0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben bu çocukları yerim yaaaaaahepiniz harıkasınızzzkucak dolu sevgilerimle
ısmaıll abıı sadece ara gazıı ılee calısır aksam hıc bıse vuramasa clupte gıder alır cullukları resım cekınır ısı bunun
yapma be esrefde ben super culluk avcısıyım dıyor senın ıcın de farklı konusuyor ben sınopun en ıyı culluk avcısını bılıyorum hehhehehe
İSMAİL abim sen anlarsın benim halimden Malesef ki Eşref standartlarıma uymuyor ama n yaplım atsan atılmaz satsan satılmaz...Ama bu sezon ona kuş avını nacizane ögretmeye çalışacagım Nasip olurda bir yavrum olursada fermasında ilk eşrefe tüfek attıracagım Belki feyz alır
tamam o zaman bende esfere gıcıklık yapıp sana burdan soz sana cok guzel bır yavru hedıye etmek ıstıyorum tabı ıstersen karddesım
ısmaıll abım bu sene samsuna beklıyorum senıı ordan sınopaa gecerızz sen solersın bır ustaa olarakk madem cok ıyı vuruyoduu 3 atıstan tek atıss ısabet bıle yok
Hani hep derizya İSMAİL abim BOZKURTDUN OLDUGU YERE ÇAKAL YANAŞAMAZ mışya o misal Eşref için özel DVD ler yaptım hala ustasını bilmiyorsa nediyem ben ona Bundan sonra çullukların tüylerini biriktirip yastık yaptıracam ona Belki ozman Aklı erer
abıı gel sen benıı dınle kyma o guzelım kanlara yazık olurr onun elınde vursan vurulmaz ne yapıcan selmanı sen
hehhehehheeeeeeeeee esref avı olmayabılır onu ben bılmıyorum ava cıkıp gormem lazım adam adamlıgına garantı verırım
kardesım ben bıse demıyorum gerceklerıı belıyorumkıı kurt kocayınca bıselr olurmuss yaa en ıyısı ısmaıl abının dedıgı gbıı ıstanbula gıtmek orda bellı etmekk bu ısı bu sene hazırlan yolculuk ıstanbul ısmaıl manavın yanına akronlaa avlanmakk
EŞREF senle av yapmam aslında ama nasip olur ismail abinin yanına gidersek onun hatrına yanımda tüfek tutabilirsin İSMAİL abimde sana teorik ve pratik bilgileri veriri Hem sen bilmezsin İSANBUL meralarını Ben sana yolda veririm püf noktaları İSMAİL abim EŞREF de hiç ışık görebilirormusun avcılıga dair
ismail abi ve selman,çulluk tüyünden bi yatak yapalım bu çocuğa anca keser )))))
selman en son sinekli bakkala hareket çekiyordu......