şikayetçi olunması gerekir.Belli bir kesim bu işi meslek edinmiş durumda 2 3 kişi tura çıkar gibi bir ilçeden veya ilden işe başlıyor gez babam dolan babam hem ziyaret hem ticaret misali bir ilden çarptıgını öteki ilde satıyor.
inşallah bulunur ustam.Bide hırsızı  evden aramaya başla.Buda göz ardı edilmicek bir ata sözü.
Ali Metin DOLU
1981 Silifke/MERSİN  ikamet ERZİNCAN

Çevrimdışı Ender GÖBEKLİ

• *
  • Settings\pc\Desktop\yavrular\34112_ilan_2_kck[2].j
arkadasım benımde kopegım kayıp 2 ay oldu. resimlerini paylasıcam ama ilan vermek ve resim yüklemek konusunda  zorlanıyorum. ben manisa - salihli den ender gobekli. nisan1 de burda mera rarısması var. bu tur organızasyonları elımden geldıgı kadar takıp edıcem. umarım kopeklerimizi buluruz.
Ender GÖBEKLİ
1970 manisa/salihli

Çevrimdışı Fatih KILIÇ

• Müdavim Üyemiz
nurullah bey bu işi yapan yaratıkları ne yapmak lazım bilemiyorum içimden çok şey söylemek gerekiyo ama terbiyem musade etmiyo. ben samsunun salıpazarı ilçesindeyim elimizden geleni yapıcaz.
Fatih KILIÇ
1982 SALIPAZARI/SAMSUN

Çevrimdışı İbrahim MAHİR

• *
Nurullah abi Aydın Nazilli nin bi beldesinde yaşıyorum ve az çok kim ne aldı sattı nerden geldi haberim oluyor malum bu merak var içimizde,köpeğinizin bi çok ingilize göre özgün bi tipi duruşu var şu dakkadan itibaren nerde görsem bilirim elimden gelen yardımıda esirgemiyceğimi bilesin abi.
 Mükafat konusuna gelirsek bana öyle 1 araba falan yetmez abi 1 acı kahveden aşşası kurtarmaz bu işi eğer bi yardımımız dokunursa.
 Inşallah ki beklediğin mutlu haber ulaşır köpeğine kavuşursun abi.

Nazilliden selamlar.
İbrahim MAHİR
1989 NAZİLLİ
   ....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....